Fotballreiser

Hvilke land tilbyr vi fotballturer til?

Spania og England er overlegent de mest populære landene for fotballturer. Det er nettopp derfor disse landene kan by på de mest attraktive ligaene. Andre populære reisemål for fotballentusiaster er Italia og Tyskland, og til en viss grad Frankrike. Champions League er fortsatt spektakulært å få med seg live i alle land.

Fotballturer Spania

Football trips to Spania

Spania er det ideelle landet for fotballturer. Her kan du nyte middelhavsklima, deilig tapas og selvfølgelig skikkelig topp-fotball. En fotballtur til Spania kan også kombineres med en storbyferie for en ekte helhetsfølelse. Spania har mye å tilby i tillegg til fotball.

Se mer detaljert informasjon

Hvis du har lyst å lese mer om hva Spania har å tilby som en fotball-nasjon, sjekk ut vår spesifikke nettside.

Fotballturer England

Football trips to England

Det finnes ingen andre land som har mer livlig fotball enn England. Premier League er en av de mest attraktive, hvis ikke den mest attraktive ligaen i verden. Moderne fotball og mye av kulturen kommer også fra England. Å se fotball live i England er som en drøm kommer i oppfyllelse for mange mennesker.

Se mer detaljert informasjon

For å få all informasjon du trenger om England som en fotballnasjon, sjekk ut vår spesifikke nettside.

Fotballturer Italia

Football trips to Italia

Italia er et fantastisk land å dra på fotballtur til. Det behagelige klimaet, den deilige maten og den gode fotball-atmosfæren gjør en tur hit komplett.

Se mer detaljert informasjon

Viva Italia! Finn alt du trenger for å bestille en fotballtur til Italia på vår spesifikke nettside.

Fotballturer Tyskland

Football trips to Tyskland

Bayern Munich har regjert den tyske ligaen de siste ti årene, og nesten alltid holdt på det nasjonale trofeet. Borussia Dortmund var den siste klubben som vant Bundesligaen før Bayern dominerte. De har alltid endt opp på en topp-3 plassering de siste årene.

Fotballturer Nederland

Football trips to Nederland

Ajax Amsterdam er en av de mest suksessrike fotballagene i Europa. Selv om Eredivisie ikke er like glamorøst som Premier League eller La Liga, har den fortsatt mange lag med en rik historie og utrolig supporterkultur. I de senere årene har Ajax vist seg å være eksepsjonelt spennende å se på, spesielt mot rivalen Feyenoord.

Fotballturer Frankrike

Football trips to Frankrike

Vi tilbyr kun fotballturer til PSG for øyeblikket. De siste årene har fotballturer hit blitt mer og mer populære. Dette er selvfølgelig på grunn av at PSG har kjøpt opp flere topptalenter de siste årene. PSG spiller nok en gang på høyeste nivå for trofeene!