Du er garantert offisielle billetter

Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer
Hos Fotballtravel er du garantert “hospitality” billetter - De eneste billettene som du kan få tilgang til stadion som utenlandsk supporter. Andre billetter(bare for hjemmesupportere) er ikke offisielt lovlig og kan skape problemer om det skulle være inspeksjon.
Mer informasjon.
 • Offisielle billetter
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsfri opplevelse
Offical Club Partner
Fotballtur

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur
9.6
4 omtaler

Fotballtur
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur
Offical Club Partner
9.6
4 omtaler Tottenham HotspurTottenham Hotspurhttps://assets.travelgroep.nl/images/83897/83897.png4.75405

Du er garantert offisielle billetter

Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer
Hos Fotballtravel er du garantert “hospitality” billetter - De eneste billettene som du kan få tilgang til stadion som utenlandsk supporter. Andre billetter(bare for hjemmesupportere) er ikke offisielt lovlig og kan skape problemer om det skulle være inspeksjon.
Mer informasjon.
 • Offisielle billetter
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsfri opplevelse
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


andre så på Tottenham Hotspur pakker de siste 24 timene.

Fotballturer til Tottenham Hotspur

Bestill en fotballtur til Tottenham Hotspur på fire enkle klikk

Bestill en komplett fotballtur til Tottenham Hotspur som enkelt kan tilpasses. Velg hvilken kamp, hotell og sitteplass du ønsker enkelt på en og samme plass. Ingen bestillingsgebyrer.

Tottenham Hotspur har virkelig blomstret til en ekte toppklubb. Å se en kamp live i det nye Tottenham Hotspur Stadium er virkelig en unik opplevelse. Stadionet er vel verdt et besøk, til og med bare for å kjøpe en øl på «Goal Line Bar»: en bar på hele 65 meter som strekker seg over hele mållinjen. Dette oppussede lokalet ligger på stedet der White Hart Lane sto i 118 år. Det er Londons største stadion, med en kapasitet på 62.303. Spurs har økt spillet sitt dramatisk de siste årene, og de spiller nå for flere store pokaler. Dette kan også sees i antall personer som bestiller en fotballtur til Tottenham Hotspur: Spurs er hot!

Selve London er selvfølgelig en global by, som i tillegg til fotball kan by på mange flotte ting å gjøre. Kultur, utallige restauranter og en rekke innbydende engelske puber. En storbyferie til London er perfekt å kombinere med en fotballtur.

Fotballreiser Tottenham Hotspur

Alt du trenger å vite om fotballturen din til Tottenham Hotspur

Vi har samlet sammen de beste tipsene for deg, slik at fotballturen til Tottenham Hotspur blir så vellykket og underholdende som mulig. Fra innsidetips om Tottenham Hotspur Stadium, til gode råd om hvordan du best bør utforske London, spesielt nord.

 • Informasjon om Tottenham Hotspur Stadium, rute og tips
 • Informasjon om Tottenham Hotspur
 • Hva du kan gjøre i London

Tottenham Hotspur Stadium, skinnende og nytt!

Tottenham Hotspur stadion

Tottenham Hotspur spiller hjemmekampene sine på stadion med samme navn, stadionet ble åpnet i 2019 og erstattet den 118 år gamle White Hart Lane. Dette ultramoderne lokalet har en fullt utskiftbar bane for forskjellige arrangementer; siden NFL London også spiller kamper her. Med sine 62.303 sitteplasser er dette Londons største fotballstadion, og Englands fjerde største.

Her finner du også den største baren i hele Europa, en egen aveny for hurtigmat-sjapper og en rekke barer på hver side av stadion. Dette stadionet har et ekstraordinært vakkert interiør, så husk å ta en omvisning på stadionet.

Wall of Sound stadion Tottenham
fotballreiser stadion tottenham

Hvordan komme seg til Tottenham Hotspur Stadium

Stadionet ligger i London-distriktet med samme navn, Tottenham. Offentlig transport er svært vanlig i hele London. Det er ikke mulig å parkere bilen her. Den enkleste måten å komme seg til stadionet er med tog.

 

Med tog til Tottenham Hotspur Stadium

Londons tognett er kjent som “London Overground”, og dette er den aller beste måten å komme seg til stadionet på. Du går av på den ikoniske «White Hart Lane» -stasjonen, som tilfeldigvis også er stadionets tidligere navn. Tog kommer og går hvert tredje minutt på kampdager: så det er alltid god plass!

Adresgegevens Tottenham Hotspur Stadium
782 High Rd, Tottenham
London N17 0BX
United Kingdom

Tottenham Hotspur Stadium oversikt

Ved ankomst vil du umiddelbart bli imponert av det imponerende, bølgende taket. Øst- og vestsiden av stadion er omtrent identiske, og består av fire lag. En stor nedre seksjon, en midtdel på to rader og deretter en stor øvre seksjon. Disse to midterste radene er vanligvis for sponsorer eller bedriftsarrangementer.

Sidene på Tottenham Hotspur Stadium er:

 • West Stand, også kalt Main Stand. Du finner spiller- og trenerboksene, regissørboksen og presseseksjonen på denne siden av banen.
 • East Stand, sidelinjen på den andre siden..
 • North Stand, også kjent som Paxton Terrace. Denne siden består av tre nivåer, og det er hovedsakelig familier som sitter her..
 • South Stand, kjent som “The Wall of Sound”. Dette stadionet har det største publikumsområde over ett enkelt nivå i hele Storbritannia. Stadionets akustiske design sørger for at South Stand virkelig kan høres. Forsiden av denne seksjonen er bare fem meter fra mållinjen.
Stadion kart Tottenham Hotspur

Omvisning på Tottenham Hotspur Stadium

Ingen fotballtur til Tottenham ville være komplett uten å ta en tur rundt dette fantastiske stadionet. Denne omvisningen inkluderer selvfølgelig en titt inn i garderoben, og en spasertur gjennom spillernes tunnel ut på banen. Når du er kommet hit, kan du inspisere spiller- og trenerboksene, og du har til og med lov til å prøve trenerstolen. Pokalskapet er åpenbart ikke å gå glipp av. Guidene dine forteller deg alt om stadionets arkitektoniske prestasjoner.

For tiden er det fortsatt uklart om det også er omvisning på stadionet på kampdager. Du kan normalt dra på omvisning hver dag i uken, fra kl. 10.00 til 15.00.

Prisene er £26,25 for voksne og £13,15 for barn.

Stadiontur Tottenham Hotspur

Snacks og drikke nær stadion

Det er mange barer og restauranter inne på selve stadion; Vi har nevnt noen få av dem ovenfor. Imidlertid, bør du under fotballturen din, sjekke ut Tottenhams noe mer “gammeldagse” puber, der tilhengere samles før kampen starter, stemningen er fantastisk, og du kan synge med så høyt du vil.

The Bricklayers Tottenham Hotspur

The Bricklayers

Dette har tradisjonelt vært et av de mest populære stedene for Spurs-fans å samles for en drink før kampen. Denne puben vil absolutt ikke vinne noen skjønnhetskonkurranse, men ligger godt an for vennlighet. Her kan du sette deg på de gamle trebenkene på White Hart Lane Stadium. Det er også en utvendig bar, hvis det engelske været tillater det.

Coach & Horses pub

Coach & horses

Denne puben er litt lenger opp fra The Bricklayers. Konseptet er faktisk det samme: en stor uteseksjon hvor det alltid er sang. Veggene er fulle av Spurs-memorabilia, og i godt vær er hagen her mye bedre enn på The Bricklayers.

No8 pub fotballreiser tottenham

No 8.

Dette er en pub med et hotell tilknyttet: ikke vurder å overnatte her! Baren, derimot, er virkelig flott på kampdager. Stadionet er bare et steinkast unna, og baren har et fint uteområde. Ofte mer fredelig enn de to andre pubene.

South stand bar

South stand bar

Denne baren fortjener også en omtale. Det er den største (som i «lengste») baren i hele Europa. Bestill en annen øl her like før kampen: den perfekte avslutningen etter å ha besøkt de andre pubene på forhånd.

Informasjon om Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC er en fotballklubb fra Nord-London, grunnlagt i 1882. Da den opprinnelig ble grunnlagt – av gutter fra en lokal barneskole – døpte de klubben til Hotspur FC. Imidlertid endret dette navnet seg til Tottenham Hotspur to år senere. Den har også kallenavnene «The Spurs» og «The Lilywhites». Navnet Tottenham kommer fra det eponyme distriktet, og Hotspur kommer fra Henry Percy: en ridder fra det fjortende århundre som ble kalt «Hotspur», noe som betyr noe som «utagerende og aggressiv person». Henry var kjent for å ha på seg sporer, som brukes når han rir på hesteryggen.

Spurs spilte alle sine kamper på White Hart Lane Stadium frem til april 2019. Etter 118 års trofast tjeneste ble dette stadionet revet, og det futuristiske Tottenham Hotspur Stadium ble bygget på samme sted. Tottenham sine viktigste rivaler er Arsenal (nord-London derby), Chelsea og West Ham United. Alle av dem er London-klubber, noe som gjør dem til fantastiske rival-kamper for din fotballtur!

Tottenham Hotspur-logoen

Hanen på ballen har vært deres logo helt siden FA Cup-finalen i 1921. Dette kan også spores tilbake til Henry “Hotspur” Percy. Legenden forteller at han på fritiden var en stor fan av hanekamp. Hanens føtter var utstyrt med sporer, for å påføre motstanderne større skader. Før FA Cup-finalen hadde tidligere spiller William James Scott laget en statue av en hane som sto på en fotball. Dette ble plassert på South Stand. Taket på det nye stadionet viser nå en stor, moderne versjon av denne statuen.

Tottenham Hotspur logo

Tottenham Hotspur-drakt

Spurs har ofte byttet drakt gjennom historien. Det eneste som gjenstår konsekvent gjennom årene har vært den marineblå. For tiden spiller Spurs med en hvit skjorte med blått på skuldrene, blå shorts og sokker som er hvite med en blå kant øverst. Det er et Nike-sett, og vil forbli det foreløpig: Nike er Tottenhams leverandør frem til 2033.

Tottenham Hotspur shirt

Hva man kan gjøre i London

London er en enorm by som tilbyr en rekke flotte ting å gjøre. Ikke færre enn seks lag fra denne byen har kommet seg til det aller høyeste nivået i Premier League. Hvis du bestiller en fotballtur til London, er det flott å legge til noen ekstra dager til dette for å utforske denne globale byen.

Buckingham palace

Buckingham Palace

Det kongelige slottet ligger i hjertet av byen, i Green Park som er fortsettelsen av Hyde Park. En rekke eldgamle ritualer som er spesifikke for Buckingham Palace viser hvordan London også er en by med tradisjoner.

I århundrer har Londons innbyggere kunne vite om hoffet er på stede ved palasset ved å se etter det vaiende flagget. Dette skjer tilfeldigvis, siden Buckingham Palace er dronning Elizabeths offisielle arbeidspalass.

London eye

London eye

Til tross for at den ble bygget i 1999, er London Eye verdens største pariserhjul, og nå et ikon for hovedstaden. Hjulet er ikke mindre enn hundre og tretti meter i høyden, så du kan forestille deg hvor imponerende utsikten over London er fra denne attraksjonen!

Øyet er åpent hver dag fra minst ti om morgenen til halv åtte om kvelden. Se London Eye sitt nettsted for mer informasjon, åpningstider og priser.

Hyde Park

Hyde park

Hyde Park er en park i London sentrum, og like stor som 140 fotballbaner! Det er en oase av ro og hygge midt i denne hektiske metropolen.

Det er bokstavelig talt umulig å unngå parken når du besøker London, noe som betyr at du bør ta deg tid til å vandre rundt her.

For å få en god ide om parken og dens attraksjoner som Speakers «Corner, besøk Hyde Park’s offesiell nettside.

Westminster Abbey

Westminster Abbey

Denne katedralen har vært stedet der britiske monarker har blitt begravet siden det ellevte århundre. Klosteret var også der Kate og William giftet seg i april 2011. Nettopp på grunn av denne rike historien er katedralen virkelig fantastisk.

Det ligger på hjørnet ved siden av Big Ben og Palace of Westminster. noe som betyr at du enkelt kan besøke disse tre London-ikonene på en times tid; med mindre du vil se bygningene fra innsiden, da bør du sette av mer tid.

Til £16 for voksne er inngangsbilletten på den kostbare siden. Besøk katedralens offisielle nettside for åpningstider og annen informasjon.

Hvor er det beste stedet å bestille fotballturer til Tottenham Hotspur?

Det beste stedet å bestille fotballturer for å se Tottenham Hotspur er https: fotballtravel.no Vi gjør det enkelt ved å tilby alle tjenester du trenger for å gjøre dette til en minneverdig tur. Velg hotell og billetter og bekreft betalingen din, så er du så og si klar.

Hva koster en fotballtur til Tottenham Hotspur?

En fotballtur til Tottenham Hotspur kan være så billig som 759Kr eller så dyr som 13849Kr. Den endelige prisen du betaler er avhengig av disse faktorene:

 • Hvem Tottenham Hotspur spiller mot. For eksempel vil en derbykamp mot lag som Arsenal eller Chelsea sannsynligvis koste mer.
 • Turneringen/ligaen som styrer kampen. For eksempel er Champions League-kamper dyre. Imidlertid er Carabao Cup-kamper generelt rimeligere i de tidlige stadiene av turneringen.
 • Hvor lenge bestemmer du deg for å bli i London. Jo lengre opphold, desto dyrere blir reisen.

Er omvisning på Tottenham Hotspur verdt pengene?

Tottenham Hotspur Stadium er en av de mest unike i Europa. Stadionet ble fullført i 2019 og har en uttrekkbar fotballbane som ligger over en kunstgress-bane som brukes til NFL-kamper. Så hvis det tekniske aspektet ved idrettsstadioner begeistrer deg, anbefaler vi at du tar en omvisning.

Kommer man gratis inn på Tottenham Hotspur?

Hvis du vil ta en omvisning på Tottenham Hotspurs stadion, må du mest sannsynlig betale. Kun barn under 5 år kommer inn gratis. Prisen du betaler er avhengig av alderen din. Her er hele listen over priskategorier:

 • Voksen – 272Kr
 • Konsesjon – 258,16Kr
 • Barn – 179,63Kr
 • Familie på fire – 864,33Kr

Ligger Tottenham Hotspur stadionet i London Congestion Charge Zone?

Heldigvis ligger stadion utenfor Londons Congestion Charge Zone. Så hvis du har tenkt å kjøre til stadionet, trenger du ikke bekymre deg for ekstra kostnader. Men når det er sagt, er det bedre måter å komme seg til stadionet på, inkludert London Underground, buss eller med taxi.

Omtaler

9.6 4 omtaler
Hotell
Atmosfære
Flyreise
Tjenester
By
Sitteplasser

Tottenham Hotspur - Liverpool FC
9.7 Fantastisk
P_THDSW-T6DC5-CCGFZ_002

Vi likte london kjempegodt.. ser ikke bort fra flere turer! 

 

Tip: Bruk gjerne en dag eller to, på å besøke byens attraksjoner!

 

 

 

Jensen, O. (2 Personer)
Tottenham Hotspur - Liverpool FC
6 november 2022
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers
9.3 Fantastisk

Alt kjempe bra

Anonym, 4 personer
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers
1 mars 2020
Tottenham Hotspur - Arsenal FC
10 Fantastisk

Vi bestilte totalpakke, og kan anbefale dette til andre som ønsker en fotballtur. Med denne løsningen får man servert alt på «sølvfat». Strukturerte dokumenter blir sendt i forkant av turen, oppfølging og service fra Fotballtravel var meget god. Vi tok tre overnattinger for å oppleve London i tillegg til høydepunktet som var Tottenham-Arsenal på Wembley. 2 gutter på 12 år fikk en opplevelse for livet.

 

Kai, 4 personer
Tottenham Hotspur - Arsenal FC
2 mars 2019
Tottenham Hotspur - Southampton FC
9.3 Fantastisk

Det var en topp helg. Alt var perfekt arrangert. Det generelle arrangementet er veldig enkelt å sette opp. Du trenger ikke lete andre steder. Vi valgte Tottenham Hotspur-Southampton. Atmosfæren på White Heart Lane er ubeskrivelig. Sannsynligvis den stadion i England med best atmosfære. Vi hadde flotte plasser på langsiden i privat avlukke. Etter et 2-0-nederlag, vant The Spurs i siste øyeblikk med 3-2. Stadionet eksploderte av glede. Flott !!! I tillegg er London selvsagt en by i verdensklasse, så det var rikelig med aktiviteter man kunne gjøre i byen. Det var en flott opplevelse

Tips: 100 meter fra Tottenham stadion, finnes en supporterkafé hvor bare personer som har en billett til kampen har adgang. Sterkt anbefalt.

Anonym (NL), 5 personer
Tottenham Hotspur - Southampton FC
22 mars 2014