Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer

Med Fotballtravel garanteres du ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer inngangsbilletter kan forårsake mange problemer.
Mer informasjon.
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsløs opplevelse
Fotballtur

AC Milan

AC Milan
9.2
3 omtaler

Fotballtur
AC Milan

AC Milan
9.2
3 omtaler AC MilanAC Milanhttps://assets.travelgroep.nl/images/83863/83863.png4.5305

Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer

Med Fotballtravel garanteres du ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer inngangsbilletter kan forårsake mange problemer.
Mer informasjon.
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsløs opplevelse
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


andre så på AC Milan pakker de siste 24 timene.

Opplev en fotballtur til AC Milan

Bestill en fotballtur til AC Milan med fire enkle klikk

Bestill en komplett fotballtur til AC Milan etter dine ønsker. Velg hvilken kamp, hotell og sitteplass du ønsker enkelt på en og samme plass. Ingen bestillingsgebyrer.

Å oppleve en AC Milan-kamp live er en uforglemmelig opplevelse. Den gamle stadion San Siro ble renovert i 2016 og har en kapasitet på 80.018 sitteplasser. AC Milan’s slagord kan oversettes til norsk som: «Vi vil være et lag med djevler. Fargene våre vil være rødt som ild og svarte som frykten vi vil påkalle hos våre motstandere». Du vil uten tvil gjenkjenne denne aggressive holdningen under en fotballkamp med denne klubben. Med FotballTravel er du garantert billetter ved siden av hverandre på San Siro stadion.

Milano er det økonomiske hjertet i Italia, og tilbyr et enormt utvalg av restauranter, butikker og kjøpesentre av høy kvalitet med luksusmerker, noe som gjør det ideelt for en storbyferie. For de som interesserer seg for arkitektur i gotisk stil er dette stedet å være! Besøk katedralen Duomo di Milano eller kirken Santa Maria delle Grazie. En skikkelig opplevelse for mange. En fotballtur kombinert med en populær storby: dette er ditt ideelle reisemål!

Fotballreiser AC Milan

Alt du trenger å vite om din fotballtur til AC Milan

Vi har samlet sammen de mest nyttige tipsene for deg, noe som sikrer at din fotballtur til Milan går så bra som mulig. Fra innsidetips om San Siro stadion, til gode råd om å utforske den vakre byen Milan.

  • Informasjon om San Siro Stadium, ruter og tips
  • Informasjon om Milan
  • Hva man kan gjøre i Milan

San Siro Stadion, AC Milan’s gigantiske fotballbane og den største i Italia

San Siro stadion AC Milan

AC Milan spiller alle sine kamper i tempelet San Siro. De deler faktisk denne enorme stadion med sin erkerival Inter. Den nyeste renovasjonen betyr at stadion nå har en kapasitet på 80,018 sitteplasser.

Hvis du deltar på en FC Milan-kamp, vil du bli positivt overrasket over de mange lojale italienske fotballfansene som samles for å tilbe heltene sine; dette gir laget sin unike karakter. Å bestille en fotballtur til AC Milan er en opplevelse som er ligger på mange fotballfanatikeres «bucket list»!

Hvordan komme seg til San Siro Stadion?

AC Milans fotballtempel ligger vest for byen i San Siro-distriktet, rundt seks kilometer fra sentrum. Milanos kollektivtransport er effektiv, og er generelt et godt integrert system. I denne byen kan du enkelt utforske omgivelsene dine uten store problemer. Ulike busser, drosjer, metroer og trikker stopper på stadion.

San Siro er et stadion som enkelt kan nås med bil, selv om taxi er mer økonomisk. Dette er på grunn av parkeringsbilletten på stadion.

Hvis du fortsatt er bestemt på å nå stadion i egen bil (leaset eller lånt), anbefaler vi å kjøpe en parkeringsbillett på forhånd. Billetten kan kjøpes på Casa Milan billettkontor, som er åpent hver dag fra 10:00 to 20:00. Du finner kontoret på Via Aldo Rossi, 8, Piazza Gino Valle.

Selv om det kan bli mye kaos rundt stadion på kampdager til AC Milan, er parkeringen veldig enkelt hvis du har kjøpt parkeringsbillett på forhånd.

Parkeringsplassen kan nås fra Autostrada A4 – exit «Viale Certosa«. Du kan også nå parkeringsplassen fra Tangenziale Ovest – exit «Milano San Siro».

Med TRIKK til San Siro Stadion

Milan has én trikkelinje som vil ta deg til San Siro Stadion.

Linje 16, oransje linje fra Monte Velino (Via del Turchino 13 Prima di Via Maspero).

Med linje 16, kan du gå av ved flere stopp i byen. Denne linjen går Monte Velino. Omtrent 4.5 kilometer fra senter av Milan.

Det er omtrent 32 stopp fra start til siste stopp før stadion. Stoppet der du bør gå av heter Rospigliosi Prima di Piazza Axum.

Herfra er det under et minutts gangavstand til San Siro Stadion.

Adresse til San Siro Stadion
Piazzale Angelo Moratti
20151 Milano MI
Italia

MED BUSS TIL SAN SIRO STADION

Hvis du ønsker å ta bussen til San Siro Stadion, kan du ta en av de følgende linjene:

– 49 (Piazza Tirana-San Christoforo)

– 78 (Bisceglie M1-Via Govone)

– 64 (Bonola-Lorenteggio)

– 80 (De Angeli-Quinto Romano)

– 98 (Famagosta M2-Piazzale Lotto M1M5)

Hvis det er sent etter AC Milan-kampen, trenger du ikke bekymre deg. Bare ta nattbussen, som kjører nesten hele natten. Du kan ta en av følgende linjene: 80, NM1, NM2 i helgene og 91, NM1 og NM2 på hverdager.

Du kan også ta trikkelinje 16 tilbake til bysenteret om natten, men vi anbefaler å ta nattbussen, siden tidsskjemaet for bussen er mye enklere å forstå.

San Siro Stadion oversikt

For å gi deg en ide om hvilke billetter du bør kjøpe for å få de beste sitteplassene på San Siro stadion på din fotballtur; er AC Milan stadion delt inn i fire tribuner over tre forskjellige nivåer. En skybox og en salong er også tilgjengelig på første nivå. Seksjonene i 100-serien og A-Z-serien er de som er nærmest banen. Husk at bortesupporterne sitter i den blå delen – Curva Sør i seksjonene 301 til 318.

 

Sides på San Siro Stadion er:

 • Grønn: Curva (Nord) bak målet på nordsiden. Seksjonene 137 til 148, 239 til 254 og 343 til 360.
 • Blå: Curva (Sør) bak målet på sørsiden. Seksjonene 101 til 112, 201 til 220 og 301 til 318.
 • Oransje: Arancio (Øst) på langsiden. På første nivå finner du Premium Skybox avdelingen og seksjonene 149 til 172 og 255 til 276 på andre nivå.
 • Rød: Rosso (Vest) langs sidelinjen. På første nivå finner du Premium Skybox avdelingen og Executive salonger (med gjesteservice) og seksjonene A-Z, X01-X03, Y01-Y02, J01-J03, K01-K02. På nivåene ovenfor finner du seksjonene 221 til 238 og 319 til 342.
Stadion kart San Siro

Omvisning på stadion og museet rundt San Siro Stadium

Ingen fotballtur til AC Milan er komplett uten å bestille en omvisning på stadionet. Hvis du velger å bestille «San Siro Experience» blir du tatt med på en omvisning gjennom denne klubbens historie. Private omvisninger kan bestilles, selv om dette må være etter reservasjon. En hel rekke språk er tilgjengelige for denne turen, for eksempel italiensk, engelsk, fransk, tysk, portugisisk, indonesisk, kinesisk, japansk, arabisk og russisk.

Du følger en forhåndsbestemt rute der du får se museet til Inter og AC Milan, møterommene, spillerens garderober, den eksklusive Mixed Zone og banen hvor du går gjennom den imponerende spillertunnelen. En omvisning på San Siro stadion tar rundt 30 til 40 minutter, og for museet bør du regne med ytterligere 50 minutter.

Husk at: Ingen omvisninger, eller bare svært få, arrangeres under kampdager. Vi anbefaler derfor å ta omvisningen på en annen dag enn kampdager. Museet er imidlertid åpent syv dager i uken fra 9:30 om morgenen til 17:00 på ettermiddagen.

Prisen på en vanlig omvisning er €20. Barn under 13 år kommer inn for €13. Yngre barn (under 6) kan komme inn gratis.

Stadiontur San Siro fotballreiser AC Milan

Snacks og drikke i nærheten av San Siro Stadion

Før du skal på fotballkamp for å se AC Milan spille, er det hyggelig å ta en matbit og en drink i området rundt San Siro Stadion.

Det er heldigvis mange fantastiske boder rundt stadionet. Noen av disse tilbyr et stort utvalg av forskjellige typer øl, og det er også boder som tilbyr den klassiske hamburgeren. Du finner også pølser og typiske italienske panini.

Cirka 5 minutters gange unna stadionet finner du også enkelt lokale restauranter. En klassiker blant støttespillerne til AC Milan er Ristorante La Barchetta.

Hvis det er en fotballbar du leter etter, bør du ta deg til Offside Sports Pub, som ligger i sentrum av Milano.

La Barchetta Milan

Ristorante & Pizzeria La Barchetta

Dette er en pizzeria du ikke bør gå glipp av under oppholdet i Milano! Her kan du nyte fantastisk italiensk mat. Hvis det frister med en klassisk pasta bolognese eller en quattro stagioni pizza, har du kommet til rett sted her. De mange anmeldelsene viser at serveringen er rask og maten er enestående, med vennlig personale som er glade for å hjelpe med et stort smil. AC Milan stadion ligger bare fem minutter fra denne restauranten, noe som gjør den ideell på kampdager. Dette stedet får deg virkelig i humør før AC Milan-kampen din starter.

Restauranten åpner dørene hver dag kl. 12.00 og stenger kl. 14.30 om ettermiddagen. I løpet av kvelden åpner restauranten igjen kl. 19.00 og holder åpent frem til kl. 23.00.

Offside sports bar Milan

Offside Sports Pub

En liten pub der du også kan se fotball på TV. De snakker utmerket engelsk her, så besøkende som ikke er så behersket språket kan også klare seg. Atmosfæren her er avslappet, men husk at en fotballpub som denne kan bli overfylt på bestemte tidspunkter. Likevel er det et bredt utvalg av øl her, og det er skjermer overalt i rommene hvor du kan se fotball.

Under COVID-19 er denne puben åpen hver onsdag og fredag, fra 18:00 på kvelden til 2:00 om morgenen.

Informasjon om AC Milan

AC Milan ble grunnlagt 16. desember 1899 av Herbert Kilpin, en engelsk profesjonell fotballspiller. Det var han som kom med det verdensberømte slagordet «djevlenes lag», og rett som han hadde, ble AC Milan Italias nasjonale mestere for første gang 5. mai 1901. Det er knapt to år etter at klubben ble stiftet!

AC Milan er en virkelig legendarisk toppklubb. De er så legendariske at de til og med hadde flest internasjonale titler av alle klubber i verden fra desember 2007 til februar 2014.

Dette var klubben der den legendariske nederlandske toppspilleren Marco van Basten ble verdensberømt og fikk sin sin Ballon d’Or. Den dag i dag er han fortsatt en av de mest fremragende spillerne AC Milan noensinne har hatt.

Kort sagt: Hvis du vil nyte en fotballkamp i en av de mest suksessrike italienske klubbene gjennom tidene, er AC Milan det perfekte valget. Her vil du garantert oppleve fotball på høyeste nivå.

Logoen til AC Milan

Logoen til AC Milan slik vi kjenner den har vært i bruk siden 1998, og har ikke endret seg siden den gang. Denne logoen representerer klubbens essens: de karakteristiske røde fargene, står for ilden i lagets kampånd og de svarte fargene symboliserer motstanderens frykt.

Det er svarte og røde striper til venstre. Til høyre ser du et rødt kors på en hvit bakgrunn, som er byen Milans våpenskjold. I flere tiår var logoen til AC Milan nettopp dette våpenskjoldet, men det ble til slutt endret.

AC Milan logo

AC Milans kallenavn: Rossoneri

Det mest kjente kallenavnet til AC Milan er «I Rossoneri», som betyr «de rød-svarte». Grunnen til dette er ganske enkelt fordi logoen og shortsen har disse fargene.

Hva man kan gjøre i Milan?

Milano er en storby, og ansett av mange som verdens hovedstat for design og mote. En reise til Milan kan gi deg alle høydepunktene du ønsker av en fotballtur, og kan også være en fantastisk opplevelse som en storbyferie eller langhelg. De sjarmerende parkene, de typiske italienske trange gatene, de mange butikkene med luksuriøse motemerker og prikken over i’en: den autentiske italienske maten som italienerne er så stolte av. Det betyr at hvis du besøker byen for å se på en AC Milan -fotballkamp, er det mange ting å gjøre under resten av oppholdet. Dette er våre favorittsteder i Milano.

Duomo di Milano

Duomo di Milano

Duomo-katedralen er byen Milanos klassiske ikon. Konstruksjonen tok rundt fem århundrer. Dessuten er Duomo lett tilgjengelig for turister, noe som gjør denne attraksjonen til noe du absolutt ikke bør gå glipp av når du besøker Milano.

Vær oppmerksom på at du ikke får adgang til katedralen hvis du har på deg shorts, kort skjørt eller klær som gjør armene synlige. Vesker og sekker sjekkes også.

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II

Denne verdensberømte shoppingarkaden, designet av Guiseppe Mengoni, er unik og et av de mest elegante stedene i Milano. Overfylt med luksusbutikker og stilige kafeer, er dette et ideelt sted for både turister og lokalbefolkningen å ha en tradisjonell italiensk kaffe.

Santa Maria delle Grazie

Santa Maria delle Grazie

Et annet mesterverk i Milano er det verdenskjente veggmaleriet malt av ingen ringere enn Leonardo Da Vinci. Her finner du det verdensberømte og UNESCO-akkrediterte Santa Maria delle Grazie-museet.

En morsom fakta: veggmaleriet ble laget fra 1495 og ferdigstilt i 1498. Siden den gang har byen Milano gjort sitt ytterste for å opprettholde veggmaleriet i en utmerket tilstand.

Teatro alla Scale

Teatro alla Scale

For de som elsker klassisk musikk: se La Scala. Dette operahuset regnes som det mest prestisjefylte i hele verden. I århundrer nå har denne bygningen presentert musikken til de største operakomponistene, som Arturo Toscanini og Antonio Votto.

Operasesongen starter rundt begynnelsen av desember og varer til mai. Imidlertid er det ikke lett å få tak i billetter. Vi anbefaler derfor å kontakte hotellet i god tid, slik at de kan ordne billettene.

Hva koster en fotballtur til AC Milan?

En fotballtur for å se AC Milan er rimeligere enn man tror. Fotballturer til klubber som Bayern München og FC Barcelona kan være ganske kostbart, men en tur for å se Rossoneri trenger ikke koste deg mer enn £75. Det er derimot viktig å merke seg at den totale kostnaden du betaler er basert på flere faktorer, inkludert:

 • Kampen du ønsker å se. Kamper mot klubber i toppklassen kommer til å bli dyrere.
 • Varigheten av besøket ditt. Jo lengre opphold, jo mer må du forvente å betale.
 • Hotellet ditt. Hotellene varierer mye i priser, derfor vil hotellet du velger ha en drastisk effekt på prisen på reisen din.

Er det lett å få tak i billetter til AC Milan?

Det er enkelt å skaffe billetter til AC Milan. Her på fotballtravel.no tilbyr vi deg alt du trenger for å gjøre fotballturen din mulig. Med vår plattform kan du:

 • Velg kampen du ønsker å se. Vi tilbyr nesten alle kamper som spilles i løpet av sesongen, inkludert de som spilles i ligaer som Serie A, Champions League og Coppa Italia.
 • Velge hotellet du ønsker å bo på. Vi har en lang liste med hoteller å velge mellom. Du vil sannsynligvis finne en som passer alle dine behov.
 • Flyreisen din. Du kan velge hvilket flyselskap du reiser med.

Hvor mye koster det å se Derby Della Madonnina?

Å delta på Derby Della Madonnina er litt dyrere enn andre kamper, men fortsatt relativt rimelig sammenlignet med andre populære derbyer i Europa. Turer på startnivå begynner på ca £276. Som nevnt tidligere kan dette tallet variere mye avhengig av flere faktorer. Hvis du bestemmer deg for å gå all-in på turen din, kan det koste så mye som £570 per person.

Hvor mye koster det å besøke San Siro stadion?

Det koster €30 å dra på omvisning på San Siro. Omvisninger skjer daglig mellom 09:30 og 17:00 bortsett fra på arrangementer eller kampdager. Med omvisningen får du en bakgrunn fra historien til både AC Milan og Inter Milan da de to lagene deler stadionet. Museet har dedikerte rom for begge lag, noe som betyr at du får en virkelig dyp innsikt inn i historien til to italienske fotballgiganter.

Hva er forskjellen mellom San Siro og Giuseppe Meazza?

Ingenting, de refererer begge til samme stadion. Selv om AC Milan og Inter Milan spiller på samme stadion, har de to lagene forskjellige navn på stadionet. AC Milan-fans omtaler stadion som San Siro og Inter Milan-fans omtaler det som Giuseppe Meazza til ære for en tidligere legendarisk spiller.

Omtaler

9.2 3 omtaler
Hotell
Atmosfære
Flyreise
Tjenester
By
Sitteplasser

AC Milan - Juventus FC
9.3 Fantastisk

Bra tur totalt sett. Alt ble ordnet av et seriøst og godt reiseselskap. Anbefaler å bruke disse.

Tip: Lær dere først som sist å bruke metroen. Det er billig og praktisk når man får call på det.
M. Orwen, 2 personer
AC Milan - Juventus FC
28 oktober 2017
AC Milan - Inter Milan
10 Fantastisk

Alt i alt var dette en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Bookingen var lett, og den ble oppdatert når det var nødvendig og setet var utmerket.

Tips: Man kan bestille en ekstra dag for å få litt mer ut av turen enn bare å se kampen, og det gjorde jeg, men kunne trengt enda mer tid.

Martyn Richmond fra Derby (UK), 1 person
AC Milan - Inter Milan
31 januar 2016
AC Milan - Sampdoria
8.3 Fantastisk

Pakken var utmerket og inneholdt alt vi trengte, noe som betyr at det eneste vi trengte å tenke på var utskrift av boardingkort og huske kampbilletter. Det var veldig enkelt ,og noe som jeg absolutt gjør igjen, uten tvil.

Vi trengte egentlig ikke så mye service fra FootballBreak-representante, men når vi gjorde det, fikk vi alltid høflige e-poster med den informasjonen vi trengte og med kontaktnumre i tilfelle problemer. Det var en skam å se bare en halvfull San Siro på grunn av AC Milan fans som protesterte og ikke møtte opp, men støyen fra stadion var fremdeles var enorm, spesielt fra Sampdoria-fans som satt over oss. I likhet med Milano er dette er en meget vakker by full av vennlige mennesker, og er et sted jeg gjerne reiser tilbake til.

Tips: Vær oppmerksom når du ferdes ved katedralen Duomo), for der er det folk som prøver å dra nytte av turister ved å tvinge deg til å kjøpe armbånd til €10 pr. armbånd, og de forfølger deg også! Beste tips er å holde hendene i lomma, og trekke seg unna hvis noen prøver å ta tak i deg. Ikke bli lurt av at de er vennlige. Gå også til elven (Naviglio) hvis du har tid. Det er fullt av barer og restauranter, i tillegg til at atmosfæren om kvelden er noe å få med seg.

 

Christian Brown fra Ashford (UK), 2 personer
AC Milan - Sampdoria
12 april 2015