Fotballtur

Juventus FC

Juventus FC

Fotballtur
Juventus FC

Juventus FC
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


andre så på Juventus FC pakker de siste 24 timene.
27 Fotballturer funnet
Juventus FC vs
Velg motstandere
Sorter etter:
Filtre ()
Sorter etter:
?
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Juventus FC - Como 1907

mandag 19 aug. 20:45
Fastsatt dato
Allianz Stadium, Torino
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
1612kr
p.p. fra  
5210kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Hellas Verona - Juventus FC

mandag 26 aug. 20:45
Fastsatt dato
Marc Antonio Bentegodi, Verona
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
coming soon
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Juventus FC - AS Roma

søndag 1 sep. 20:45
Fastsatt dato
Allianz Stadium, Torino
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
2237kr
p.p. fra  
8658kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Juventus FC - SSC Napoli

21 or 22 september  
Allianz Stadium, Torino
Betale 50 % i dag!
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
2689kr
p.p. fra  
6389kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Juventus FC - Cagliari

5 or 6 oktober  
Allianz Stadium, Torino
Betale 50 % i dag!
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
2152kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Serie A

Juventus FC - Lazio Roma

19 or 20 oktober  
Allianz Stadium, Torino
Betale 50 % i dag!
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
2633kr
Se pakkereiser

Opplev en fotballreise til Juventus FC.

Bestill en fotballreise til Juventus FC med fire enkle klikk

Bestill en komplett fotballreise til Juventus FC, som enkelt kan tilpasses. Velg hvilken kamp, flyavgang, hotell og seteplass du ønsker, alt på ett sted. Ingen reservasjonsgebyrer.

Å se en Juve-kamp live er en uforglemmelig opplevelse. Den vidunderlige Juventus stadion har en kapasitet på 41,507 tilskuere. Juventus-slagordet er «Fino alla Fine», eller «Til siste slutt», en følelse du sikkert vil kjenne på når du går entrer stadion under oppholdet. Få klubber i verden kan måle seg med denne opplevelsen. Med FootballBreak er dere garantert billetter ved siden av hverandre på Allianz Stadium.

Torino er et fantastisk sted for en byferie, med en hel rekke sjarmerende og historiske italienske restauranter. Dette er et perfekt sted for de som elsker art nouveau og renessanse-arkitektur. Torino er en av Italias mest populære «mathovedsteder», hvor du samtidig transporteres inn i denne byens strålende fortid. Kort sagt, Torino er den ideelle destinasjonen for fotballreisen din.

voetbalreizen juventus

Alt du trenger å vite om fotballreisen din til Juventus FC.

Vi har funnet de beste tipsene for deg, for å sikre at fotballreisen til Juventus FC går smidig og enkelt for seg. Fra innsidetips på Allianz Stadium, til gode råd om utforskning av superbyen Torino.

 • Informasjon om Allianz Stadium, reiseruter og tips
 • Informasjon om Juventus FC
 • Hva man kan gjøre i Torino

Allianz Stadium, den legendariske fotballstadion til Juventus FC

shutterstock_751272046-scaled

Juventus FC spiller alle hjemmekampene sine i det øredøvende levenet fra Allianz Stadium, med en setekapasitet på 41,507 tilskuere.

Hvis du deltar på en Juventus FC-kamp, vil du vil bli positivt overrasket over den slående italienske atmosfæren som finnes der. Å se en fotballkamp i Torino er en opplevelse som mange fotballfanatikere har på ønskelisten!

Slik kommer du deg til Allianz Stadium?

Den atmosfæriske Juventus FC fotballstadion ligger nord-vest for byen i Continassa-distriktet, rundt seks kilometer fra sentrum. Torinos kollektivsystem er godt organisert, med mange buss-, drosje- og trikkestopp ved stadion.

Vi anbefaler imidlertid ikke at du reiser til Allianz Stadium med bil eller taxi, med mindre du setter av god tid i forveien. Det er veldig fullt rundt stadion på Juventus FCs kampdager og parkering er både et mareritt og ekstremt dyrt. Bruk heller offentlig transport. Hvis du er helt bestemt på å reise med bil, parkerer du på Area12 kjøpesenter i nærheten. Parkeringen er gratis der, men husk på at dette betyr at du må komme deg dit så tidlig som mulig for å få tak i en plass.

TRIKK til ALLIANZ STADIUM

Torino har én trikkelinje som vil ta deg med til Allianz Stadium.

Linje 3, grønn linje fra Porta Palazzo.

Med linje 3 kan du gå av på ulike steder i byen. Dette er linjen fra Porta Palazzo, rundt en ti minutters gange fra Torino sentrum.

Avgangsholdeplassen er om lag femten stopp unna stadion. Stoppet du må gå av på heter Fermata 170 – PERVINCHE.

Herfra kan Allianz Stadium nås til fots på under ti minutter.

Allianz Stadium adresse
Corso Gaetano Scirea 50
10151 Torino TO
Italia

BUSS TIL ALLIANZ STADIUM

Hvis du ønsker å dra til Allianz Stadium med buss, kan du ta følgende linjer: 72, 29 og 59.

Hvis det ble sent på natt etter en Juventus FC-kamp, er det er ingen grunn til bekymring. Det er bare å ta nattbussen som går til 01.00. Du kan benytte deg av en av følgende linjer: 59, VE1 og 59, 72 og 11, VE1 og 13N.

Merk: Nattbussene går ikke mellom 01.00 og 04.00.

Oversiktsplan Allianz Stadium

For å gi deg en pekepinn på hvilke billetter du bør kjøpe for de beste plassene på Allianz Stadium for fotballreisen din: Juventus Stadion er inndelt i fire tribuner og to ulike nivåer. Sektorene i 100-serien er de som er nærmest banen.

Seksjonene i Allianz Stadium er:

 • De Curva Nord er på baksiden av målet i nord. Sektor 106-110 og 206-212
 • De Curva Sud er på baksiden av målet i sør. Sektor 118-122 og 222-228
 • Tribuna Est befinner seg langs lengden. Sektor 111-117 og 213-221
 • Tribuna Ovest befinner seg langs sidelinjen. Denne sektoren inneholder Premium Club-seter og Executive Boxes (med Hospitality og Hostess Service), i tillegg til sektor 105, 123, 203-205 og 229- 231.
Plattegrond-Stadion-Juventus

Allianz Stadium omvisning

Ingen reise til Torino er komplett uten å bestille en omvisning av stadion. Under «Juventus Museum + Allianz Stadium Tour» blir du tatt med på en omvisning gjennom denne klubbens lange historie. Du kan enten gjennomføre en lydguide, eller med et lite tillegg i prisen bli ført rundt av en guide. Lydguider kan bestilles på følgende fire språk: engelsk, fransk, spansk og tysk.

Du følger en forhåndsbestemt rute der du kan sjekke ut attraksjoner som: museet, hospitality-rommene, spillergarderobene, det eksklusive medieområdet og banen hvor du kan gå gjennom den imponerende spillertunnelen. Allianz Stadium omvisningen tar rundt 60 minutter, og med et besøk på museet, bør du regne med om lag 50 minutter ekstra.

Merk: Museet stenger tre timer før kampen starter på Juventus FCs kampdager og det kan hende at enkelte elementer ikke er tilgjengelige. Vi anbefaler derfor at du tar omvisningen utenom kampdagene.

Prisen på en standard omvisning er 25 euro og barn under 16 år betaler 20 euro. Yngre barn (under 6 år) kan komme inn gratis.

juventus-voetbalreis-stadiontoer

Snacks og drinker nær Allianz Stadium

Før man deltar på en Juventus FC-kamp kan det være fint å ta en matbit og en drink i Allianz Stadium-området. Det er heldigvis mange flotte steder i nærheten av stadion, og det er ikke noe problem å finne lokale barer langs gatene. Hvis det er en fotballbar du leter etter, dra til The Huntsman Pub, i sentrum av Torino.

Huntsman-Pub

Tetley Huntsman

En unik opplevelse for fotballelskere! Denne baren eies av en stor fotballfan. Du vil føle deg hjemme her med en gang. Her serverer de en rekke tradisjonelle italienske retter, og de kan skryte på seg å ha en stor ølsamling. Fotball vises stadig på storskjerm og dette stedet får deg virkelig i den rette stemningen før Juventus FC-kampen starter. Tetley Huntsman holder åpent til klokken 02.00.

Cafe-Rossini

Cafe Rossini

En restaurant der du også kan se fotball. En tilbaketrukket atmosfære er hva dette stedet er opptatt av, med en beliggenhet ved siden av elven Dora. Her finner du et stort utvalg av himmelske italienske retter, vin og en rekke av typer øl. Restauranten er åpen hver dag, bortsett fra søndag, fra klokken 17.00 til 04.30, noe som er godt å vite med tanke på at bussene begynner å gå igjen fra klokken 04.00 og utover.

Informasjon om Juventus FC

Noe uforventet ble Juventus FC grunnlagt 29. november 1897 av en gruppe elever fra videregående skole. Dette gav opphavet til navnet «Juventus», som betyr «ungdom» på latin. Det er verdt å påpeke at i de første dagene spilte klubben kampene sine i rosa skjorter. De nye draktene, skjorter med svarte og hvite loddrette striper, ble introdusert i 1899. Det var to år senere, i 1903, at klubben vant sitt første italienske mesterskap.

Familien Agnelli – eiere av bilprodusenten Fiat – kjøpte Juventus i 1923, og klubben vinner da sin andre italienske nasjonale mesterskap i 1925-26. 1930-årene markerte en gullalder for «Juve», med seier i ikke mindre enn fem italienske mesterskap.

Det var med Agnelli familiens finansielle støtte at klubben kunne tiltrekke seg noen av verdens beste spillere. Klubben har markert seg med ulike verdensrekorder for de høyeste overgangsgebyrene, og har gjennom årene skaffet seg talenter som fotballegendene Michel Platini, Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo.

Juventus FC-logoen

Juventus FC-logoen vi kjenner til i dag ble introdusert i juli 2017. Denne nye logoen viser essensen av Juventus: den karakteristiske skjortefargen til spillerne og symbolet på seier (også kjent som Scudetto).

De svarte og hvite stripene er et distinkt kjennetegn ved den nye visuelle identiteten. Scudetto representerer klubbens iver etter å vinne, både nå og i fremtiden. Og ikke minst, bokstaven J har en spesiell plass i enhver fans hjerte.

maria-bobrova-Xp2mD-wQOfg-unsplash-scaled

Juventus « kallenavn: Den gamle damen

Juventus har ganske mange kallenavn. På grunn av de stripete skjortene i svart-hvitt, kalles spillerne for «sebraer» og «I Bianconeri» (svart-hvitt). Men hvor kommer kallenavnet «Den gamle damen» eller på italiensk La Vecchia Signora fra?

Som forklart ovenfor: Juventus betyr «ungdom», og i oppstartsfasen besto spillerne av elever som gikk på videregående skole. Men på 1930-tallet var imidlertid klubben kjent for sitt nokså gamle lag, noe som faktisk ofte også er tilfellet for tiden. Det var med en klype ironi at ordet «gammel» ble brukt – til og med blant fansen.

«Den gamle damen» er kjærlig ment. Det sies at tilhengerne elsker klubben like mye som konene eller mødrene sine. Og ettersom Juventus er en klubb med en lang historie, så er kallenavnet mer passende enn noensinne.

Hva man kan gjøre i Torino?

Torino er en mellomstor og fascinerende by. Den oppfyller alle behov for en fotballreise, men er også fantastisk for en byferie eller langhelg. De innbydende utendørsbarene, de pittoreske landsbyene og prikken over i-en – autentisk italiensk mat, akkurat slik den burde være. Italiensk mat blir aldri feil når det kommer til sjarm, som den verdensberømte pizzaen med et stort glass italiensk rødvin. Det betyr at hvis du besøker byen for en Juventus FC-kamp, så har du også mye annet å utforske de andre dagene av oppholdet. Dette er favorittstedene våre i Torino.

musee-du-cinema-turin

The cinema museum

Utforsk Cinema Museum, ofte beskrevet som det beste museet i Torino. Dette kommer ikke som en overraskelse, ettersom Torino er opphavsstedet til italiensk filmindustri. Her finner du verdens første kameraer, i tillegg til hjelmene fra hele Star Wars-serien.

muse%CC%81e-de-lautomobile-turin

Musseo dell’automobile

Bilmuseet er en annen verdensberømt institusjon i Torino. Med nesten 200 biler fra 80 merker, som spenner fra de aller nyeste modellene til dampbiler, huser dette museet en av de mest utmerkede og sjeldne bilsamling.

marche%CC%81-porta-palazzo-turin

Mercato di Porta Palazzo

Ingen reise til Torino ville ha vært komplett uten et besøk til Europas største utendørsmarked. Du finner tusenvis av utrolige båser med all slags mat, så vel som klær og alle slags husholdningsartikler. Dessuten er prisene her svært rimelige. Dette er noe man ikke vil gå glipp av!

mont-des-capucins-Turin-840x471-1

Monte dei Capuccini

Hvis du leter etter en fantastisk panoramautsikt over byen Torino, så er det verdt å ta turen opp på dette fjellet.

Hvor mye koster en fotballtur til Juventus?

En fotballtur til Juventus kan koste alt mellom 3266 NOK og 8700 NOK. Prisen varierer basert på en rekke faktorer, inkludert:
 • Kampen du velger å se. Derby- og rivaliseringskamper er vanligvis dyrere å se enn andre kamper.
 • Varigheten av oppholdet. Jo lenger du blir i landet, desto dyrere blir reisen. For eksempel vil en 4-dagers tur koste mer enn en 2-dagers tur.
 • Hotellet du velger å bo på og flyselskapet du velger å fly med. Det er mange lavprishoteller og flyselskaper tilgjengelig som tilbyr rimelige tjenester, men som mangler fasilitetene til litt dyrere alternativer.

  Hvor kan jeg kjøpe billetter for å se Juventus?

  Du kan kjøpe Juventus-billetter via nettsiden vår med våre fotballpakker. Du får velge kategorien du vil sitte i, og vi sørger for at du får best mulig billett.

  Hvor spiller Juventus?

  Juventus spiller på Allianz Stadium i Torino (ikke å forveksle med Allianz Arena i München, Tyskland). Under europeiske klubbturneringer (som Champions League eller Europa League) blir det referert til som Juventus Stadium på grunn av sponsorregler.

  Hvordan kommer jeg meg til Juventus Stadium?

  Det er ganske enkelt å komme seg til Juventus Stadium hvis du reiser fra sentrum. Det er fire busslinjer som går mot stadionet, inkludert linje 29, 3990 og 72. Velger du å bruke bussen, kan du forvente å betale mellom 10 NOK og 30 NOK for turen, noe som er svært rimelig. Alternativt kan du velge å bruke en taxitjeneste, men dette vil sannsynligvis koste betydelig mer enn å bruke offentlig transport.

  Tilbyr Juventus omvisning på stadionet?

  Ja, Juventus tilbyr en stadionomvisning. Stadionturer går hver dag i uken unntatt tirsdager, og det kan være begrenset tilgjengelighet på kampdager. Standardturen koster 163 NOK for voksne og 130 NOK for barn under 16 år. En billett til omvisning på stadionet fungerer ofte også som billett til museet.