Fotballtur

England

9
40 omtaler

Fotballtur England

9
40 omtaler EnglandEnglandhttps://assets.travelgroep.nl/images/86689/86689.jpg4.54005
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


Fotballturer til England

England, fotballens hjemby.

England er det ultimate fotball-landet. Dagens moderne fotball har også opphav her, hvor reglene ble satt i 1863. Premier League er kanskje den mest populære ligaen i verden.

Det betyr at fotballturer til England er som en drøm kommer i oppfyllelse for mange fotballtilhengere. Engelskmennene er også et veldig interessert i fotball, og kan skryte på seg over 40 000 fotballklubber over hele landet – det høyeste antallet i hele verden. Bare London har tjue forskjellige klubber som spiller på profesjonelt nivå. England har også noen helt utrolige derbyer, og det er toppkamper som spiller nesten hver uke.

I England kan du se flere av verdens beste spillere hver uke. Engelske klubber spiller også i Champions League og Europaligaen. Her kan du oppleve en ekte fotball-atmosfære og nyte drinker og festligheter før og etter kampen på de lokale pubene. En fotballtur til England er et minne du sent vil glemme.

Fotballturer Engeland

All informasjonen du trenger for din fotballtur til England

Vi har samlet den beste informasjonen for deg, slik at du vil få den beste opplevelsen på din fotballtur til England.

Visste du at, med FotballTravel, er dere alltid garantert sitteplasser ved siden av hverandre?

 • Hvilke er de viktigste engelske klubbene?
 • Hvilke cuper kan man vinne i England?
 • Hvilke byoppgjør er mest populære?
 • En oversikt over stadioner
 • Spesielle fotballpuber
 • Fotball-museer du kan besøke på din fotballtur

De mest populære engelske klubbene

For mange mennesker, er det å oppleve en fotballkamp med en av Englands toppklubber live, som om en drøm kommer i oppfyllelse. De siste sesongene, har fotballturer til Liverpool og Tottenham blitt veldig populære. Du kan dra på omvisning på de fleste stadioner i England også. Vi anbefaler at du gjør dette. Å få gå gjennom garderobene, banen og presseboksen er en fascinerende opplevelse. En fotballtur til England er en fryd for alle, både de eldre og de yngre.

Fotballturer liverpool

Liverpool FC

Liverpool er et populært valg for fotballturer. En unik opplevelse der du kan synge "You'll Never Walk Alone" sammen med andre tilhengere.

Hvorfor dra til Liverpool?

 • Liverpool har gjort seg bemerket både nasjonalt og rundt i Europa de siste årene, og er mer populær nå enn noensinne.
 • Selve byen er kjent for et yrende uteliv og selvfølgelig det mest populære bandet noensinne – The Beatles – som kommer herfra.

Fotballturer til Liverpool

Fotballturer tottenham hotspur

Tottenham Hotspur

De ble raskt en av de mest populære fotballklubbene. Attraktiv og offensiv fotball samt et supermoderne stadion.

Dette er hvorfor du bør se Tottenham Hotspur

 • Tottenham betaler kanskje ikke ut de mest astronomiske lønningene, men de tiltrekker seg unge spillere og inkluderer mye av sin egen yngre garde. Her er det laget som er viktigst.
 • Det innovative stadionet er virkelig verdt et besøk. Blant mange andre ting, kan du finne den lengste baren i Europa her.

Fotballturer til Tottenham Hotspur

Fotballturer manchester city

Manchester City

Etter mange år i skyggen av sin tidligere storebror, Manchester United. Er dette den nye trend-settende klubben i England for øyeblikket.

Dette er hvorfor du burde reise til Manchester City

 • Verdens absolutt beste fotball spilles av Manchester City, dette er takket være den uendelige lommeboken til eieren, Sheik Mansour.
 • Manchester er en vakker by for en storbyferie. Her finner du det nasjonale fotballmuseet og du kan besøke det sjarmerende Northern Quarter for en god matbit og noe godt i glasset.

Fotballturer til Manchester City

Fotballturer manchester united

Manchester United

En av de mest globalt kjente klubbene fra fortiden. Et besøk på Old Trafford er noe du aldri vil glemme.

Dette er hvorfor du bør se Manchester United

 • Historisk sett er ManU Englands beste klubb. Ta en omvisning på stadionet og opplev klubbens utrolige fortid.
 • Old Trafford er et fantastisk stadion og Englands nest største etter Wembley.

Fotballturer til Manchester United

Fotballturer arsenal

Arsenal FC

Underholdende fotball og en fantastisk fortid. Arsenal har alltid gått etter trofeene, men har sjeldent vunnet dem.

Dette er hvorfor du burde se på Arsenal

 • Selvmobbingen til Arsenal sine tilhengere gjør dem ganske unike, og de har hatt mange motganger. Her er du omringet av ekte supportere.
 • Offensiv fotballspill uforutsigbare overraskelser er som synonym til Arsenal. Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Emirates Stadium!

Fotballturer til Arsenal

Fotballturer chelsea

Chelsea FC

Takket være milliardæren Roman Abromovich, er Chelsea tilbake på kurs for å vinne nasjonale og europeiske titler.

Dette er hvorfor du burde se Chelsea

 • Sammen med Manchester City, har Chelsea blitt en av de mest suksessfulle klubbene i Premier League de siste årene. I Chelsea finner du alltid spillere i toppklassen. The Blues kan vinne over alle.
 • Chelsea er en av de få Premier League klubbene som fortsatt er i sitt originale stadion: Stamford Bridge, som åpnet i 1887.

Fotballturer til Chelsea

Andre klubber i England

Utenom de seks toppklubbene, har England også mange andre fascinerende og velkjente lag.

westham united fotballtur

West Ham United

I disse dager spiller West Ham om titler, og de er til og med på vei mot Champions League igjen. Denne kult-klubben begynner endelig å bli tatt seriøs.

Fotballturer til West Ham

Everton fotballtur

Everton FC

Everton er den andre klubben fra Liverpool som har kommet seg til Premier League. Selv om de fremfor alt er kjent for Merseyside Derby, er faktisk Everton eldre, og til og med den første klubben som spilte på Anfield Road?

Fotballturer til Everton

Southampton fotballtur

Southampton FC

The Saints kommer fra havnebyen med samme navn i Sør -England. Selv om det ikke blir ansett som Englands beste, er St. Mary's Stadium og resten av byen et flott sted å besøke.

Fotballturer til Southampton

Leicester fotballtur

Leicester

I disse dager spiller West Ham om titler, og de er til og med på vei mot Champions League igjen. Denne kult-klubben begynner endelig å bli tatt seriøs.

Hvilke cuper spilles i England?

Hvis du vil se en fotballkamp live i England, har du en rekke kamper å velge mellom. En Premier League-kamp er ofte et godt valg, men det finnes flotte muligheter i FA-cupen også.

Premier League tittel

Sesongens viktigste tittel: den nasjonale tittelen! Skulle favorittlaget ditt komme til topp fire, blir de automatisk trukket ut til Champions League. Nummer fem og seks spiller i Europaligaen. Bestill en fotballtur til England for å få med deg de mest prestisjefylte titlene.

Se alle Premier League fotballturer

FA Cupen

Denne cupen er Englands viktigste turnering. Denne cup-turneringen har hatt et knock-out system der alle kan delta i siden 1871. I disse dager kan bare lagene fra de fire høyeste regionene delta. Å vinne FA Cupen gir tilgang til Europaligaen og Community Shield Cup.

Se alle fotballturer til FA-cupen

Community Shield Cup

Dette er en unik kamp mellom vinneren av Premier League og FA cupen. Dette er tradisjonelt åpningskampen for en ny sesong.

Hvilke er de viktigste engelske derbyene?

Derbyer er ofte en av de kampene tilhengere ser mest frem mot i løpet av sesongen. Fotballfans fra hele verden reiser til England for å se sitt favorittlag kjempe mot erkerivaler. På disse kampene er det alltid en unik atmosfære på stadionet.

Arsenal – Tottenham

Også kjent som Battle of North London. Disse to klubbene er hverandres største rivaler og er et av de mest kjente derbyene i verden. Selv om Arsenal har ledet dette oppgjøret i fortiden, har Tottenham Hotspur tatt innpå de siste årene. Har vil du garantert få underholdning for pengene!

Har du lyst å se North London Derby live?
Fotballturer til Arsenal
Fotballturer til Tottenham Hotspur

Manchester United – Manchester City

"The Mancunians' derby"! Det kommer nok ikke som noe sjokk at disse lagene som kommer fra den nordvestlige byen er hverandres største rivaler. Manchester United har lenge spilt rollen som storebror, men i disse dager er det hovedsaklig Manchester City som dominerer. Dette er uten tvil et favorittvalg for en fotballtur til England.

Har du lyst å se Manchester derbyet selv?
Fotballturer til Manchester United
Fotballturer til Manchester City

Liverpool – Everton

Navnet "Merseyside Derby" kommer fra regionen til Liverpool. Til sammenligning med andre derbyene, er atmosfæren her hovedsaklig vennlig. Dette er ganske logisk siden man ofte finner venner, familiemedlemmer, naboer og kolleger som heier på det andre laget! Det er også kjent som The friendly derby, som betyr at du garantert vil ha gode minner fra denne fotballturen!

Har du lyst å se derbyet i Liverpool?
Fotballturer til Liverpool
Fotballturer til Everton

Liverpool – Manchester United

Liverpool og Manchester United kommer kanskje ikke fra samme by, men oppgjørene mellom dem i "North West Derby" blir sett på av mange som et av landets mest emosjonelle derbyer. Hvis du har planert om en fotballtur til England, er dette et av toppvalgene!

Har du lyst til å se "the battle of the reds" live?
Fotballturer til Liverpool
Fotballturer til Manchester United

Engelske kult-klubber

Det finnes ingen andre land i verden som har så mange kult-klubber som England. Dette er delvis på grunn av hvordan "casual" kulturen har spredd seg ut i Europa, og videre resten av verden. Filmer som Green Street Hooligan, The Firm og Football Factory er også en av grunnene til at fotballturer til disse kult-klubbene har blitt enormt populære.

Fotballturer Millwall

Millwall FC

Millwall er kjent som en tøff arbeidsklasse-klubb fra sørøst London som spiller i andre divisjon. Filmen Green Street Hooligan viser et bilde av rivaliseringen med London-laget West Ham United. Selv om Millwall ikke har mange supportere, er deres harde kjerne fryktet over hele England. Slagordet deres "We Fear No Foe Where E’er We Go" er også beryktet. Så vær forsiktig hvis du bestiller en fotballtur til Millwall.

Fotballturer Stoke City

Stoke City FC

Fra 1970-tallet til 2000-tallet, var Stoke City supportere kjent for sine hooligans. De ble generelt ansett som den best organiserte hooligan-gjengen. Klubben prøvde å slå ned på dette med ID-sjekk og overvåkning av turer. I disse dager er tilhengerne av "The Potters" fortsatt en bråkete gjeng, men atmosfæren er mye vennligere. Derfor er det på høy tid å bestille en fotballtur til Stoke City!

Fotballturer Westham United

West Ham United

Når du tenker på West Ham, tenker du kanskje mest på sangen "Forever Blowing Bubbles". Denne klubben er også kjent for å ha ganske fanatiske supportere, selv om The Hammers i disse dager er mer fokusert på å virkelig slå igjennom i Premier League. Det betyr at på din fotballtur til West Ham United, så vil du oppleve en fantastisk atmosfære og spennende fotball.

De mest kjente fotballstadioner i England.

Med over 40 000 fotballklubber, er det ikke rart England har en enorm andel fotballstadioner også. Her tar vi ikke i beregning de som ikke tilhører fotballklubber, som for eksempel Wembley.

Fotballtur til Manchester United stadion

Old Trafford

Også kjent som 'The Theatre of Dreams'. Dette er stadionet der Manchester United spiller alle sine hjemmekamper. Old Trafford er også landets nest største stadion etter Wembley, og det ligger planer om å utvide stadionet til 90 000 plasser. Har du planer om en fotballtur til Manchester United? Da bør du huske å bestille en omvisning på stadionet. Du kan til og med bestille omvisning med en av de tidligere fotballspillerne som guide.

Kapasitet
76,100

Fotballtur til Tottenham Hotspur stadion

Tottenham Hotspur Stadium

Etter 188 år i trofast tjeneste, stengte White Hart Lane dørene sine i 2019. Tottenham Hotspur spiller nå på denne super-moderne stadion som inkluderer Europas lengste bar. Det er Londons største fotballstadion, og Englands fjerde største. Har du planer om å se en kamp her, er det vel verdt å ta en omvisning på stadionet.

Kapasitet
62,062

Fotballtur til Arsenal stadion

Emirates Stadium

Arsenal spilte sin første kamp mot Ajax på det nye stadionet i 2006. Dette stadionet blir også brukt til store konserter. Stadionet var egentlig tiltenkt navnet Ashburton Grove, etter gaten den ligger på. Men, det kommer til å beholde navnet – Emirates – etter sponsoren – for de neste femten årene. Det er Englands femte største stadion.

Kapasitet
60,338

Fotballtur til Liverpool stadion

Anfield Road

Hjemmebanen til Liverpool siden 1892. Før dette var det hjemmebanen til Everton i 12 år. Dette er også en av landets eldste fotballstadioner. Stadionet her hatt flere renovasjoner gjennom årene. Stadionet ligger midt i Anfield området, derav navnet sitt. Det er her du ønsker å stå og synge. "You'll Never Walk Alone" så høyt du klarer på din fotballtur til Liverpool.

Kapasitet
54,074

Etihad Stadium

Hjemmebanen til Manchester City. Stadionets originale navn var "City of Manchester Stadium" i 2002, og var egentlig ment for Commonwealth Games. Siden 2011, har den blitt bedre kjent etter sponsorens navn, Etihad. En omvisning på stadionet er noe man ikke bør gå glipp av under en fotballtur til Manchester City. I motsetning til andre klubber, er dette en ekte audio-visuell opplevelse.

Kapasitet
55,000

Stamford Bridge Stadium

Dette stadionet ble bygget i 1877 og var egentlig tiltenkt idrettskonkurranser. Det ligger planer om å utvide stadionet til Chelsea til 60 000 sitteplasser. Stadionet befinner seg i distriktet med samme navn – Chelsea – i London.

Kapasitet
41,623

Spesielle fotballklubber

Ingen fotballtur til England er komplett uten å nyte en øl i en av disse pubene. Engelske fotballpuber kan garantere en fantastisk atmosfære der du kan synge med til favorittklubben din sin sang. Den perfekte måten å komme i humør på før kampen!

The Albert

The Albert

For ekte Liverpool supporters, "The Albert" er hellig grunn. Denne enorme puben finner man rett bak "The Kop" tribunen. Det er helt utrolig å være her på kampdager, og det er også plassen du ønsker å være for å nyte en øl og synge med på dine favoritt-Liverpool sanger.

By & klubb
Liverpool, FC Liverpool

Bricklayers fotballpub

The Bricklayers

En hellig kult-pub for tilhengere av Tottenham Hotspur. Dette er den mest populære plassen å nyte et par øl før kampen. Når været tillater det, er hagen åpen og atmosfæren er til å ta og føle på.

By & klubb
London, Tottenham Hotspur

Old Trafford Pub

The Trafford

Dette har i årevis vert puben du burde besøke hvis du har planer om å se en Manchester united-kamp. Full oversikt over stadionet og smekkfull av ManU dekor. Det er her du opplever ekte stemning på kampdager.

By & klubb
London, Tottenham Hotspur

National Football Museum

National Football Museum

Dette er drømmen til enhver fotballsupporter. En enorm mengde av private kolleksjoner og FIFA-kolleksjoner. Dette er ikke bare engelsk fotball, men fotball fra hele verden. Det er interaktive fotballkamper for barn, og voksne kan nyte en uendelig samling av fotballdekor fra hele verden. Hvis du har planer om en fotballtur til en av klubbene i Manchester, er dette noe du virkelig ikke bør gå glipp av.

City
Manchester

Omtaler

9 40 omtaler
Hotell
Atmosfære
Flyreise
Tjenester
By
Sitteplasser

Tottenham Hotspur - Liverpool FC
9.7 Fantastisk
P_THDSW-T6DC5-CCGFZ_002

Vi likte london kjempegodt.. ser ikke bort fra flere turer! 

 

Tip: Bruk gjerne en dag eller to, på å besøke byens attraksjoner!

 

 

 

Jensen, O. (2 Personer)
Tottenham Hotspur - Liverpool FC
6 november 2022
Manchester United - Tottenham Hotspur
9.3 Fantastisk
AD5B4EC3-8DA8-4388-A0AE-22DEB8C26BA9 (1)

Kjempefornøyd med hotell, opplevelsen på Old Trafford og alt. Vi hadde 500 Club billetter, det var tipp topp! Alt i alt en super tur🤩

 

 

Igland, M (Gruppe)
Manchester United - Tottenham Hotspur
19 oktober 2022
Leeds United - Southampton FC
9 Fantastisk
NOT051190 (3)
NOT051190 (2)
NOT051190 (1)
NOT051190 (4)

Kjempestemning på stadion og på Hospitality VIP før kampen.

 

Ravndal K, 2 Persons
Leeds United - Southampton FC
2 april 2022
Manchester United - Tottenham Hotspur
9.3 Fantastisk
907D2C12-B800-487C-88F4-B4CBACAFD919

Vi er kjempefornøyd med totalpakke løsningen,enkelt og ryddig.

 

Tip: Flott julemarked i Manchester og giga kjøpesenter.
Bishop pub før kamp United stampub , herlig liv før kamp med sang og moro.

 

Bratlie, 2 Personer
Manchester United - Tottenham Hotspur
4 desember 2019
FA Community Shield - Liverpool FC - Manchester City
10 Fantastisk
B87331D2-3843-4450-AE29-0B719940DEC1

Jeg tok turen med min sønn på 11 år, bodde på The Caesar hotel som kan anbefales

 

Tip: Vi kjøpte Oyster vard, enkelt å greit å bruke

 

M. Kaldahl, 2 Personer
FA Community Shield - Liverpool FC - Manchester City
4 august 2019
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
8.5 Fantastisk
20190512_142047

Godt opplegg, meget god kommunikasjon i forkant av turen. Billetter levert som avtalt på hotellet, I god tid før kamp. Turen var super, mye god stemning og mye moro 👌

 

Tip: Besøk gjerne hotell Tia før kampen, der er det elektrisk stemning, anbefales, kun 100 meter fra Anfield

 

T. Soltvedt, 2 Personer
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
12 mai 2019
Manchester City - Arsenal FC
9.7 Fantastisk

Strålende by for shopping, museumer og god mat. Som utgjorde en fantastisk tid før og etter kampen også.

 

Tip: Shopping: Primark Her er det ekstremt billig også finner man klær som du aldri har sett før. Anbefaler også: Manchester museum. Her var mye å kikke på blant annet skjellete av T-Rex

anonymt
Manchester City - Arsenal FC
26 april 2023
Manchester City - Arsenal FC
10 Fantastisk

Strålende by for shopping, museumer og god mat. Som utgjorde en fantastisk tid før og etter kampen også.

anonymt
Manchester City - Arsenal FC
26 april 2023
Arsenal FC - Brentford FC
10 Fantastisk

Veldig bra

Fredrikstad (Far og sønn)
Arsenal FC - Brentford FC
11 februar 2023
Everton FC - Arsenal FC
9 Fantastisk

Alt fungerte utmerket fra start av turen til vi var hjemme igjen!Helt utrolig stemning på stadion!ingen problemer med kampbiletter etc,fikk dem før avreise,så de kunne skrives ut i tillegg til att jeg hadde dem på telefonen!Hadde ikke behov for kontakt med representanter fra Fotball Travel under reisen/oppholdet,hadde kontakt i forkant av reisen,og fikk svar på det jeg lurte på!Liverpool var en fin by!

Flott tur og ingen problemer under reisen/oppholdet! Anbefales!

 

Tipavern club og en buss-tur var bla annet meget bra!Albert dokk bør en også få med seg!

Pettersen
Everton FC - Arsenal FC
4 februar 2023
Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding