Les om alle dine fordeler

Vi i FotballTravel har stått som et førstevalg for kjøp av fotballreiser siden 2008. Dette er grunnen til at tusenvis av fotballfans reiser med oss hvert år.
Hotell

Kampbilletter
Flyreise

Flyreise
Kampbilletter

Hotell

Skreddersy din fotballreise

Hos FotballTravel kan du skreddersy din egen fotballreise selv. Denne reisen kan tilpasses dine ønsker. Du kan sette sammen din reise ved å velge kampbilletter, flyvninger, hotell og tilleggsprodukter som omvisning på stadion eller forsikring for kampendringer. Totalprisen for din reise vises gjennom fra begynnelsen av bestillingen. Du vil ikke bli belastet bestillingsgebyr, flyskatt eller andre tilleggsgebyr etter at du har bestilt.


Du er garantert seter med dine medreisende

Fotballkampen er høydepunktet for din reise. Du vil selvfølgelig oppleve kampen sammen med dine medreisende. Derfor garanterer vi sitteplasser sammen 100% for våre kunder. Opptil 3 personer er garantert seter ved siden av hverandre på stadion.

I tillegg garanterer vi at dine billetter blir levert til ditt hotell av vår leverandør, og dere er garantert en knirkefri reise til kampen!
Mer informasjon

Du er garantert seter med dine medreisende

Personlig kundeservice 24/7

Personlig kundeservice 24/7

Vi står for en knirkefri fotballreise. Derfor kan du nå oss 24/7 dersom du trenger hjelp på din reise.
Kontakt oss


Fantastiske priser

Gjennom vår nettside har du tilgang til de beste prisene for ditt fly, hotellopphold og dine kampbilletter. Vi trenger ikke gjennomføre dyre reklamekampanjer. Våre fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Du vil merke dette fra de konkurransesterke prisene for din fotballreise!

Fantastiske priser

Sikker bestilling og betaling

Sikker bestilling og betaling

Vi håndterer din data med omhu og tar betaling via trygge portaler. Ditt personvern er like viktig for oss som for deg. Du kan finne mer informasjon om personvern og sikkerhet i vår personvernerklæring.


Mange betalingsmetoder

Du kan betale for din fotballreise med Paypal eller kredittkort. (Mastercard, VISA og American Express).

Mange betalingsmetoder

  • Ingen bestillingsgebyr
  • Ingen administrasjonsgebyr
  • Ingen flyskatt
  • Ingen skjulte kostnader

Ingen bestillingsgebyr

Vi jobber konstant oppdaterte priser. Når du bestiller med oss, får du ingen overraskelser som bestillingsgebyr eller andre tilleggsbelastninger. Du vet den eksakte prisen for din reise.


Tusenvis av fornøyde kunder hvert år

Tusenvis av fornøyde kunder hvert år

Siden 2008 har vi organisert uforglemmelige fotballreiser for fotballfans. Tusenvis av fotballfans bestiller fotballreiser til de beste kampene europeisk fotball har å by på. 98% av våre kunder anbefaler FotballTravel venner og familie.


Mange omtaler

Våre kunder er fornøyde med våre tjenester. Mange fotballfans har skrevet omtaler om deres fotballreiser med oss. Les hva våre kunder har å si eller bli inspirert av deres reisetips og anbefalinger fra reiser de har tatt før deg.
Les omtaler


Offisielle kampbilletter garantert

Du vil selvfølgelig motta offisielle kampbilletter. Vi er offisiell partner og jobber med offisielle billettpartnere for alle fotballreiser vi selger.