Du er garantert offisielle billetter

Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer
Fotballtravel en offisiell partner av FC Barcelona. Det er nettopp derfor du er garantert offisielle (papir) billetter eller e-billetter du kan bruke for å offisielt komme inn på Camp Nou stadion som en utenlandsk tilhenger. Andre typer inngangsbilletter har ikke adgang hit. Ved å bruke andre typer billetter, kan du bli stoppet ved porten og nektet inngang.
Mer informasjon.
 • Offisielle billetter
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsfri opplevelse
Offical Club Partner
Fotballtur

FC Barcelona

FC Barcelona
9.4
5 omtaler

Fotballtur
FC Barcelona

FC Barcelona
Offical Club Partner
9.4
5 omtaler FC Barcelona FC Barcelona https://assets.travelgroep.nl/images/83858/83858.png4.75505

Du er garantert offisielle billetter

Tips! Vær sikker på at du har en gyldig billett + Les mer
Fotballtravel en offisiell partner av FC Barcelona. Det er nettopp derfor du er garantert offisielle (papir) billetter eller e-billetter du kan bruke for å offisielt komme inn på Camp Nou stadion som en utenlandsk tilhenger. Andre typer inngangsbilletter har ikke adgang hit. Ved å bruke andre typer billetter, kan du bli stoppet ved porten og nektet inngang.
Mer informasjon.
 • Offisielle billetter
 • Papir eller e-billetter
 • En bekymringsfri opplevelse
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


andre så på FC Barcelona pakker de siste 24 timene.

Opplev en fotballtur til FC Barcelona

Bestill din fotballtur til FC Barcelona på fire enkle klik

Bestill en komplett fotballtur til FC Barcelona, reisepakken kan enkelt tilpasset. Velg kamp, fly, hotell og sitteplass praktisk på ett sted. Ingen bestillingsgebyrer.

I løpet av fotballsesongen 2023/24 vil FC Barcelona spille sine hjemmekamper på Estadi Olímpic Lluís Companys. Spotify Camp Nou er for øyeblikket under renovering og forventes å gjenåpne for sesongen 2024/25.

Å være vitne til en live Barça-kamp er en uforglemmelig opplevelse. Barcelona stadion er en av de største i verden, med en kapasitet på 99,354. Her kan du beundre toppspillere som Messi, Suarez og Frenkie de Jong. FC Barcelonas slagord er “Més que un club”, som på norsk betyr “Mer enn en klubb”; en følelse du garantert vil få når du entrer stadion under fotballturen. Få klubber i verden klarer å måle seg med denne opplevelsen. Med FotbollTravel vil reisefølget ditt garantert få sitteplasser ved siden av hverandre på Camp Nou Stadion.

Barcelona er det perfekte reisemålet for en storbyferie. Fantastisk vær nesten hele året, full av sjarmerende restauranter og barer, kultur, og selvfølgelig er stranden alltid i nærheten. Barcelona er det perfekte stedet for fotballturen din.

Fotballreiser FC Barcelona

Alt du trenger å vite om din fotballtur til FC Barcelona

Vi har samlet de beste tipsene for deg, slik at fotballturen din til FC Barcelona går så bra som mulig. Fra innsidetips om fotballstadion Camp Nou, til gode råd om hvordan du kan utforske den fantastiske byen Barcelona.

 • Informasjon om Camp Nou, rute og tips
 • Informasjon om FC Barcelona
 • Hva du kan gjøre i Barcelona

Camp Nou, FC Barcelonas legendariske fotballstadion

Stadion Camp Nou FC Barcelona

FC Barcelona spiller alle hjemmekampene sine i fotballens tempel, Camp Nou.

Stadionet har for øyeblikket en kapasitet på 99 354 tilskuere, og er under åpen himmel. Det jobbes nå på stadion for å utvide sitteplassene til 105 000 plasser, der alle tribunene er under tak. Camp Nou-museet blir også oppdater.

Hvis du deltar på en FC Barcelona-kamp, vil du bli overrasket over hvor vennlig stemningen er der. Å gå på fotballkamp i Barcelona er en ekte familiebegivenhet.
Porten til Camp Nou åpner 1,5 timer før kampen starter.

Hvordan komme seg til Camp Nou

FC Barcelonas legendariske fotballstadion ligger sør vest for byen i Les Corts-distriktet, rundt fem kilometer fra sentrum. Barcelonas offentlige transportsystem er godt organisert, og mange busser, undergrunnsbaner og trikker stopper på stadion.

Vi anbefaler imidlertid ikke å dra til Camp Nou i bil eller taxi, med mindre du drar i god tid. Det er svært overbelastet rundt stadionet på FC Barcelona-kampdager, og parkering er både et mareritt og ekstremt dyrt. Velg å bruke offentlig transport.

Undergrunnsbane til Camp Nou

Det er to undergrunnsbaner i Barcelona som kan ta deg til Camp Nou.

Linje 3, grønn bane fra sentrum

Med bane 3 kan du gå av ved forskjellige stopp rundt stadionet. Dette er også banen som går fra sentrum av Barcelona. Du kan gå av ved følgende stopp:

 • Les Corts stasjon, som er nærmest Camp Nou på fem minutters gange.
 • Maria Cristina stasjon
 • Palau Reial stasjon

Disse stoppene er rundt ti minutters gange fra Camp Nou.

Camp Nou adresseopplysninger
Camp Nou Football Stadium
Aristides Maillol
08028 Barcelona, Spania.

Linje 5, blå bane

Denne banen går fra området rundt Sagrada Família. Reis i retning av Cornellà Center og gå av på en av følgende stasjoner:

 • Badal stasjon (6 minutters gange)
 • Collblanc stasjon (7 minutters gange)

Med buss til Camp Nou

Hvis du ønsker å dra til Camp Nou med buss, kan du ta følgende busser: D20, H6, H8, 7, 33, 54, 56, 57, 59, 63, 67, 68, 70, 75, 78, 113, 157 og L12

Hvis kampen varer lenge eller du har blitt værende til sent på kvelden, trenger du ikke bekymre deg, det går nattbusser hele natten. Du kan ta en av følgende busser: N2, N3, N12 og N14.

Camp Nou oversikt

For å gi deg en ide om hvilke billetter du bør kjøpe for de beste plassene i Camp Nou på fotballturen din: stadionet er delt inn i fire sider og seks forskjellige kategorier kampbilletter.

Sidene på Camp Nou stadion er:

 • Vestsiden, også kjent som Tribuna og ligger på Avinguda Arístides Maillol. Dette er Camp Nou sin hovedtribune, som er for det meste under tak.
 • Østsiden, kalt Lateral. Ligger på Carrer de la Maternitat.
 • Nordsiden, Gol Nord. Ligger på Avinguda de Joan XXIII.
 • Sørsiden, Gol Sud Nike. Ligger på Travessera de les Corts. Dette er hvor bortefansen sitter, men du trener ikke bekymre deg: bortefansen sitter i sin egen seksjon, i øvre nivå.

Hver av disse sidene er videre delt inn i tre nivåer. Enkelte sider har et mindre fjerde nivå. Hvis du bestiller fotballtur hos oss, vil du alltid sikre deg billetter på minst tredje nivå. Billettene er delt inn i et antall eller kategorier. Se bildet.

Stadion Kart Camp Nou Barcelona

FC Barcelona kampbilletter: hvordan vite hvor du skal sitte

Når du har bestilt fotballreisen til FC Barcelona og mottatt kampbilletter, vil billetten din vise det som er nedenfor. Her er en kort forklaring på hvordan fotballbilletter til FC Barcelona fungerer.

Fotballbilletter FC Barcelona

Accés (hovedinngang), det er her du kommer deg inn på Camp Nou-området. Forresten, det er ikke obligatorisk å bruke nettopp denne inngangen, du trenger heller ikke vise frem kampbilletten her. Du kan gå inn på stadionet hvor du vil.

Porta (stadionport), dette er inngangen til selve stadionet. Billettene blir skannet her, og å bruke riktig inngang er obligatorisk i dette tilfellet.

Boca (seksjon), du vil nå ankomme gangveien til Camp Nou stadion. Det er forskjellige innganger som gir tilgang til sitteplassen din. Husk på nummeret ditt.

Fila (hvilken rad), når du er inne på stadion, se etter din «Fila». Dette er rett og slett din rad.

Seient (setet ditt), den siste tingen før avspark er å finne riktig sete. Merk at setenummereringen ikke er som du er vant til. Det er bare oddetall eller partall for hver rad: med tall som går opp fra sete 2, 4 til 6 osv. Eller på annen måte fra sete 1, 3 til 5 osv. Kos deg med kampen!

FotbollTravel selger ikke individuelle billettkampbilletter. Du kan selvsagt komme til oss for å bestille hele fotballturen.

Har du bestilt en tur til FC Barcelona?

Vi vil alltid prøve å plassere hele gruppen samlet, men dette er kanskje ikke alltid tilfelle. Hvis du kjøper mer enn én billett, vil vi prøve å få alle setene så tett sammen som mulig, og gruppere dere i par når vi kan. Ulike sittealternativer kan være: foran og bak, diagonalt, den ene bak den andre eller med én person eller trinn i mellom. * Avhengig av tilgjengelighet.

Camp Nou stadion omvisning

Ingen tur til Barcelona er komplett uten å bestille en omvisning på stadionet. Under «Camp Nou Experience» blir du tatt med på en tur gjennom denne klubbens strålende fortid. Du kan enten gjøre dette via lydomvisning eller, til en litt høyere pris, bli tatt med av en guide. Du følger en forhåndsbestemt rute der du får se forskjellige attraksjoner, som spillernes garderober, du går gjennom spillertunnelen (imponerende), trenerboksen, presseboksen der pressen sitter og rapportere, du får et glimt av VIP bokser, og selvfølgelig besøker du museet. Noen ganger er det køer, og det kan gå en halv time før du kan starte turen. Det er ingen spesifikk tid knyttet til omvisningen, og du kan bruke så lang tid du vil, opptil tre timer før avspark.

Merk: Museet stenger tre timer før kampen starter på FC Barcelona-kampdager, og det kan være slik at visse elementer ikke er tilgjengelige. Vi anbefaler derfor å gjøre omvisning på en annen dag enn kampdager.

Prisen for en vanlig omvisning er €26, og en guidet omvisning koster €53. For barn i alderen 6 til 13 år er prisen €20. Yngre barn kan komme gratis.

PS: Visste du at Camp Nou museum er det mest besøkte museet i landet?

Stadiontur Camp Nou fotballreiser FC Barcelon
PERIODEMAN til LØRSØNDAG
2. til 6. jan.9:30 - 19:309:30 - 19:30
7. jan til 13. apr.10:00 - 18:3010:00 - 14:30
14. apr til 13. okt.09:30 - 19:3009:30 - 19:30
14. okt til 15. des.10:00 - 18:3010:00 - 14:30
16. til 31. des.09:30 - 19:3009:30 - 19:30

Snacks og drikke nær Camp Nou

Før du deltar på en FC Barcelona fotballkamp, er det hyggelig å ta en matbit og en drink i Camp Nou-området. Det er heldigvis en rekke flotte steder i nærheten av stadionet, og det er ikke noe problem å finne lokale barer i gatene rundt. Hvis det er en fotballbar du leter etter, kan du gå til Futballarium.

futballarium barcelona

Futballarium

En unik opplevelse for fotballfans! Denne barens eier er en stor fan av fotball, og har overdådig pyntet lokalet med skjorter og skjerf fra alle slags klubber: med mer enn 100 skjorter og 400 skjerf hengende fremme. Du vil med en gang føle deg hjemme her. Her serverer de en rekke enkle retter, og har et stort utvalg av øl. Dette stedet får deg virkelig i humør før FC Barcelona-kampen starter. Futballerium stenger dørene klokken 21.00.

Tapas 24 FC Barcelona

Tapas 24

Du finner Tapas 23 på FC Barcelona-området. Denne restauranten er et samarbeid mellom den katalanske kokken Carles Abellan og FC Barcelona, og er perfekt før kamp for å smake på tapasen Spania er kjent for. Restauranten er åpen hver dag fra 9.00 til 23.00.

Informasjon om FC Barcelona

Hvor skal vi begynne med en så global klubb som denne? Et noe overraskende faktum er at FC Barcelona ble grunnlagt 29. november 1899 av en sveitser som het Hans Kamper. Denne 22 år gamle mannen var faktisk på vei til Afrika for å hjelpe til med å etablere et sukkerhandel selskap, men endte opp med å bli værende i Barcelona. Han var besatt av fotball, og startet «Football Club Barcelona» sammen med en rekke engelske og sveitsiske supportere, etter å ha plassert en annonse i Los Deportes sportsavis.

Kamper – som senere skiftet navn til Joan Gamper – valgte selv klubbens farger, blå og lilla, og var lagets første kaptein. Han spilte 48 kamper mellom 1899 og 1903, og scoret mer enn hundre mål. Som styreleder fortsatte han å bruke flere år som drivkraften mellom klubbens videre vekst og utvikling. Hans privatliv var imidlertid mindre heldig. Plaget av personlige og økonomiske problemer, tok han sitt eget liv 30. juli 1930. Til ære av klubbens grunnlegger spiller FC Barcelona fortsatt sesongens åpningskamp for Trofeu Joan Gamper årlig den dag i dag.

FC Barcelona-logo

FC Barcelona-logoen, slik vi nå kjenner den, ble designet i 1910 av Carles Comamala, som spilte i klubben fra 1903 til 1912, og var også medisinstudent og en begavet tegner. Han vant en konkurranse holdt av klubben for å lage en ny klubblogo.

Siden da, selv om «escudo» har blitt oppdatert – sist gang i 2002 – har kjernen fortsatt vært uendret: Formen er fortsatt den som en «olla», en tradisjonell katalansk gryte. Det røde korset på den hvite øverste venstre delen er korset Saint Jorge, skytshelgen for Catalonia. På høyre side finner vi røde og gule striper som symboliserer Senyera, det tradisjonelle flagget til Barcelona og Catalonia. Bokstavene FCB nedenfor står selvfølgelig for klubbens initialer. Fotballen vises i en seksjon i klubbens farger blå og lilla (blaugrana).

FC Barcelona logo

Culé: hva betyr det egentlig?

Barça blir vanligvis referert til som «culés i Spania»; som bokstavelig talt betyr rumpe. Opprinnelsen til dette ligger dypt inne i klubbens lange historie. Mellom 1909 og 1922 spilte FC Barcelona hjemmekampen på L’Escopidora stadion. Tilhengere som ikke hadde råd til billetter, klatret ofte på veggene rundt banen for å kunne få med seg kampen. Det betyr at baksiden deres var synlig fra utenfor stadion for forbipasserende, som da kalte dem culés. Vi anbefaler ikke å prøve ut dette selv under fotballturen.

Hva kan man gjøre i Barcelona

Barcelona er en veldig global by. Fantastisk for fotball, men også det ideelle valget for storbyferie eller langhelg. Det varme klimaet, de innbydende barene og – prikken over i-en – stranden. Spansk mat har alltid noe innbydende, som å nyte tapas sammen med en stor kanne med sangria. Det betyr at hvis du skal på en FC Barcelona-kamp, er det også mange ting å gjøre resten av oppholdet ditt. Dette er våre favoritter i Barcelona.

La Masia Barcelona

La Masia

Ta en titt på det tidligere gårdshuset der ungdomsakademiet holdt til frem til 2011. Ligger på Camp Nou-området.

Strand Barcelona

Stranda

Få mest mulig ut av det fantastiske været og dra til stranden. Boulevard er full av sjarmerende steder for en matbit og en drink.

Taubane Barcelona

Taubane-tur

Ta taubanen til toppen av Montjuïc-fjellet, der det er fantastisk utsikt over byen. Ta deretter en rolig spasertur ned igjen.

La Sagrada familia

La Sagrada Familia

Hvis du aldri har vært i Barcelona før, er det absolutt verdt å besøke katedralen. En ikonisk del av Barcelona.

Hva koster en fotballtur til FC Barcelona?

Det er ingen fast pris på en fotballtur til Barcelona. En reise kan koste alt fra 1105Kr per person til 6333Kr per person. Det totale beløpet du betaler avhenger imidlertid av et par faktorer, for eksempel:

 • Kampens viktighet. For eksempel er det dyrere å delta på sesongens siste kamp eller semifinalen i Champions League enn å gå på en standard midtsesongkamp i La Liga.
 • Lengden på besøket ditt. Vi har reisemuligheter hvor du bare er i Barcelona for en enkelt kveld. Du kan imidlertid øke lengden på oppholdet, men dette vil også øke kostnadene for reisen.

Hvor enkelt er det å få billetter til FC Barcelona?

Det er ganske enkelt å få billetter til en FC Barcelona-kamp. Her på https: fotballtravel.no gir vi deg tilgang til alt du trenger for å bestille den beste fotballturen. Med våre tjenester kan du:

 • Velg kampen du ønsker å delta på.
 • Velg sitteplassene dine.
 • Velg hotellet du bor på. Vi gjør det så enkelt som mulig å reise til Camp Nou for å se FC Barcelona.

Hvor mye koster det å dra på El Clásico?

En fotballtur for å se El Clásico kan koste alt fra 6247Kr til 9611Kr per person. Dette er mye høyere enn å se Barcelona spille mot noe annet lag. Grunnen til dette er at etterspørselen etter å se denne kampen er veldig høy.

Hvor mye koster det å besøke FC Barcelona stadionet?

Hvis du refererer til en omvisning på stadionet, er prisen avhengig av hvilken type omvisning du velger og dagen du deltar på. Vanligvis kan en tur koste alt mellom 249Kr og 1143Kr. Den mer omfattende omvisningen inkluderer tilgang til museet og alle de guidede turene på stadionet.

Hvor mye koster en VIP-billett til en Barcelona-kamp?

Prisen for en VIP-billett til en Barcelona-kamp varierer avhengig av hvem laget spiller mot. Hvis dette er billettene du er interessert i, må du forvente å betale ekstra.

Omtaler

9.4 5 omtaler
Hotell
Atmosfære
Flyreise
Tjenester
By
Sitteplasser

FC Barcelona - Sevilla FC
10 Fantastisk
NOT050127 (2)
NOT050127 (1)
NOT050127 (3)

Takk for en uforglemmelig tur

 

Hoel M., 2 Persons
FC Barcelona - Sevilla FC
3 april 2022
FC Barcelona - Olympique Lyon
9.3 Fantastisk

Barcelona er fantastisk. Stor, travel, men lett oversiktlig og med utmerkede shoppingmuligheter.

 

Trond, 2 Personer
FC Barcelona - Olympique Lyon
13 mars 2019
FC Barcelona - Real Madrid
9.3 Fantastisk
NOT 7.11 season 18-19

Dette er et skikkelig seriøst opplegg... foballtravel er super flinke og ryddige mennesker og har alt på stell... fotballbillettene kom på mail til hotellet og med kopi til meg.. når vi kom på hotellet hadde betjeningen der skrevet ut billettene så du lå klare til oss. Vi har brukt fotballtravel 3 ganger nå og er superfornøyde... vi kommer garantert til å bruke dere igjen og kan anbefale allesammen til å bruke dere. Hotell betjeningen var kjempe hyggelige, knall bra mat. Barcelona tåler for seg selv .... knall by ?? Kamp atmosfæren på camp nou er magisk,, 94000 tilskuere masse hyggelige fans fra både hjemme og borte lag... ikke noe bråk og tull bare smilende fans glade og syngende.

 

Tip: Besøk camp nou også 1 dag kamp... flott museum og egen Barca shop!

 

 

 

Roy, 2 Personer
FC Barcelona - Real Madrid
28 oktober 2018
FC Barcelona - Celta de Vigo
9 Fantastisk
ball
foot

Hele pakken var veldig grei og godt organisert. Vi fikk informasjon når vi trengte det og alt gikk etter planen. Hotellet var helt ok, men det lå i en flott beliggenhet og var perfekt for korte turer ut. Vår opplevelse på Camp Nou var fantastisk - setene var ganske høyt oppe og langt fra selve handlingen, men vi var ganske fornøyde med hvor vi satt. Generelt så hadde vi en fantastisk tur - Takk til  FootballBreak for å gjort det hele til en hyggelig opplevelse!

Tip: Benytt deg av todagersrabatten på turistbussene  - definitivt den enkleste måten å se hele byen i løpet av kort tid!

Lucy Collins fra London (UK), 2 personer
FC Barcelona - Celta de Vigo
14 februar 2016
FC Barcelona - Deportivo Alavés
9.3 Fantastisk

Fotballpakken til Barcelona var veldig bra og til en fornuftig og grei pris.
Servicen var tipp topp, tommel opp.
Barcelona er en fantastisk fin by som bør besøkes og det skal vi garantert igjen.
Stemmingen på Camp Nou er helt utrolig.
Denne gangen var vi ikke på museet og vi tok ikke omvisning på stadion, men det skal vi neste gang. Fotball-butikken var gigantisk med 3 etasjer, så det er lurt å ha med nok penger, for gratis er det ikke. Alt i alt helt perfekt for guttungen min og meg.

J. Holtet, 2 personer
FC Barcelona - Deportivo Alavés
28 januar 2018