Fotballtur

Liverpool FC

Liverpool FC
9
8 omtaler

Fotballtur
Liverpool FC

Liverpool FC
9
8 omtaler Liverpool FCLiverpool FChttps://assets.travelgroep.nl/images/87873/87873.png4.5805
1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


andre så på Liverpool FC pakker de siste 24 timene.
5 Fotballturer funnet
Liverpool FC vs
Velg motstandere
Sorter etter:
Filtre ()
Sorter etter:
?
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Premier League

Fulham FC - Liverpool FC

søndag 21 apr. 16:30
Fastsatt dato
Craven Cottage, London
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
8876kr
p.p. fra  
10325kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Premier League

West Ham United - Liverpool FC

lørdag 27 apr. 12:30
Fastsatt dato
London Stadium, London
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
5598kr
p.p. fra  
8395kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Premier League

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

søndag 5 mai 16:30
Fastsatt dato
Anfield Road stadion, Liverpool
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
15392kr
p.p. fra  
19317kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Premier League

Aston Villa - Liverpool FC

mandag 13 mai 20:00
Fastsatt dato
Villa Park, Birmingham
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
4487kr 3908kr
p.p. fra  
7888kr 7309kr
Se pakkereiser
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
Premier League

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers

søndag 19 mai 16:00
Fastsatt dato
Anfield Road stadion, Liverpool
Pengene-tilbake garanti
Lagt til i favoritter Legg til i favoritter
p.p. fra  
31631kr
p.p. fra  
35985kr
Se pakkereiser

Fotballtur til Liverpool FC

Bestill din fotballtur til Liverpool FC på fire enkle klikk. Velg hvilken kamp, hotell og sitteplass du ønsker enkelt på en og samme plass. Ingen bestillingsgebyrer.

Å se en fotballkamp live på Anfield stadion er en opplevelse du ikke vil glemme med det første. Denne legendariske stadion har sitteplasser for 54,074 besøkende, noe som gjør den til den syvende største stadion i England. Det er også planer om å utvide dette til 61,000. Her er stemningen til å ta og føle på når tusenvis av supportere begynner å synge med på «You’ll never walk alone». Kampene man kan se frem til nå inkluderer derbyet mot Everton, også kjent som Merseyside derby, og erkerivalen Manchester United.

Som en by, er Liverpool også en ideell plass for en fin weekendtur. Liverpool er hjembyen til the Beatles, og er en fantastisk plass for musikalske opplevelser den dag i dag. Du kan nyte drinker i den hippe gaten kjent som The Baltic Area, og vi kan sterkt anbefale Camp and Furnace på Greenland Street!

Fotballreiser FC Liverpool

Alt du trenger å vite om din fotballtur til Liverpool FC

For å sikre at din fotballtur til Liverpool FC går så bra som mulig, har vi samlet noen tips for deg. Fra insidertips om Anfield fotballstadion, til gode råd for å utforske den fantastisk livlige byen Liverpool.

 • Informasjon om Anfield, reiseråd og tips
 • Informasjon om Liverpool FC
 • Hva kan man gjøre i Liverpool

Anfield, hjemmebane til “The Reds”

Stadion Anfield Road

Liverpool FC ble grunnlagt i 1892, og har spilt alle hjemmekampene sine på legendariske Anfield. Anfield stadion har en kapasitet på 53 394 seter og ligger nordvest for Liverpool, i distriktet som også heter Anfield. Stadionet ligger midt i et boligområde, noe som definitivt øker atmosfæren. Det er en unik atmosfære på Anfield, så sørg for å synge med til “You’ll never walk alone” så høyt du kan.

På stadionet til Liverpool FC anbefaler vi at du finner frem til plassen din minst 45 minutter før avspark.

Hvordan komme seg til Anfield

Siden dette er midt i et boligområde, er det ikke veldig lett å parkere her, derfor anbefaler vi at du reiser dit via offentlig transport. Dette er heldigvis veldig godt organisert i Liverpool.

Adresseinformasjon til Anfield

Anfield Rd, Anfield
Liverpool L4 0TH
Storbritannia

Via buss

Du kan ta 917-ekspressbussen fra sentrum som kjører hvert 10. minutt på kampdager. Bussene reiser fra St George’s Hall på Lime Street sammen med bussene 17 og 26 som også går herfra. Bussene går fra stadion tre og en halv time før kampen.

Du kan også ta buss 26 og 27 fra Liverpool ONE stasjonen, som går direkte til stadion.

Buss 17 går direkte til stadion fra Queen Square busstasjon.

Etter kampen kan du gå tilbake direkte til Lime Street stasjon med 501.

 

Taxi 

Å komme til stadion med taxi er generelt ikke et problem, og det er også mange nok henteplasser for taxi der. Avhengig av hvor i byen du bor, koster dette mellom £6 og £20.

 

Med tog

Liverpools tognett er kjent som Merseyrail. Du kan ta hvilket som helst tog til Sandhill stasjonen på kampdager. Herfra kan du ta den spesielle SoccerBusen som tar deg den siste etappen til stadion.

 

På sykkel!

Hvorfor ikke vise frem din nye nederlandske drakt på fotballturen din? Hvis du leier en sykkel, kan du parkere den – bevoktet – gratis på stadion. Dette kan gjøres på Cycle Hub, som du finner på Stanley parkeringsplass noen få minutters gange fra stadion.

Anfield-oversikt

For å gi deg en ide om hvilke billetter du bør kjøpe for de beste plassene i Anfield for fotballreisen din: stadion er delt inn i fire sider og seks forskjellige kategorier kampbilletter. 

Stadion Kart Anfield stadion

Endene på Camp Nou stadion er:

 • Hovedstand, den største seksjonen på sidelinjen. Seksjonen åpnet på nytt i 2016 og har plass til 20 500 tilskuere. VIP-stands ligger i midten av seksjonen.
 • The Kop, østsiden bak målet. Denne utvidelsen ble startet i 1906, etter å ha vunnet det andre nasjonale mesterskapet. Navnet stammer fra en høyde i Sør-Afrika hvor mange menn kjempet under Boer-krigen. Alle disse sitteplassene kom i 1994. Det er også her den harde kjernen sitter. 
 • Anfield Road, på motsatt side av The Kop. Det er også her supporteravdelingen er
 • Centenary Stand, bedre kjent som Kenny Dalglish Stand; oppkalt etter den legendariske spilleren og treneren, selvfølgelig. Det er også VIP-stands her.

Liverpool FC kampbilletter: hvordan vite hvor du skal sitte

Du har bestilt fotballturen, og billettene ligger i lommen. Her er en rask forklaring på hvordan Liverpool FC kampbilletter fungerer.

fotballbilletter fc Liverpool

Under kamptiden, ser du først hvilken av de fire sidene du sitter på. Hver side er videre delt inn i en øvre og nedre side.

Sjekk på forhånd hvilke av inngangsportene (turnstile) du må gjennom. Disse er angitt med en bokstav og tall du kan bruke for å finne frem.

Du må da sjekke blokken, som er din seksjon. Dette kan være både tall og sifre sammen, avhengig av hvor du sitter. Deretter vises hvilken rad og sete du har.

FotballTravel selger ikke individuelle kampbilletter. Du kan selvfølgelig komme til oss for en komplette fotballtur til Liverpool.

Omvisning på Anfield stadion

Du kan gjøre fotballturen til Liverpool komplett ved å få en omvisning på stadionet. Det er en rekke forskjellige alternativer å velge mellom.

 

The LFC Stadium Tour, Museum & Trophy Exhibition

På denne omvisningen får du se de fire store pokalene Liverpool FC har vunnet: Premier League, 18/19 UEFA Champions League, UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup.

Deretter går du videre til det nye museet, kjent som «The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopp’s Dream Team.» Dette fokuserer på 19/20-laget, og er fulle av sportsminner; dette er et «must» for alle tilhengere av «The Reds».
Deretter fortsetter du til det høyeste punktet i Main Stand, hvor du har utsikt over byen og selvfølgelig banen. Du får se garderoben der «The Reds» gjør seg klare. Du går under det berømte ”This is Anfield” -skiltet i spillertunnelen. Du kan ta et bilde av deg selv i setet ved siden av banen der Klopp vanligvis sitter. Denne turen inkluderer også tilgang til det interaktive Liverpool-museet.

Prisen på denne turen er £20 for voksne. Hvis du er student eller pensjonist, koster det £15, og for barn er prisen £12.

 

The Anfield Origins Tour, Museum & Trophy Exhibition

Denne omvisningen er mye mer rettet mot klubbens historie, og foregår stort sett utenfor stadion. Du får se de store pokalene og “The Boom Room”, men ikke garderobene og spillertunnelen osv.

Guiden forteller deg alt om grunnleggeren John Houlding, og hvor laget pleide å være basert; dette er rundt stadion. Du avslutter i The Sandon hvor laget ble grunnlagt, hvor du kan nyte en øl.

Stadiontur Anfield Road fotballreiser Liverpool

Snacks og drikke nær Anfield

Før du deltar på en Liverpool FC-kamp, er det hyggelig å ta seg en matbit og drikke i Anfield-området. Her er noen av våre anbefalinger.

The Sandon Liverpool

The Sandon

Denne puben er uten tvil fansens favoritt for en drink før kampen, det er også der Liverpools fotballklubb ble grunnlagt i 1892. Dette hotellet ligger et par hundre meter fra stadion, og er en klassisk engelsk pub med ekte Liverpool FC-karakter. Dette er et stort lokale med flere rom, og noe man absolutt ikke bør gå glipp av under fotballturen.

The King Charles

The King Charles

Denne puben ligger litt lenger borte fra stadion, men er fortsatt i nærheten. En koselig, mindre pub der du kan nyte øl før kampen i litt mer fredelige omgivelser. Fullt pyntet med Liverpool FC interiør.

The Albert Liverpool

The Albert

Dette er en annen gigantisk pub, som ligger rett bak «The Kop» -standen; og på kampdager er det en stor fest her. Kos deg med en kald øl og bli med å synge!

The Park Liverpool

The Park

Denne puben ligger overfor Albert. Her kan du ta en øl med utsikt over stadion. Dette er også en pub hvor synging er populært, og gjør The Park verdt et besøk hvis dette er noe for deg.

Informasjon om Liverpool FC

Liverpool FC har erobret hjertene til så mange nederlandsk mennesker de siste årene. Gjennom historien har Liverpool FC vært den mest suksessrike engelske klubben. Klubben har vunnet nasjonaltittelen nitten ganger, og den høyeste europeiske tittelen seks ganger. Klubben ble grunnlagt av John Houlding i 1892. Anfield var egentlig hjemmebanen til Everton som leide banen av John Houlding, men etter en tvist over leiekontrakten flyttet Everton ut og dermed grunnla Houlding klubben Liverpool FC.

En klubb med betydelig internasjonal interesse, Liverpool FC har mer enn 200 fanklubber i over 50 land.

Klubben har opplevd to store katastrofer i sin tid. Den første var Heyseld-hendelsen: i 1985 mot Juventus der en del av stadionet kollapset, noe som førte til at trettien mennesker mistet livet. Dette var forårsaket av Liverpool FC fans, som var ekstra ville på tribunen. Etter dette ble Liverpool utestengt fra alle europeisk kamper i fem år.

Dette forbudet førte til at fokuset ble plassert på det nasjonale mesterskapet. Og så, etter en rekke vellykkede år med to nasjonale titler og en FA Cup, ble de rammet av nok en katastrofe. I FA Cup-semifinalen mot Nottingham Forest var det altfor mange supportere på stadion, og i den enorme massen av tilskuere ble 96 personer klemt i hjel.

Liverpool FC har heldigvis blitt sett i et positivt lys de siste årene.

Liverpool FC-logoen

Liverpool FC-logoen har endret seg ganske mye gjennom årene, noe som sannsynligvis vil fortsette i fremtiden. Faktisk endrer klubben logoen sin nesten annenhvert år basert på en bestemt begivenhet. Det eneste elementet av logoen som har blitt værende gjennom tiden er «Liver Bird» (Liverpool fuglen). Se utviklingen gjennom årene nedenfor.

Et morsomt faktum: I løpet av sin hundre år lange eksistens la klubben tittelen på sangen «You’ll never walk alone» til logoen. Den siste justeringen var i 2017, og markerte hundre og tjuefemårsdagen: årene 1892 og 2017 ble lagt til.

Liverpool FC drakt

DKlubben spiller selvfølgelig i rødt, derav kallenavnet “Reds”. Denne avgjørelsen lå på den legendariske treneren Bill Shanky i 1964, og før dette hadde de på seg hvite shorts.

Hva kan man gjøre i Liverpool

Bortsett fra fotballturen, er Liverpool en fantastisk by for en langweekend.

LFC City Explorer Liverpool

LFC City Explorer

En busstur på en klassisk engelsk buss som besøker alle Liverpools høydepunkter, inkludert Anfield. Den perfekte måten å se en stor del av byen på.

Royal Albert dock

Royal Albert dock

En historisk del av Liverpool som er full av barer og restauranter, her kan du også finne Beatles museet.

Baltic Triangle Liverpool

Baltic Triangle

Her kan du ta en drink i baren fra den kjente serien “Peaky Blinders”. Et stilig distrikt stappfullt av innbydende steder for en matbit eller en drink.

Royal Liver building

Liver Building

Denne bygningen er en av «Three Graces» som pryder Liverpools horisont og gir en fantastisk 360-graders utsikt over byen.

Hvor er det beste stedet å bestille fotballturer til Liverpool FC?

Det beste stedet å bestille en fotballtur for å se Liverpool FC er https: fotballtravel.no Vi tilbyr komplette pakketurer for den ultimate fotballturen. Vi hjelper deg med å velge kamp, sitteplass og hotell, slik at turen går så smidig som mulig.

Hva koster en fotballtur til Liverpool FC?

En fotballtur til Liverpool koster alt mellom 2345Kr og 17088Kr. Det er mange faktorer som påvirker prisen på reisen din. Her er en generell liste over faktorer du bør ha i tankene når du planlegger turen din:

 • Hvem Liverpool spiller mot. Det er dyrere å se kamper mot tradisjonell motstandere, som Manchester United eller Everton.
 • Hvor kampen spilles. Det er ofte billigere å se Liverpool når de ikke spiller på Anfield. Så hvis du ikke ønsker å bruke for mye penger, velg en Premier League-kamp mot en motstander midt på treet eller en Champions League-kamp i et annet land.
 • Hvor viktig kampen er. Sesongens siste kamp er ofte svært kostbar å delta på – spesielt hvis det er en avgjørende kamp. Champions League knockout-kamper er også dyrere enn gruppespillet.
 • Lengden på besøket ditt. Naturligvis, så blir det dyrere jo lenger oppholdet ditt er.

Hvor mye koster en Hospitality billett på Anfield?

Prisen på Hospitality billettene på Anfield varierer avhengig av motstanderen. Tenk på det på denne måten – jo større motstander, jo dyrere billett.

Hvor mye koster en omvisning på Anfield?

En omvisning på Anfield varierer i pris etter hva du velger å gjøre og alderen din. Her er hva du kanskje må betale for LFC Stadium Tour basert på din alder:

 • Voksen – 221Kr
 • Senior/student – 173Kr
 • Barn – 144Kr
 • Familie på fire – 624Kr Det er andre museer og omvisninger du kan utforske i nærheten av stadionet. Disse vil imidlertid koste deg ekstra. Hele stadionopplevelsen (alle omvisninger + museer) vil koste deg 1201Kr Siden disse reglene hele tiden endres, anbefaler vi at du følger nøye med på nettsidens liste over instruksjoner for besøkende.

Omtaler

9.1 8 omtaler
Hotell
Atmosfære
Flyreise
Tjenester
By
Sitteplasser

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
8.5 Fantastisk
20190512_142047

Godt opplegg, meget god kommunikasjon i forkant av turen. Billetter levert som avtalt på hotellet, I god tid før kamp. Turen var super, mye god stemning og mye moro 👌

 

Tip: Besøk gjerne hotell Tia før kampen, der er det elektrisk stemning, anbefales, kun 100 meter fra Anfield

 

T. Soltvedt, 2 Personer
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
12 mai 2019
Liverpool FC - Everton FC
9 Fantastisk

Takk for en super tur. Vi ordnet fly selv, men neste gang blir det nok en total pakke med dere. LFC mot Everton på Anfield ble et atmosfæreopplevelse av de sjeldne, var som Afterski på Stavkroa i Hemsedal:) Service og oppfølging fra Fotballtravel.no var veldig bra og den nye elektroniske billettløsningen var betryggende fremfor å leve i uvisse om billettene blir levert på hotellet. Liverpool som by leverer hver gang og er verdt et besøk uansett, så neste gang vurderes om fruen også skal "få lov" å bli med. Alt i alt et topp opphold.

 

Tip:  Vi fikk et tips om å dra til Tia Hotell rett ved stadion før kampen. Var der 2 timer før kampstart, skulle absolutt vært der 2 timer tidligere. Kjempestemning og perfekt oppladning til kamp med sikkert et par tusen mennesker i bakhagen på hotellet med musikk og sang ++

Braathen E., 2 Persons
Liverpool FC - Everton FC
23 april 2022
Liverpool FC - Sheffield United
9.3 Fantastisk

Fantastisk fin fotball tur. Alt planlagt til punkt og prikke. Anbefales på det høyeste.

Hvaal, 2 Personer
Liverpool FC - Sheffield United
2 januar 2020
Liverpool FC - Newcastle United
8.8 Fantastisk

Hotell, transport til og fra flyplass og stadionopplevelse var topp!
Meget god service fra FotballTravel.no i forkant av reisen!
Liverpool er jo en super by - siste spørsmål er derfor unødvendig. What's not to like?:-)

 

Tip: Forhåndsbestill transport fra hotell til stadion på kampdagen.

Anonym, 3 Personer
Liverpool FC - Newcastle United
14 september 2019
Liverpool FC - Newcastle United
8 Fantastisk

Totalt sett hadde vi en flott tur til Liverpool . Vi fikk god service av Margit fra Fotball Travel før turen og underveis. Bortsett fra lang venting på kofferter i Manchester gikk flytur og retur knirkefritt. Hotellet var noe shabby - kaldt og med dårlig frokost. Vi dro ikke til Liverpool for maten sin skyld, og synes derfor oppholdet i Liverpool var enestående, og Anfield en opplevelse!

Anonym, 6 personer
Liverpool FC - Newcastle United
3 mars 2018
Liverpool FC - Arsenal FC
9.3 Fantastisk

Fly: Helt ok. Sto ingenting om hvilken terminal flyet gikk fra i Manchester, så det ble litt stress i taxien for å finne ut hvor vi skulle. Og flyet gikk veldig sent på kvelden, spesielt når en reiser med barn. Hotellet: Lå i en gågate,og taxien satte oss av i nærmeste gate. Litt vanskelig å finne hotellet i "mørket", lite skiltet. Bra med egen leilighet, med 2 soverom og 2 bad. Minus for dårlig inneluft og ingen a/c eller mulighet for å lufte. Lite praktisk med kun en dobbeltdyne i hver dobbeltseng (kommer jo an på hvem som reiser sammen). Stort pluss for utrolig bra service, fikk hjelp og svar på alt vi lurte på! Flott plassert i byen, midt blant alt. Billetter/stadion: Bra sitteplasser, utrolig flott med lounge før, under og etter kamp. Minstemann fikk også utdelt trikseball etter kampen. Super service! Stemningen var helt magisk! Egne busser fra stadion og ned til sentrum etter kampen gikk raskt unna. Bra med vakter som loset oss riktig vei. Bra med totalpakke, da alt ble ordnet for oss. Veldig bra service og raske svar på henvendelser på mail fra FotballTravel. Vi hadde ikke mottatt fotball-billettene før avreise, det sto i mailen at vi ville få de på mail og i brevet sto det at de ble levert på hotellet. Da de ikke ble levert så sendte jeg sms lørdag kveld, og fikk svar veldig raskt, og billettene tilsendt på mail på nytt. Hotellet fikk skrevet ut for oss. Byen var fin, med mye å se på, oppleve og (altfor) mange muligheter for shopping :) Veldig koselig med litt Beatles også!

Tip: Gode gåsko! Bestill ekstra bagasje hvis du planlegger shopping. Det gjorde heldigvis vi! Skal man ta taxi til og fra flyplassen, så bestill på forhånd. Mye billigere.

Anonym, 4 personer
Liverpool FC - Arsenal FC
27 august 2017
Liverpool FC - Stoke City
9.3 Fantastisk

Besøk til Liverpool. Flott kamp og praktfull atmosfære. Alt var arrangert  fra start til slutt av fotballtravel. Byen Liverpool er veldig koselig. Flott sted å komme seg vekk fra ting. Live musikk overalt. Kan ikke forvente noe annet fra byen til Beatles. Vær imidlertid oppmerksom på at Abbey Road ligger i London :-)

P. Opsteeg (NL) 2 personer
Liverpool FC - Stoke City
27 desember 2016
Liverpool FC - Cardiff City
10 Fantastisk

Jeg kan skrive 5 sider om den fantastiske helgen jeg hadde med Liverpool i Liverpool FC. Men jeg vil gjøre det kort: Jeg dro til en Europeisk kamp sammen med faren min i forbindelse med bursdagen min. Fordi jeg alltid har ønsket å oppleve atmosfæren på Anfield Stadium, var det en selvfølge at vi la turen til Liverpool FC. Vi valgte kampen mellom Liverpool FC - Cardiff City. Det var en stor opplevelse for oss begge. Vi slappet begge av med “Never Walk Alone” sammen med 45000 Liverpool fans. Hele atmosfæren i engelsk fotball er 20 ganger bedre enn her i Nederland, opplevelsen, atmosfæren, stemningen, bare alt. Kampen var fantastisk, Suarez var blodtørstig ,og med sine 2 mål var han kongen av kampen. Vi vant kampen med 3-1. Fordi vi hadde oppgradert kortene våre på voetbaltravel.nl hadde vi ikke bare gode plasser på tribunen, men vi hadde også tilgang til varm og kald buffé, og vi fikk gratis kaffe og te. Dette er noe vi ikke visste, men det var en hyggelig overraskelse. Etter kampen kollapset vi raskt på puben i Liverpool sentrum. Du finner mange puber og barer. Julemarkedet gjorde at det var ekstra koselig i sentrum. Søndag hadde vi en annen stadionstur på Anfield Stadium, noe som var virkelig verdt pengene. Du får tilgang til garderober, presserom og spiller-rom Gjennom fotbaltravel.nl er du sikret at alt er godt organisert, du vet hva du får, alltid raskt svar på e-poster og reisedokumenter og billettene leveres i tide som angitt. Så takk for en uforglemmelig far- og sønn TOPP- helg.

Tips: Besøk 'The Albert', puben til Anfield Stadium før og etter kampen. Stadiontur og besøk på Liverpool FC-museet er definitivt verdt pengene. Oppgradering av kortet til kategori 2 er definitivt verdt det, ettersom du får tilgang til Bill Shankley Lounge, en varm og kald buffé og gratis kaffe eller te.

M. Delhij te Made, 2 personer
Liverpool FC - Cardiff City
21 desember 2013