De største kampene i 2023

2023 er et nytt år med mange spennende fotballkamper å se frem til. Her har vi laget en liste med noen av de mest attraktive kampene som du kan se live. Alle disse lagene er i toppform, så du kan forvente heftige kamper av høy kvalitet og store ferdigheter på banen.

Manchester City vs Newcastle

Dette ser ut til å bli en kamp full av underholdning og drama med omvendt oppgjør som sluttet med 3–3 i august 2022. Til tross for at Newcastle allerede har noen investeringer fra de ekstremt velstående saudiarabiske eierne, har Newcastle allerede overgått forventningene, og ligger for tiden på tredjeplass. Det er i stor grad takket være Eddie Howes taktikk og smarte rekruttering. De vil være ute etter å sikre seg en europeisk plass denne sesongen, selv om Manchester City, som for tiden er like bak Arsenal i kampen om tittelen, som alltid vil konkurrere om førsteplassen. Newcastle er for tiden det beste defensive laget, og teamet til Guardiola er toppscorerne så langt i denne kampen. Vil De Bruyne og Haaland splitte dette forsvaret, eller vil Newcastle forlate Manchester med et forsøk på å gjenvinne nord-øst? Ikke nøl med å bestille en uforglemmelig fotballtur til Manchester med oss nå!

Arsenal vs Manchester United

Denne kampen vil som alltid inneholde mye spenning på grunn av den historiske rivaliseringen mellom disse to historiske lagene under Ferguson og Wenger. Arsenal har så langt har hatt en utrolig sesong, og befinner seg øverst på tabellen, med Mikel Arteta håper de å levere en uventet Premier League. Manchester United på sin side viser store forbedringer under deres nye manager Eric Ten Hag, og vil kjempe for å bli blant de fire beste for å sikre seg Champions League neste sesong. Begge lagene har managere som gjerne viser frem en angripende spillestil, så dette ser ut til å bli en fantastisk kamp man kan beskue på Emirates stadion! Hva venter du på? Vær rask og sikre fotballferien til London der du kan skape fantastiske minner.

Atlético Madrid vs Real Betis

Atlético Madrid kjemper alltid på toppen av La Liga-bordet, og denne sesongen er ikke noe annerledes for Diego Simeones menn, som for tiden ligger på fjerdeplass. Men Real Betis fra byen Sevilla, følger like bak og ligger i øyeblikket på sjetteplass. Det har så langt vært en flott sesong for den andalusiske klubben som vil kjempe om en europeisk plass.
Begge lagene vil kjempe for topplasseringene, og er kjent for å tilby lidenskapelige og høye atmosfærer. Metropolitano stadion åpnet i 2017 og er et av de mest moderne og beste stedene å se en fotballkamp. Reserver en tur til den spanske hovedstaden full av kultur, kunst og flott fotball.

FC Barcelona vs Real Madrid

Dette er kampen som ikke krever noen forklaring på hvorfor dette er en av årets viktigste kamper. El Clásico, sett av millioner i alle land over hele verden, er alltid full av rå følelser, lidenskap og begjær. Når disse to tungvekterne braker sammen, er det aldri et kjedelig øyeblikk. Som det alltid er med Barcelona og Real Madrid for øyeblikket, henholdsvis på første- og andreplass, vil dette mer enn sannsynlig bli en enormt viktig kamp for å avgjøre vinneren av La Liga. Vil toppscoreren i sesongen så langt, Robert Lewandowski, drive katalanerne til seier, eller vil Vinicius og Benzema overvinne Barcelonas forsvar? Kom og se denne en-gang-livet-kampen på den ikoniske Camp Nou i den vakre byen Barcelona på Middelhavskysten.

Juventus FC vs SSC Napoli

To av de største lagene i italiensk fotball er klar for å møtes i denne ekstremt tiltalende kampen. Begge har øynene sine på Serie A-tittelen, med Napoli som har en utrolig sesong i førsteligaen så langt og en kraft å regne med i Champions League, mens Juventus er i tredje og vil være en tøff konkurrent som Napoli må konkurrere mot gjennom hele sesongen. Mange spår at Napoli vil vinne Serie A denne sesongen og gå langt i Europa, men om de vil være i stand til å sikre seieren på hjemmebane mot Juventus gjenstår å se. Ta en tur til den pittoreske byen Torino, og opplev fantastisk fotball, mat og kultur.

Lazio Roma vs Torino FC

Lazio befinner seg plagsomt nær Champions League-plassene på femteplass, mens Torino FC har en god sesong på niendeplass i øverste halvdel av tabellen. Med Lazio-spilleren Ciro Immobile i god form med 8 mål mål og 5 assist i 16 kamper så langt, vil den berømte italienske angriperen kunne skyte klubben inn i topp fire? Å se en kamp på Stadio Olimpico, en av Europas mest historiske og fiendtlige atmosfærer, er alltid et unikt og spektakulært syn. Bestill turen til den fantastiske byen Roma hvor du kan se flott fotball og sightseeing av ikoniske landemerker.

Borussia Dortmund vs Union Berlin

En tur for å se Borussia Dortmund live på Signal Iduna Park er en av de opplevelsene alle må få med seg minst én gang i livet. Med plass til bemerkelsesverdig 81 000 tilskuere, inkludert mer enn 25 000 som står langs den «gule veggen», er dette uten tvil en av de mest inspirerende og utrolige atmosfærene i verdensfotballen. Dortmund ligger for tiden på femte og Union Berlin har glidd inn i sjette etter en utrolig start. Begge disse lagene jager derfor topplasseringene i Bundesliga, noe som betyr at denne kampen har alle kriteriene for å være en intens, hard og ikke minst underholdende kamp. Borussia Dortmunds Jude Bellingham er en av de mest talentfulle og høyt verdsatte spillerne i gamet. Så ikke gå glipp av muligheten til å se ham live i dette spesielle stadiet før han uunngåelig går videre til en større klubb; bestill en tur med oss til byen Dortmund i Vest-Tyskland.

PSG vs Lens

En tur til Parc des Princes i Paris er alltid en god idé, og spesielt hvis du vil se VM-vinner Lionel Messi i aksjon før han trekker seg tilbake i nær fremtid. Du vil dessuten få se Ligue 1 toppscorer Kylian Mbappe, en av de beste unge talentene i verden og selvfølgelig den dyktige og kreative Neymar. Hvem ønsker vel ikke å se denne ikoniske angrepstrioen live? PSG har som forventet hatt en sterk start så langt, for tiden på førsteplass, mens Lens har hatt en ekstraordinær start og jager for tiden PSG for andreplassen. Med noen av de beste fotballspillerne i verden, utrolig kunst og kultur, trenger du ikke lete lenger – bestill en fotballtur til den franske hovedstaden i Paris med oss.



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *