Slik gjør du turen til PSG uforglemmelig

Paris er kjent for sin glamour, kunst og et fotballag fullt av ikoniske superstjerner. Bortsett fra de klassiske turistaktivitetene, gir vi deg her noen sterkt anbefalte tips som vil deg en uforglemmelig opplevelse i den franske hovedstaden.

Gå og se den legendariske World Cup-mesteren Lionel Messi i aksjon med Kylian Mbappe og Neymar, som er en del av den mest formidable og ikoniske angrepstrioen i verdensfotballen. Å kunne se disse tre angrepsspillerne i aksjon er noe som enhver fotballfan bør oppleve mens de fortsatt kan. Ettersom Messi nærmer seg slutten av karrieren, er tiden inne for å se ham spill live og bli overrasket i ærefrykt over den argentinske tryllekunstnerens ferdigheter. Halvveis med 19 kamper spilt, er PSG ikke overraskende på førsteplass i Ligue 1 etter å ha vunnet 15 av kampene som er spilt og scoret utrolige førtiåtte mål i denne perioden. Å se en kamp på Le Parc des Princes er en opplevelse som garanterer underholdning, mål og ofte seier for PSG.

Et annet tips for enhver ekte fotballfanatiker er besøke stadionet til PSG for bare 15 euro. Da får du tilgang bak kulissene på mange steder du vanligvis ville gå glipp av. Du kan for eksempel ta en titt på alle trofeene på troféveggen for å kjennskap til historien til klubben. I tillegg kan du gå ut på banen som om du var en spiller for å få et annet perspektiv. Du får også tilgang til presserommene der intervjuer holdes. Best av alt; du kan gå inn i garderobene og sitte på samme sted hvor stjerner som Messi og Mbappe sitter på en hjemmekampdag. Ganske utrolig mulighet, ikke sant? Vær rask og sikre deg sjansen til å gjøre en stadiontur på denne berømte banen.

For de som ønsker å oppleve Paris på et litt mindre budsjett, ikke bekymre deg, vi har løsninger for dette også. Ikke alle aktiviteter koster noe, denne byen har mange gratisalternativer. Et av disse er å besøke de permanente kunstsamlingene på museet for moderne kunst, som inkluderer noen spektakulære samlinger. Selv om en donasjon på fem euro er høyt verdsatt og velkommen, er det ikke obligatorisk, så derfor er dette et flott sted å gå hvis du leter etter en gratisaktivitet. En annen flott aktivitet er å spasere gjennom den enorme Champ De Mars som går fra militærskolen hele veien til Eiffeltårnet, et vakkert grøntområde midt i hjertet av byen. Men det avhenger selvsagt litt av været den dagen. Det er også nyttig å vite at den første søndagen i hver måned har landemerkemuseer som Louvre gratis inngang. Men vær forberedt på litt større folkemengder og mindre plass på grunn av dette.

Når det gjelder sightseeing, så er Paris en lekeplass for turister, enten det gjelder kunst, historie, kultur eller mat. Dette er byen som har noe for alle, og derfor det ideelle reisemålet som kan imøtekomme alle behov. Landemerkeattraksjoner man ikke bør gå glipp av inkluderer det verdensberømte Eiffeltårnet som gir spektakulær utsikt over hele byen. I tillegg er Louvre-museet rett og slett et must for alle som er interessert i kunst. For historieelskere er også Triumfbuen en viktig del av reiseruten, samt den utrolige Palace of Versailles bare 20 kilometer vest for sentrum og vel verdt innsatsen. Dette palasset som ble bygget i 1634 for kong Louis XIV, har mer enn 2300 rom og er virkelig sensasjonelt. Og selvfølgelig er en tur til Paris ikke fullført uten å ha prøvet ut noe av den fantastiske maten som tilbys her.  Hvis du trenger tips om det beste konditoriet i Paris, anbefaler vi at du legger turen til Stohrer bakeri som har servert deilige bakervarer helt siden det åpnet dørene i år 1730.

Med et utmerket fotballag, inkludert tre av de største stjernene i verdensfotballen, og et stort kulturelt tilbud, vil en tur til Paris garantert ikke skuffe deg. Bestill en fotballtur til Paris med oss nå og skap uforglemmelige livsvarige minner!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *