Toppspillere som spiller sitt siste verdensmesterskap

1 – Lionel Messi

I en alder av 35 kommer dette nesten helt sikkert til å bli denne unike og utrolige spillerens siste verdensmesterskap. Etter å ha vunnet ballon d’Or hele syv ganger, og ved siden av dette oppnådd ti La Liga-titler og fire UEFA Champions Leagues har den argentinske magikeren hatt en utrolig karriere. Det viktigste sølvtøyet som mangler i troféskapet hans er imidlertid et verdensmesterskap, så alle vil følge med for å se om det argentinske laget kan gå ut som seierherrer. Messi er kjent for sin utrolige dribling og smidighet, så sørg for at du reiser for å se ham i Paris, før en av fotballens sanne storheter trekker seg tilbake.

2 – Cristiano Ronaldo

Den ikoniske portugisiske stjernen skal spille i sitt siste verdensmesterskap i en alder av 37 år, og vil bli sårt savnet. Gjennom hele karrieren har han gitt en rekke ferdigheter og triks for å underholde publikum. Han har vunnet Ballon d’Or fem ganger, i tillegg til å vinne fem UEFA Champions Leagues. Holdningen til Ronaldo fortsetter å være et eksempel til tross for hans høye alder, han fortsetter å trene med stor disiplin og tar maksimalt vare på kroppen og kostholdet, som helt klart er basert på prestasjonsnivået hans. For tiden er han toppscorer i herrefotballhistorien med 807 mål, vil han være i stand til å oppnå drømmen sin om å vinne sitt første verdensmesterskap, så han kan gå ut med stil?

3 – Robert Lewandowski

Den polske stjernen skapte seg først et navn i Borussia Dortmund under Klopp, før han flyttet til erkerival Bayern München og deretter fortsatte å spille for Barcelona. Ved siden av å være en fysisk og sterk spiss er han også kjent for å være en målscorer av rang, det er mange som kaller ham en målmaskin. Ettersom han etter hvert har blitt 34 år gammel, vil dette helt sikkert være hans siste verdensmesterskap, og selv om Polens sjanser for suksess er små, må du se på at han scorer mange mål. For tiden toppscorer i La Liga med 13 mål på 14 kamper, ikke gå glipp av muligheten til å se ham live på Camp Nou.

4 – Luis Suarez

Det ville være vanskelig å ikke nevne denne hissige uruguayaneren på denne listen, som med sine 35 år nesten helt sikkert spiller sin siste store internasjonale turnering. Denne hardtarbeidende og fullt engasjerte spilleren gir alltid mye lidenskap på banen. Han er kjent for sin evne til å få ballen forbi forsvaret og drible inn og ut av trange rom, noe som gjør mange forsvarsspillere desorienterte. I Liverpool og Barcelona har han virkelig gjort seg bemerket. Til tross for at han er en av de beste fotballspillerne i verden, mangler han ikke kontrovers. Bortsett fra å bli utestengt ved tre separate anledninger for å bite en motstander, var han også involvert i en håndballhendelse som stoppet Ghana fra å nå semifinalen da han berørte ballen med hånden på linjen. Med Luis Suarez kan man alltid forvente eller annen form for drama eller fyrverkeri.

5 – Manuel Neur

Etter en enormt dekorert karriere og blitt ansett av mange som verdens beste målvakt, med sine 36 år er det mest sannsynlig det siste verdensmesterskapet tyskeren og Bayern München-legenden vil konkurrere i. Etter å ha vunnet verdensmesterskapet mot Argentina i Brasil i 2014, vil han være fast bestemt på å avslutte sin internasjonale karriere på topp. Kjent for sitt flotte fotarbeid og tekniske evner i tillegg til å være en sweeper-keeper som kan spille nesten som en utespiller, redefinerte han forventningene til en moderne målvakt. Vær rask for å sikre deg sjansen til å se ham spille live på Allianz Arena mens du ennå har sjansen.

6 – Luka Modric

Å kunne se denne midtbanemaestroen spille fotball har vært et privilegium, og til tross for at han er 37 år, er det kroatiske ikonet fortsatt i utmerket form. Velsignet med utrolig visjon og kreativitet og et fantastisk utvalg av pasninger, vil ethvert lag i verden elske å være på lag med han. Fra å gjøre et navn for seg selv i Tottenham, til å dominere Europa i Real Madrid og vinne fem UEFA Champions Leagues, har det til nå vært en rett og slett fantastisk reise for Luka Modric. Til tross for at det kun er en liten nasjon med bare 3,9 millioner innbyggere, konkurrerer det kroatiske laget jevnlig godt mot større nasjoner, med god lagånd og moral. I det siste verdensmesterskapet i 2019 bommet de så vidt på Frankrike med 4–2 i finalen, og Modric og lagkameratene er helt sikkert ute etter revansj.

7 – Thiago Silva

Selv om han har blitt 38 år gammel og ikke på toppen av tidligere form, er den brasilianske veteranens midtforsvarsspill fortsatt en toppforsvarer med sin sterke posisjonsbevissthet, fysiske egenskaper og erfaring. Han har spilt på høyeste nivå for AC Milan, PSG og for tiden Chelsea, og har bevist at han er i stand til å takle de hardeste spissene i verdensfotballen i forskjellige ligaer. Ettersom han allerede har vunnet en Champions League og et verdensmesterskap, er det ingen tvil om at han vil ønske å være en del av et brasiliansk lag som er sikre på å vinne sølvet i Qatar. En av de største forsvarerne i denne generasjonen er ikke langt unna pensjonisttilværelsen, så vær rask med å bestille en tur til London for å se ham i aksjon for Chelsea.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.