Mulige kommende fotballoverganger

Cody Gakpo til Manchester United

Premier League-gigantene er ikke det eneste laget i kampen om den nederlandske gullgutten, men de er favorittene til å sikre seg signaturen hans. Gakpo har spilt for PSV siden han ble en del av førstelaget, og et imponerende VM betyr at en overgang fra moderklubben bare er et tidsspørsmål.

Ettersom Cristiano Ronaldo har fått kontrakten avsluttet etter hans nå etter hvert beryktede intervju, ser Manchester United frem til å fylle tomrommet 37-åringen etterlot seg. Selv om han ikke er en typisk målscorer, har Gakpo imponerende 36 mål på 106 ligakamper for PSV.

Hakim Ziyech til AC Milan

Den marokkanske vingspilleren Ziyech har vært en sjelden brukt spiller siden han gikk fra Ajax til Chelsea i 2020, noe som skyldes hans ustabile prestasjoner. Hans rapporterte frustrasjon over manglende spilletid har ført til spekulasjoner om fremtiden hans, med AC Milan foran en stadig voksende rekke klubber som håper å signere ham.

Ziyech har vært avgjørende for Marokko i VM i Qatar, og hjulpet dem til seier mot Belgia og Spania. AC Milan befinner seg foreløpig på andreplass i Serie A, åtte poeng bak ligalederne Napoli. Kanskje Ziyech kan være sparket de trenger for å vinne sin andre ligatittel på rad.

Christopher Nkunku til Chelsea

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano er denne avtalen så godt som i boks, det er bare et spørsmål om franskmannen er villige til å forlate Leipzig til fordel for London i januar eller juli. Nkunku har vært en av Bundesligas stjernespillere siden overgangen, og Chelsea håper at han vil fortsette å vise frem sin fine form og bringe mål og assists til et vaklende angrep.

25-åringen har etter sigende en klausul på 51,9 millioner pund i kontrakten sin. Hvis Chelsea skulle oppfylle den klausulen, blir det enda et dyrt tillegg. Graham Potter håper muligens at Nkunku kan være den manglende brikken i puslespillet.

Josko Gvaridol til Chelsea

Chelsea og RB Leipzig ser ut til å ha et godt forhold til West Londoners i håp om å raide den tyske siden for enda en ung stjerne. Gvaridol er også en spiller som har imponert i VM i Qatar. Han spiller ved siden av Dejan Lovren og tilbyr ungdommelig friskhet til et sterkt kroatisk forsvar.

Thiago Silva bør regnes som en av Chelseas største signeringer noensinne, og selv om han ikke viser tegn til å gi seg, kan ikke den legendariske brasilianeren spille for alltid. Chelseas konsortium av eiere har vist investeringsvilje, og det er lite trolig at Gvaridol vil ha mangel på penger hvis han takker ja til overgangen.

Joao Felix til PSG

Atletico Madrids president Gil Martin har så godt som bekreftet Felix’ ønske om å forlate Madrid, og sier at den portugisiske utlendingens forhold til Diego Simeone «ikke er bra». Felix gikk til Atletico fra Benfica for massive 140 millioner pund i 2019, men det føltes aldri som et godt valg for ham.

Gitt de enorme summene som var involvert i dette, er det svært få klubber som engang kan tenke på en overgang for Felix, så selvfølgelig er PSG i forkant av at klubber blir nevnt. Med Neymar og Messi som etter hvert har oppnådd en anselig alder, må PSG finne spillere som er i stand til å ta over stafettpinnen fra dem. Felix kan være en av dem.

Jude Bellingham til Liverpool

Bellingham er en unik fotballspiller. Ufattelig moden for sin alder, kaptein for nåværende klubb Borussia Dortmund ved en anledning denne sesongen, men med den fryktløsheten som bare en 19-åring kan vise til. Liverpool er foreløpig favoritter til å signere midtbanespilleren, og hvis de gjør det, kan de være reddet for de neste 15 årene.

Dortmund signerte den unge engelske midtbanespilleren fra Birmingham City for bare 15 millioner pund, og han har utviklet seg med stormskritt siden han flyttet til Tyskland. Liverpool må trolig betale ti ganger det beløpet for å bringe ham til Anfield.

Dusan Vlahovic til Arsenal

Med politiets etterforskning av tidligere lyssky affærer, kan Juventus havne i trøbbel. Hele Juventus-styret trakk seg nylig, og den kommende stormen kan gjøre det vanskelig for dem å beholde stjernespillerne sine. Vlahovic var knyttet til Arsenal før han meldte overgang til the Old Lady.

Nummer 9-spilleren har blitt litt av en råvare når fotballen gikk videre fra den tradisjonelle store mannen på toppen. Nå virker det som om alle er ute etter Haaland-typen. Vlahovic kunne legge den hensynsløsheten til en allerede imponerende Arsenal-side.

Ruben Neves til Barcelona

Denne kan være litt vanskelig med tanke på Barcelonas veldokumenterte økonomiske problemer, men med Sergio Busquets som er bekreftet å dra videre på slutten av sesongen, må de investere hvis de skal ha noe håp om å være med i konkurransen.

Det er ikke rart at Neves har vært sterkt knyttet til en eventuell overgang til Barcelona, han passer Busquets-formen nesten perfekt. Et par trygge føtter rett foran bakerste linje med en suveren passeringsevne, for ikke å nevne en full forståelse av fotballens mørke kunster. Neves har gjort seg ferdig i Wolves, det er på tide at han foretar en viktig overgang.

Harry Kane til Bayern München

Bayern München er kanskje på topp i Bundesligaen, men salget av Robert Lewandowski til Barcelona i fjor sommer har vært merkbart. Det er svært få spillere som kan erstatte en av tidenes beste målscorere, så Bayern må satse stort eller gå hjem. Det sies at de er ute etter å signere Harry Kane. Det ville vært en stor signatur.

Englands kaptein er en av landets beste spillere noensinne, han har bare ikke trofeene som beviser dette. Bayern München er en klubb som nesten garanterer vinnende sølv, så en overgang ville være et smart trekk for alle involverte. Kane vil ha trofeene som det enorme talentet hans fortjener.

Cristiano Ronaldo til Sporting CP

For første gang i karrieren er Cristiano Ronaldo uten klubb. Hans retur til Manchester United gikk ikke som planlagt for noen involverte, og hans eksplosive intervju var bare en bekreftelse på hans misnøye. Etter angivelig å ha avvist rundt 200 millioner pund i sesongen for å spille i Saudi-Arabia, ønsker Ronaldo å bli i Europa.

Det er ikke så mange klubber som står i kø for å signere 37-åringen fremover, så veien tilbake til moderklubben var uunngåelig. Overgangen er kanskje mer romantisk enn logisk, men du bør ikke overse at Ronaldo kan få det til å fungere.



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *