De største målscorerne under en fotballkamp

Det har vært noen vanvittige og magiske bidrag fra enkelte spillere i nyere historie, enten det er snakk om raske hattrick eller en målfest. Her har du en oversikt over disse ikoniske øyeblikkene.

1. Robert Lewandowski (FC Bayern Wolfsburg 5–1, 22.09.2015)

På første plass med liten konkurranse finner vi den polske målmaskinen som kom på banen når laget hans, Bayern München lå under 1–0 for Wolfsburg før pause. I løpet av ni minutter fra 51 til 60 minutter scoret han ytterligere fem mål, noe som gjør dette til en av de mest utrolige individuelle øyeblikkene man noensinne har bevitnet i en fotballkamp. Dette resulterte også i at han slo rekorden for å være den raskeste til å score tre, fire og fem mål i Bundesligaen, samt den høyeste scoringsbistanden noensinne. Dette gjelder ikke bare antall mål, men også timingen av dem, noe som betyr at det er svært usannsynlig at denne individuelle ytelsen vil bli overgått med det første. For tiden er han toppscorer i La Liga, og i forkant for å avslutte sesongen med å vinne denne prisen. Pass på å bestille en fotballkamp for å se den polske legenden i aksjon på Camp Nou for Barcelona, mens du fremdeles har muligheten.

2. Lionel Messi – FC Barcelona 7–1 (Bayer Leverkusen, 07.03.2012)

Med en utrolig prestasjon ble den argentinske superstjernen den første spilleren til å score fem mål i en Champions League-kamp, da Barcelona fullførte oppløpet med en ettertrykkelig seier mot Bayer Leverkusen på Camp Nou. Ved siden av å score fem mål, spilte Messi en enestående kamp og sørget nesten alene for at Barcelona tok hjem seieren i en sesong der han scoret utrolige syttitre mål på seksti opptredener. Med rette ansett som en av de beste spillerne i verdensfotballen. Nøl derfor ikke med å bestille en fotballtur for å se ham spille i Paris mens du fremdeles har muligheten, før han bestemmer seg for å henge opp støvlene sine.

3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid 9–1 Granada 05.04.2015)

Dette var bare to anledninger hvor den legendariske portugisiske spilleren scoret fem mål i løpet av en kamp. Dette skjedde i en overkjøring av Granada på Santiago Bernebeu stadion i Madrid, hvor de besøkende ble grundig beseiret ved kampslutt. Det som gjorde denne fantastiske prestasjonen enda større, var at tre av Ronaldos mål kom i løpet av åtte minutter i første halvdel, og to mål som ble lagt til i andre halvdel. Selv for de utrolig høye standardene til denne globalt kjente spilleren, var dette en eksepsjonell og unik ytelse, selv for en med hans kaliber.

4. Radamel Falcao – Atletico Madrid 4–1 (Chelsea 31.08.2012)

Dette var datoen for den europeiske supercupfinalen der outsiderne Atletico Madrid spilte mot Champions League–vinnerne Chelsea i Monaco. Mens mange spådde at Chelsea ville vinne denne kampen, hadde den colombianske angriperen en annen plan. Chelsea mistet grepet i første halvdel gjennom et sensasjonelt hat-trick, mot et av de mest formidable og sterkeste forsvarerne i Europa på den tiden. Dette var kampen som også beviste at Falcao var blant de heteste angriperne på fotballmarkedet, når Atletico Madrid endte opp med å komme ut som klare vinnere og kunne løfte sølvtøyet.

5. Sadio Mane – Southampton 6–1 (Aston Villa, 16.05.2015)

I en hjemmekamp for Southampton hadde Senegals stjerne en dag han aldri vil glemme. Med et utrolig hat-trick på to minutter og femtiseks sekunder, ble Mane ikke overraskende den raskeste spilleren til å score et suverent hat-trick. Dette erstattet den tidligere rekorden som ble holdt av Robbie Fowler for Liverpool, der han scoret tre mål på fire minutter, og 33 sekunder tilbake i august 1994 med Liverpools 3–0- seier over Arsenal. Vær rask, så kan du se den raske kantspilleren i aksjon for Bayern München på Allianz Arena.

6. Mohamed Salah (Rangers 1–7 Liverpool 12.10.2022)

Med Liverpool som raserte Rangers på Ibrox og med Salah i sentrum for dette. Den egyptiske kongen kom inn i andre halvdel og fikk det raskeste hat-tricket noensinne i Champions League på utrolige seks minutter. Å slå denne rekorden i den vanskeligste klubbkonkurransen i verden er en utrolig prestasjon, mye til frustrasjon for Rangers-fansen. Salah er kjent for å hisse fansen ut av setene sine, og er en av de største midtspissene som herjer i verdensfotballen for øyeblikket. Det er høy etterspørsel etter billetter, så vær rask for å sikre deg sjansen til å se den egyptiske spissen på Anfield, og ta en tur sammen med oss for å se Liverpool spille.