De 10 best betalte fotballspillerne i 2021

I 2021 fant noen av de største overgangene i fotballhistorien sted. Cristiano Ronaldo ble gjenforent med Manchester United, og Messi kom seg ut av FC Barcelona og ble med Neymar og Mbappé i PSG.

Disse lagendringene har ført til spektakulære milepæler når det gjelder fotballspillernes lønn. Derfor bestemte vi oss for å ta en nærmere titt på noen av disse prestasjonene ved å liste opp de høyeste lønningene i fotball i 2021.

Hvem er de best betalte fotballspillerne i verden i 2021?

  1. Cristiano Ronaldo – €108.2 millioner
  2. Lionel Messi – €95 millioner
  3. Neymar Jr – €82.3 millioner
  4. Kylian Mbappé – €37.2 millioner
  5. Mohamed Salah – €35.4 millioner
  6. Andreas Iniesta – €30.31 millioner
  7. Robert Lewandowski – €30.28 millioner
  8. Paul Pogba – €29.4 millioner
  9. Gareth Bale – €27.7 millioner
  10. Eden Hazard – €25 millioner

10. Eden Hazard

  • Alder: 30
  • Land: Belgia
  • Lag: Real Madrid

Da Eden Hazard flyttet fra Chelsea til Real Madrid i 2019, betalte de spanske gigantene Chelsea €115 millioner og signerte Hazard til en femårskontrakt. Avtalen betyr at spilleren tjener nærmere €25 millioner i året.

Den belgiske stjernen har imidlertid hatt det tøft de siste månedene. Han gikk glipp av 59 kamper i de to første sesongene med Madrid.

9. Gareth Bale

  • Alder: 32
  • Land: Storbritannia
  • Lag: Real Madrid

Etter både oppturer og nedturer i løpet av karrieren sin (som er knyttet til uenigheter med Real Madrids manager, Zinedine Zidane), har Gareth Bale funnet veien til denne listen over best betalte fotballspillere.

Etter å ha blitt utlånt til Tottenham Hotspur, er Bale tilbake i Real Madrid for sin siste sesong i kontrakten og under ny manager, Carlo Ancelotti.

Den walisiske spilleren er en av de best betalte fotballspillerne i Real Madrid med en lønn på €22,5 millioner og en avtale med Adidas verdt €5,2 millioner.

Ser du etter en sjanse til å se Gareth Bale live?

8. Paul Pogba

  • Alder: 28
  • Land: Frankrike
  • Lag: Manchester United

Paul Pogba, en av de røde djevlenes største stjerner, er nummer 8 på denne listen. Pogba er en av de bedre betalte fotballspillerne til Manchester United, rett ved siden av Cristiano Ronaldo og keeper, David Dea Gea.

Den talentfulle 28 år gamle midtbanespilleren har en årslønn på €23,3 millioner som toppes med €6,1 millioner i sponsorinntekter.

Er du ute etter en fotballtur?

7. Robert Lewandowski

  • Alder: 33
  • Land: Polen
  • Lag: Bayern München

Robert Lewandowski regnes som en av fotballhistoriens beste angrepsspillere, og er også en av de best betalte fotballspillerne. Den polske stjernen i den tyske Bundesliga-giganten, Bayern München, prøver å bli den beste fotballspilleren i verden. Tror du han klarer det?

Vi vet ikke, men lønnen hans tyder på at han er et talent det er vanskelig å slå: €23,38 millioner. La oss ikke glemme at sponsorinntektene fra Nike, Huawei og H&S har en verdi på €6,9 millioner. Alt dette gjør Lewandowski til den sjette best betalte fotballspilleren i 2021.

Er du ute etter en fotballtur?

6. Andrés Iniesta

  • Alder: 37
  • Land: Spania
  • Lag: Vissel Kobe

Den tidligere midtbanespilleren for FC Barcelona, Andres Iniesta, er for tiden en av de best betalte fotballspillerne. Selv om han er den eldste fotballspilleren på denne listen, klarte han likevel å bli nummer 7.

Flyttingen til Japan kom med en stor lønnsøkning. Iniesta tjener nå €26,85 millioner, som toppes med sponsoravtaler med Asics og Mikakus verdt €3,46 millioner i året. Han har spilt for Vissel Kobe de siste fire årene og forlenget kontrakten med ytterligere to år på sin 37-årsdag.

Er du ute etter en fotballtur?

5. Mohamed Salah

  • Alder: 29
  • Land: Egypt
  • Lag: Liverpool FC

Den egyptiske angrepsspilleren, som for tiden spiller for Liverpool, er en ekte perle. I 2021 klarte han å score sitt 100. Premier League-mål og, med to år igjen på kontrakten med de røde, så lurer vi alle på hva han vil utrette i fremtiden.

Salah er også en inspirasjon for det muslimske miljøet og idrettsutøvere som har den samme drømmen. Ifølge en akademisk studie reduserte Salahs inkludering i Liverpool hatkriminalitet med 16 % i byen.

Dessuten er lønnen hans også noe å være stolt av. Salah tjener for tiden €21,6 millioner. Han har også sponsoravtaler til en verdi av €13,8 millioner fra Adidas, Pepsi og ExxonMobil.

Er du ute etter en fotballtur?

4. Kylian Mbappé

  • Alder: 22
  • Land: Frankrike
  • Lag: Paris Saint-Germain

Den yngste spilleren på denne listen og stjernen til det franske laget, Paris Saint-Germain, inntar fjerdeplassen på denne listen. Det stemmer, vi sikter til Kylian Mbappé. Noen sier at han er den mest talentfulle unge spilleren i fotball for tiden.

Vi kan egentlig ikke si om det er sant eller ikke, men lønningen hans snakker for seg selv! Den unge franske fotballspilleren tjener hele €24,2 millioner. Denne lønnen toppes med sponsoravtaler verdt €13 millioner. Ansiktet til FIFA 2022 er sponset av Electronic Arts, Hublot og ingen ringere enn Nike!

Er du ute etter en fotballtur?

3. Neymar Jr

  • Alder: 29
  • Land: Brasil
  • Lag: Paris Saint-Germain

Den tidligere MSN-stjernen Neymar Jr bestemte seg for å ta en annen vei i 2017 da han forlot FC Barcelona og begynte i Paris Saint-Germain.

I mai 2021 forlenget Neymar kontrakten med det franske laget med ytterligere fire år. Etter noen problemer med Nike, i kjølvannet av de påståtte seksuelle overgrepene, signerte den brasilianske spilleren en kontrakt med Puma.

Superspissen, kjent for å være en av de dyreste overgangene i fotballhistorien, har en lønn på 65 millioner euro og en avtale verdt 17,3 millioner euro fra sponsorer som; Epic Games, Red Bull, Qatar Airways og Triller .

Han er også den tredje mest fulgte fotballspilleren på sosiale medier, noe som resulterte i et samarbeid med Triller.

Er du ute etter en fotballtur?

2. Lionel Messi

  • Alder: 34
  • Land: Argentina
  • Lag: Paris Saint-Germain

Lionel Messi, en tidligere FC Barcelona-spiller, bestemte seg for å gjenforenes med sin tidligere lagkamerat Neymar Jr, og danne en potensielt fryktet angrepstrio sammen med Kylian Mbappé, også referert til i denne listen.

Messi, som signerte en kontrakt med PSG i år, forlot Barcelona etter 26 gode år. Selv om PSG er et av de beste lagene i verden, ble avtalen til Messi redusert, noe som gjør at han mistet posisjonen som den best betalte fotballspilleren.

Til tross for en problematisk begynnelse med det franske laget, der Messi ikke scoret i sine tre første opptredener, mottar den argentinske stjernen for øyeblikket en lønn verdt €65 millioner, toppet med €30 millioner i sponsoravtaler. Han blir sponset av forskjellige selskaper som Adidas, Pepsi, Budweiser og Jacobs & Co.

Er du ute etter en fotballtur?

1. Cristiano Ronaldo

  • Alder: 36
  • Land: Portugal
  • Lag: Manchester United

På toppen av de best betalte fotballspillerne finner vi den portugisiske fotballstjernen, Cristiano Ronaldo. Etter at han vendte tilbake til de røde djevlene, toppet Ronaldo Lionel Messi og ble den best betalte fotballspilleren i 2021.

Dette året har vært bra for Cristiano. I september satte han rekord som tidenes største målscorer i internasjonal fotball, med hans 110. mål i VM-kvalifiseringen mot Irland.

Hans «coming home» ga ham €60,6 millioner i lønn, pluss €47,6 millioner i sponsoravtaler fra blant annet Nike, Clear, Herbalife.

Siden hjemkomsten, har Cristiano allerede scoret fire mål. Den portugisiske fotballspilleren er en mann med mange talenter, og har også sitt eget merke med undertøy, briller, treningssentre, parfymer og hoteller.

Er du ute etter en fotballtur?



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *