De ti største overgangssigneringene i januar

Denne overgangsperioden viste dominansen og den økonomiske styrken til til Premier League ved at de investerte betydelig mer enn team i andre land. Chelsea var hovedskuespilleren, da London-klubben overgikk alle klubber i Bundesliga, La Liga, Serie A og Ligue 1 til sammen!

Cristiano Ronaldo: Manchester United to Al Nassr

Når det kommer til overganger som involverer Cristiano Ronaldo, vil det alltid eksplodere som globale nyheter ettersom den portugisiske spilleren har vært en av de største spillerne det siste tiåret. Da karrieren hans kom til et sluttpunkt på grunn av høy alder, og ingen Champions League-klubber var villige til å signere ham, gjorde han en fri overgang fra Manchester til Saudi-Arabia. Lønnen vil være ca. 200 millioner dollar for en to og et halvt års kontrakt – som er virkelig sinnssykt. Det blir spennende å se hvordan han vil prestere både på og utenfor banen i denne regionen.

Enzo Fernández: Benfica til Chelsea

Etter å ha blitt sett på av mange som en nøkkelspiller på vinnerlaget til Argentina i World Cup, var det ganske opplagt at den aggressive og frittalende midtbanespilleren ville gå fra Benfica for en stor sum penger. Med over 120 millioner euro gjør dette 22-åringen til den dyreste signeringen i Premier League-historien, og overgår over beløpet som Man City betalte for Jack Grealish i 2021. På grunn av den store summen som denne overgangen forårsaket, vil det klart være store forventninger og ansvar for at han begynner vise ferdighetene raskt. Bestill en tur til Stamford Bridge for å se Chelseas nye signeringer i aksjon!

Mykhailo Mudryk: Shakhtar Donetsk til Chelsea

Nok et eksempel på at Chelsea kommer til å investere tungt, er signeringen av Mudryk for 100 millioner euro. Med 22-åringen Enzo Fernández er det klart at Chelsea ønsker å forfølge en strategi for å bygge for fremtiden ved å kjøpe opp de mest talentfulle unge spillerne på markedet. Etter å ha bare gjort et par opptredener så langt, har ukraineren vist utrolig fart og dribleferdigheter, samt gode fotballegenskaper, så Chelsea-fans vil se frem til mye mer fra han i tiden fremover.

João Cancelo: Man City til Bayern München

Dette er et trekk som ikke mange fotballfans ville ha spådd før de hørte nyhetene. Mange rapporter tyder på at Cancelo var misfornøyd med sin mangel på spilletid denne sesongen, og det avgjørende øyeblikket for ham var da han fant ut at han ikke ville starte mot Arsenal. Dette resulterte i en stor konfrontasjon med manager Pep Guardiola som fortalte ham at han kunne bare forlate laget hvis han ikke var fornøyd, han ville ikke ha spillere som kunne skape et dårlig miljø i omkledningsrommet. Tyske mestere utnyttet raskt situasjonen ved å ta den allsidige høyre backen på lån med mulighet til å gjøre avtalen permanent til sommeren for 70 millioner euro. Bestill en tur med oss til Allianz Arena nå!

Cody Gakpo: PSV Eindhoven til Liverpool

Siden PSV Eindhoven var i økonomiske vanskeligheter, hadde de muligheter for å selge stjerneangriperen sin for 42 millioner euro. Etter å ha spilt et imponerende VM for Nederland med tre mål og en av de beste spillerne i Eredivisie, kommer det ikke som noen overraskelse at Jürgen Klopp ønsket å signere den raske og sterke allsidige angriperen som kan spille i hvilket som helst av de tre fremre posisjonene. Vil han være i stand til å hjelpe det slitende Liverpool til å klatre oppover i ligaen igjen? Ta en tur til ikoniske stedet Anfield og se selv ved å bestille en fotballferie til Liverpool!

Pedro Porro: Sporting Lisbon til Tottenham

Spurs manager Antonio Conte er kjent for å spille med fem bakspillere og liker å ha kreative angripende vinger. Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at klubben har signert den talentfulle spanske høyrebacken Pedro Porro fra Sporting Lisboa for et lån på fem millioner euro med 39 millioner euro obligasjon, for å kjøpe ham i sommer. Conte og Tottenham-fansen har håp om at denne signeringen kan bidra til å gjøre klubben mer konkurransedyktig. Å ha en fantastisk og moderne state of the art stadion, en tur for å se Tottenham Hotspurs er alltid en god idé!

Jorginho: Chelsea til Arsenal

Med Arsenal som kjemper for Premier League-tittelen og manager Mikel Arteta som leter etter en erfaren og sentral midtbanespiller, ser signeringen av Jorginho for 14 millioner euro ut som en god avtale. Mange var overrasket over at Chelsea ville selge til sine direkte rivaler, men gitt mengden nyankomne Chelsea har signert, var det nødvendig å selge noen spillere. Vil den italienske midtbanespilleren med mye Premier League-erfaring hjelpe Arsenal til deres første Premier League-tittel siden 2003? Bestill en tur for å se Arsenal spille på Emirates stadion i London og se den dramatiske avslutningen på sesongen live!

João Felix ti Chelsea

Etter å ha falt i unåde hos manager Diego Simeone i Atletico Madrid, vil den talentfulle og kreative 23 år gamle portugisiske spilleren streve for å bevise sin verdi i Premier League. Det koster Chelsea et lån på 11 millioner euro for resten av sesongen. Det er absolutt et dyrt kjøp og London-klubben håper det vil lønne seg. Felix gjorde en begivenhetsrik start på sin Chelsea-karriere ved å bli utvist i et nederlag mot Fulham. Han vil derfor sikkert være fast bestemt på å komme tilbake og vise sin kvalitet og dyktighet etter denne uheldige starten.

Yann Sommer: Borussia Monchengladbach til Bayern Munich

Etter ni sesonger hos Borussia Monchengladbach gjorde den sveitsiske målvakten en overgang for 9,5 millioner euro til Bayern. Med den legendariske målvakten Manuel Neuer skadet på grunn av en skiulykke, trengte de tyske mesterne å styrke dette området. Neuer står for tiden overfor usikkerhet etter offentlig kritikk av klubben for å ha sparket målvakttreneren. Om Sommer vil være en starter på lang sikt gjenstår å se.

Marcel Sabitzer: Bayern Munich til Manchester United

Med nyheten om at midtbanespiller Christian Eriksen ville bli skadet i et par måneder, handlet Eric Ten Hag raskt for å få Bayern Münchens midtbanespiller Marcel Sabitzer på lån til slutten av sesongen. Den østerrikske spilleren hadde gjort 40 opptredener over to sesonger for de tyske mesterne, og håper å gjøre et godt inntrykk på den nye klubben sin. Bestill en fotballtur med oss til England for å se Manchester United live i aksjon på Old Trafford!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *