De beste byene å tilbringe vårferien og se fotball i

Det er mange byer som kan tilby uforglemmelige minner, morsomme aktiviteter og hvor du kan se spektakulær fotball live. Selv om det finnes mange alternativer, har vi valgt fem av de beste byene for vårferien av ulike årsaker. Vi garanterer at hver av byene vil gi deg minner for livet.

Barcelona

Byen som ligger ved Middelhavskysten har et herlig, varmt klima og den ideelle byen å tilbringe vårferien i. Med fantastisk kunst og kultur, har denne byen uendelige muligheter som du kan utforske. Ta en spasertur langs den berømte Las Ramblas og se den utrolige La Sagrada Familia som har vært under bygging siden 1882. Over hele byen vil du kunne se spektakulær kunst inspirert av den berømte kunstneren Antoni Gaudi. Når det gjelder fotball, er Camp Nou med over 99 000 tilskuere en utrolig scene å besøke og en unik opplevelse å være vitne til. Med 26 La Liga-titler og 5 UEFA Champions Leagues er de katalanske gigantene en ekte europeisk tungvekter med spillere som Pedri og Lewandowski som sine største stjerner. Skap et uforglemmelig minne og bestill en fotballtur til Barcelona med oss.

Amsterdam

Den nederlandske hovedstaden er en av de mest spennende og livlige byene i Europa og tilbyr noe for enhver turist. For de som liker kunst og museer, er et besøk til Rijksmuseum og Van Gough-museet et must for å se noen av de mest imponerende samlingene av historie og kunst. Andre bemerkelsesverdige landemerker inkluderer den berømte Dam-plassen og den enorme Vondelpark som er vel verdt et besøk hvis været tillater det! Med 35 Eredivisie-titler og fire UEFA Champions League-titler er Ajax en historisk klubb. For en fantastisk atmosfære, bestill en tur til Johan Cruyff Arena med oss og ha en morsom actionfylt fotballferie i Amsterdam, stedet hvor den legendariske nummer 14 ble en fotballlegende.

London

En tur til London skuffer aldri og tilbyr ubegrenset antall aktiviteter som du kan nyte når du ikke er på fotballkamp. Ettersom dette er en stor by med over 9 millioner mennesker, finnes det alltid underholdning for de besøkende. Severdigheter du ikke bør gå glipp av er Buckingham Palace, London Eye, Piccadilly Circus og Trafalgar Square.
For de som er elsker shopping, er Oxford Street Europas største shoppingområde og derfor et paradis for de som elsker å besøke klesbutikker. Når det gjelder fotball, er det for tiden utrolige syv klubber fra hovedstaden i Premier League; Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Brentford og Fulham. Hvert av disse lagene tilbyr forskjellige, men lidenskapelige atmosfærer og stadioner, og med en tur til London vil du se mer enn bare en kamp i løpet av helgen. Pass på at du ikke går glipp av en vårferietur til London og bestill en fotballferie med oss nå!

Valencia

Som den tredje største, men mindre kjente byen i Spania, er Valencia en av de mest undervurderte byene i Europa med et herlig, varmt middelhavsklima. For de som ønsker å se historisk arkitektur, er det sentrale markedet i Valencia et vakkert stykke arkitektur å beundre. I kontrast til dette finner vi City of Arts and Sciences, som er inspirert av moderne design, like imponerende og en av de mest berømte attraksjonene i byen. Siden byen ligger i kort avstand fra kysten, kan du alltid ta en tur til stranden og nyte det varme solskinnet og lyden av bølgene. Et must i denne byen er å prøve en Paella som har sin opprinnelse fra denne regionen, og til tross for at den nå tilbys i resten av landet, er dette det beste stedet å prøve den mest autentiske versjonen av denne retten. Valencia CF sliter for tiden, men har vanligvis konkurrert på toppen av La Liga og Mestalla stadion er hjemsted for 55 000 entusiastiske fans på et klassisk sted som er en opplevelse verdig. Hva venter du på? Bestill en fotballtur til den solfylte strandbyen Valencia med oss!

Sevilla

Sevilla er en vakker og historisk by med to store klubber i Sevilla og Real Betis og har en av de mest intense, men relativt ukjente rivaliseringene i fotball. Byen Sevilla tilbyr inspirerende arkitektur fra The Real Alcazar de Sevilla til Plaza de España og Parque de Maria Luisa. Denne romantiske og sjarmerende byen i Sør-Spania har vakre steder der du kan tilbringe tid med menneskene du er glad i. Ikke gå glipp av en hestevogntur gjennom sentrum av byen, og prøv å mingle med lokale fans ved å ta en drink med noen tapas i det gamle historiske sentrum av byen.  Sevilla FC er den mestvinnende klubben i UEFA Cup/Europa League-historien med imponerende seks titler. De er utvilsomt en av de største klubbene i Spania og Europa, og deres trofékabinett gjenspeiler dette. Real Betis er mindre vellykket på banen, men har en like lidenskapelig og høytlydende fanskare som er vel verdt å bli kjent med. Hvordan velge hvilken av disse to klubbene du skal støtte? Bestill en fotballtur med oss til den andalusiske byen Sevilla, nyt fotballatmosfæren, og vi lover at du ikke blir skuffet.



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *