Hvorfor en fotballtur er en flott teambygging-opplevelse

Mange bedrifter forstår viktigheten av teambygging, og det er derfor det blir stadig mer vanlig å se arrangementer organisert av ansatte for ansatte. Selv om det finnes mange alternativer, er en fotballpause med kolleger noe som vil sammenkoble dere på en måte som bare fotball kan. Det eneste du trenger å bestemme deg for er destinasjonen, og kampen kommer av seg selv. Pass på å bestille en fotballferie fra oss hvis du ønsker å skape uforglemmelige minner og ha en morsom actionfylt tur. For grupper på mer enn 10 personer tar vi oss av all logistikk, inkludert fly, overnatting og kampbilletter, slik at du får en mest mulig bekvemmelig opplevelse når du bestiller en reise fra oss.

Bli enda bedre kjent med kollegaene dine og bryt grenser

Selv om du tilbringer mye tid med kollegene dine på kontoret, hvor godt kjenner du dem egentlig? Når det ikke er noen arbeidsoppgaver og press for å møte tidsfrister, kan du se en annen side av menneskene du jobber med. Mens du er på reise har du større muligheter til å diskutere nye emner på grunn mer fritid, og kan finne ut av nye interesser og hobbyer. Betydningen av å vise ansatte i bedriften din takknemlighet gjennom en reise er uvurderlig, og du vil se at teammoralen og produktiviteten vil være sterkere i ettertid. Dette er også en fantastisk mulighet til å samhandle med kolleger du har liten kontakt med, for eksempel de som jobber på andre avdelinger. Til syvende og sist vil dette føle til at hele personalet er mer sammenkoblet og at bedriftskulturen derfor styrkes. Og vi vet alle at fotball er en veldig spesiell sport som skaper bånd mellom mennesker.

Opplev følelsene og adrenalinet i en fotballkamp

Idrett og fotball i særdeleshet kan bringe folk fra alle typer bakgrunner uavhengig av alder, nasjonalitet og kjønn sammen som en. I løpet av disse 90 minuttene er du dypt involvert i utfallet av kampen og vil føle lidenskapen og ønsket om hjemmestøtte med en høy atmosfære. Det er nesten umulig å ikke bli trukket inn i følelsene i kampen, og sammen med resten av laget ditt, vil du gå gjennom en intens kamp, oppleve høyder og nedturer for å støtte et fotballag live. Dette adrenalinrushet betyr at dere vil oppleve en rekke følelser i løpet av kampen som et team og som fører dere mer sammen. Tenk på det som et show: hymnen, superstjernene, fansen (som støtter eller buer på laget sitt) og det uventede resultatet på dette spesielle teateret.

Oppdag et nytt land og kom deg ut av komfortsonen

Vi tilbyr fotballferier til et endeløst antall europeiske destinasjoner, inkludert Barcelona, Paris og Roma, bare for å nevne noen. Å reise til en helt ny destinasjon eller til et fremmed land vil utfordre kommunikasjons- og språkkunnskapene dine sammen med evnen til å tilpasse seg og være fleksibel. Du vil kunne få en følelse av eventyr når du utforsker nye gater og landskap, samt eksperimentere med den lokale maten som tilbys. Du vil dessuten være langt borte fra familie og nære venner i denne perioden, noe som betyr at du vil måtte henvende deg til kollegene dine for sosial kontakt. På denne måten har du mulighet for å få et dypere forhold til kollegene dine når du tilbringer mer kvalitetstid med dem.

Opplev VIP-gjestfrihet hos en fotballklubb

Selv om en VIP-gjestfrihetspakke er litt dyrere, er dette noe du bør vurdere hvis du vill få de ansatte til å føle seg spesielle og ha en unik bucketlist-opplevelse. Vi tilbyr VIP-pakker for de fleste team, og dette gjør at du kan nyte kampopplevelsen på en behagelig måte. Dette vil vanligvis inkludere perfekt seteplassering og masse god mat og drikke som dere kan nyte. Denne pakken betyr også at kampopplevelsen kan starte litt tidligere og fullføres et par timer etter kampen, slik at dere vil ha mer tid til å nyte kampen. Dette er en pakke som dine ansatte vil sette pris og som viser at du verdsetter hver enkelt i selskapet høyt ved å gi dem muligheten til å delta på dette arrangementet.

Skap nye minner med bedriften din

Selve turen varer kanskje bare noen dager, men minnene og øyeblikkene som dere gjorde sammen, vil vare mye lenger. Selv etter at teambyggings-arrangementet er avsluttet, vil dere fortsette å snakke om den gangen dere reiste på tur sammen for å se en fotballkamp i et fremmed land, og se tilbake på alle de morsomme hendelsene. Denne opplevelsen vil føre deg nærmere kollegene dine og skape en sterkere lagånd. Ikke nøl lenge, bestill en fotballpause fra oss som en lagbyggingsaktivitet!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *