De beste UCL-kvartfinalekampene du bare må se!

Her er kvartfinalene du ikke bør gå glipp av! Pass på å bestille en fotballtur til disse kampene!

Real Madrid-Chelsea

Etter trekningen i UEFA-hovedkvarteret i Nyon møter Real Madrid Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Den 12. april spilles den første kampen på Santiago Bernabéu, og den 18. april spilles den på Stamford Bridge.

Bernabéu er et stadion som alltid tilbyr en spektakulær atmosfære for UCL-spill. Kampen mellom Real Madrid og Chelsea i fjor var fantastisk. Stadionet har vært vertskap for fire Champions League- og Europacupfinaler gjennom historien.En fotballtur til Madrid byr på mange ting å se og gjøre utenfor stadion. En av Madrids største parker heter El Retiro. I det 18. århundre åpnet parken, som var eid av det spanske monarkiet da, for allmennheten. I nærheten finner man Plaza Mayor, Madrids hovedtorg, hvor århundrer med historie er gravert i brosteinene, og kroninger, tyrefektinger og til og med henrettelser har funnet sted der
gjennom årene.

Hvis du planlegger å gå et sted før kampen, så er El Refugio og Irish Rover, to barer i nærheten av stadion, svært populære blant Real Madrid-supportere. Fotballfans er spesielt kjent med den livlige puben El Refugio, som har et vennlig personale som ønsker fans velkommen. Her får man kjøpt billig alkohol, og det finnes også et begrenset utvalg av snacks. Sørg for å inkludere et besøk til denne baren under fotballturen din til Madrid!

Inter Milan -S.L. Benfica

Inter og Benfica møtes i kvartfinalen i Champions League. I den første kampen spiller Inter borte i Lisboa, og den andre er hjemmekamp. Inter slo Benfica i finalen i 1964, og italienerne vant sin andre europacup på rad.

Milanos San Siro stadion er symbolet for byer rundt om i verden. Derfor bør du ikke gå glipp av muligheten til å se en kamp på dette fotballstadionet. Ettersom et nytt stadion med 60 000 sitteplasser sannsynligvis vil bli bygget i fremtiden og som vi erstatte San Siro stadion etter vinter-OL i 2026.Siden Milano er den ultimate motebyen, må du passe på å handle i Galleria Vittorio Emanuele II, hvor fire gallerier er forbundet med en gjennomsiktig kuppel over glasstak. Det er også kjent for sin majestetiske Duomo katedral, en av de største romersk-katolske katedraler i verden, som ligger i hjertet av byen. I nærheten av Piazza del Duomo finnes en unik sportspub. Det faktum at denne baren er gjemt bort i en sidegate betyr at den ennå ikke er fullstappet av besøkende. Hver overflate på stedet er dekket med fotball-memorabilia, og irsk Guinness er en av de mange drikkene de tilbyr. Du må bestille de deilige burgerne deres under fotball tur til Milano!

AC Milan-Napoli

Napoli eliminerte Liverpool, Ajax og Rangers i sin divisjon og beseiret Frankfurt i runde 16 for å komme til kvartfinalen. Gjennom det hele spilte de noen av de mest spennende fotballkampene i Europa. Med Kvaratshkhelia og Osimeh er de et av de beste lagene i denne sesongen, og de møter AC Milan i Champions League-kvartfinalen. Det er første gang de spiller mot hverandre i en europeisk kamp.AC Milan er svært tilpasningsdyktig og fleksible, slik at de kan spille til både sine egne styrker og motstandernes feil. Stefano Piolis spillere kan sette hvem som helst på prøve når de er på sitt beste.

AC Milan er det ideelle alternativet om du vil oppleve en fotballkamp fra en av de mest legendariske italienske lagene noensinne. Kampen mellom AC Milan og Napoli kommer til å bli veldig spennende.I tillegg byr Milano på en rekke aktiviteter for resten av fotballturen. Du kan spise en fantastisk lunsj eller middag i Milano, siden byen er full av deilige tradisjonelle restauranter. Du kan nyte tradisjonell italiensk pizza på Ristorante Pizzeria O «Surdato Nnamurato i nærheten av San Siro stadion! Det finnes også et museum på San Siro med noen fantastiske utstillinger du kan se under reisen. Du kan også se garderobene, gå gjennom spillertunnelen og se panoramautsikten over banen. Sørg for at du setter av tid for en stadiontur i fotballturen din til Milano!

City-Bayern

FC Bayern ble trukket sammen med de engelske mesterne, trent av tidligere Bayern-trener Pep
Guardiola. Basert på kvaliteten på begge lagene, er dette den største kampen i sesongen. Bayern ser sterk ut, og er satt til å møte fjorårets Premier League Champions, Manchester City, i en av de mest minneverdige kampene denne sesongen.

Første kamp vil finne sted på Etihad stadion, som ligger øst i byen. Du må ta en stadiontur i løpet av fotballturen din! Nasjonalmuseet for fotball ligger i nærheten og er åpent for publikum. Der kan du ta en reise gjennom engelsk fotballhistorie. I tillegg er det daglige utstillinger, spill for barn og
gjenstander som besøkende kan beskue.Den andre kampen spilles på FC Bayerns Allianz Arena. Det er ingen tvil om at det er en av de fineste fotballstadionene i verden! Du kan forlenge oppholdet og delta på Springfest de to siste ukene i april. Ta en tur på en av attraksjonene eller nyt festivalmoroa på ølstanden. Du bør ikke gå glipp av denne opplevelsen under fotballturen til München!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *