De beste fotballpubene: puber du bare må besøke under fotballturen

Det første folk tenker på i forbindelse med sport i puber er nesten alltid fotball. Fotball har blitt et behov på alle flotte puber mer enn noensinne! Det har nesten blitt et rituale å gå til en sportspub både før eller etter en kamp. Det beste med å være på en pub etter en fotballkamp er å være omgitt av mange mennesker som er like begeistret som deg for fotball, og at man diskuterer høydepunktene. For at fotballturen din skal bli en suksess, har vi listet opp noen puber som du må besøke.

Futballarium – Barcelona

Dette er en av de beste internasjonale fotballbarene og den ligger 200 meter fra Camp Nou. Det er visse tradisjoner man må respektere når man tilbringere en kveld på dette Barca-hengivne stedet. Det er en del av ritualet å drikke en øl med andre supportere før kampen. Eieren er en stor fotballfan, så du finner over 100 klubbskjorter og 400 klubbskjerf av lagene han støtter. Uttvalg av fatøl er omfattende, det samme med utvalget av flaskeøl, under fotballturen må du prøve deres egen «Futballaria». De tilbyr også whisky og cocktails.

Baren ligger også i nærheten av Sagrada Familia. En tur til Barcelona ville ikke være komplett uten å besøke denne katedralen, siden det er en ikonisk del av byen. Du bør bestille «Fast Track»-billetter før du besøker Sagrada Famlia. Det er i utgangspunktet et obligatorisk besøk, da den hellige kirken Gaudis har mer enn 3 millioner besøkende hvert år.

The Famous Three Kings – London

Det er ingenting som å se en kamp med engelske fans, som er kjent for å være noen av de største fotballfans i verden. Du vil se dette personlig hvis du ser en kamp fra noen av de beste klubbene i London. Men bortsett fra stadionet, finnes ikke noe bedre sted å se en kamp i den engelske hovedstaden enn en tradisjonell pub med god øl og pubmat hvis du vil ha en autentisk britisk fotballopplevelse. The Famous Three Kings er stedet å være.

Den ble kåret til årets sportsklubb i Storbritannia tre år på rad, i 2016, 2017 og 2018,  De tilbyr en livlig atmosfære og viser en rekke idretter, hovedsakelig fotball. Noen boder har også personlige TV-er som kan kan reservere for noen av de største sportsarrangementene. Baren ligger på North End Road i Hammersmith og Fulham. Den er enkel å nå ettersom den er i nærheten av West Kensington tog- og metrostasjoner. Sørg for at du reserverer en plass under fotballturen til London!

Tonin El Torero – Madrid

Denne baren er kun åpen for Real Madrid-supportere og fans. Det har en betydelig Real Madrid historie og kultur, og det er mange Real Madrid antikviteter og memorabilia på utstilling. Disse inkluderer et stort fotografi av Santiago Bernabeu og en klubbtrøye som klubblegenden Raul har signert. Noen idrettsutøvere har tilogmed vært innom baren for å feire med sine fans! Hvem vet, kanskje de kommer innom under fotballturen din!

For sin religiøse hengivenhet til Real Madrid, er denne puben et must-besøk under fotballturen hvis du er Los Blancos-fan eller ønsker å oppleve denne spennende atmosfæren under kamper. Den er dessuten en av Madrids dyreste barer. En halv liter øl koster bare 2,50 euro og inkluderer gratis tapas. Dette bør du ikke gå glipp av! Hvis du vil oppleve mer internasjonal atmosfære, bør du også besøke La Fontana de Oro, som er en irsk sportspub, men i spansk stil. Du kan nyte typiske tapas og en drink mens du ser på fotball og andre idretter.

St. Patrick´s  – Valencia

St.Patrick’s pub er en autentisk irsk pub i Valencia. Ved å ta noen av de mest autentiske elementene i Irlands flotte puber, har St. Patricks brakt dem til hjerte av Valencia, noe som gjør det til et flott sted å besøke hvis du bestiller en fotballtur til Mestalla for å se Valencia CF.

Gjester kan slappe av og se på sport på en av de fire TV-ene som omgir baren, mens man nyter en rekke drikkevarer, inkludert irsk whisky og fatøl. Denne irske puben i Valencia er kjent for sin irske whisky og gode øl, noe som gjør den til en av de beste sportsbarene i byen. I tillegg til å være vert for språkutvekslinger og andre arrangementer hver uke, er St. Patrick’s et av de mest populære møtestedene for internasjonale studenter og reisende. Live musikkarrangementer kan holdes på  frontområdet av klubben, og de finner sted regelmessig. Det er også store bakområder som er perfekte for fester, feiringer og til og med karaoke.  Den ligger bare noen få minutters spasertur fra Mestalla fotballstadion, så vi anbefaler at du stopper her for å spise lunsj etter en stadiontur på Mestalla. Under fotballturen til Valencia må du besøke denne baren!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *