Gode nyheter! Bestill din tur med pengene-tilbake garanti.

Ring gratis 800 62 867
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
I snitt rangerer våre kunder reisene våre som
Fantastisk 9.1
Basert på 51 omtaler
Hotell
8
Atmosfære
9.6
Flyreise
8.3
Tjenester
9.8
By
9.5
Sitteplasser
9.4
Anonym, 4 personer
Liverpool FC - Arsenal FC
27 august 2017
9 / 10 Liverpool - Arsenal

Fly: Helt ok. Sto ingenting om hvilken terminal flyet gikk fra i Manchester, så det ble litt stress i taxien for å finne ut hvor vi skulle. Og flyet gikk veldig sent på kvelden, spesielt når en reiser med barn. Hotellet: Lå i en gågate,og taxien satte oss av i nærmeste gate. Litt vanskelig å finne hotellet i "mørket", lite skiltet. Bra med egen leilighet, med 2 soverom og 2 bad. Minus for dårlig inneluft og ingen a/c eller mulighet for å lufte. Lite praktisk med kun en dobbeltdyne i hver dobbeltseng (kommer jo an på hvem som reiser sammen). Stort pluss for utrolig bra service, fikk hjelp og svar på alt vi lurte på! Flott plassert i byen, midt blant alt. Billetter/stadion: Bra sitteplasser, utrolig flott med lounge før, under og etter kamp. Minstemann fikk også utdelt trikseball etter kampen. Super service! Stemningen var helt magisk! Egne busser fra stadion og ned til sentrum etter kampen gikk raskt unna. Bra med vakter som loset oss riktig vei. Bra med totalpakke, da alt ble ordnet for oss. Veldig bra service og raske svar på henvendelser på mail fra FotballTravel. Vi hadde ikke mottatt fotball-billettene før avreise, det sto i mailen at vi ville få de på mail og i brevet sto det at de ble levert på hotellet. Da de ikke ble levert så sendte jeg sms lørdag kveld, og fikk svar veldig raskt, og billettene tilsendt på mail på nytt. Hotellet fikk skrevet ut for oss. Byen var fin, med mye å se på, oppleve og (altfor) mange muligheter for shopping :) Veldig koselig med litt Beatles også!

Tip: Gode gåsko! Bestill ekstra bagasje hvis du planlegger shopping. Det gjorde heldigvis vi! Skal man ta taxi til og fra flyplassen, så bestill på forhånd. Mye billigere.

Nyland, 4 personer
Chelsea FC - Swansea City
26 februar 2017
9 / 10 Chelsea - Swansea City

Alt fungerte perfekt, fra flyturen, innsjekk på hotell der fotballbillettene lå klare. Tilgang til captains bar på stadion med gratis kaffe og te + mulig å få kjøpt litt mat, øl, vin og mineralvann. Åpent før kamp, i pausa og etter kamp. Tar gjerne en tur til! ⚽️

Veldig lag kø i Madame tussauds, legg ikke turen dit lørdag eller søndag. London eye var vel verdt besøket. Expresstoget fra Gatwick til Victoria anbefales

W. Onvlee (NL), 3 personer
Manchester City - Tottenham Hotspur
21 januar 2017
8 / 10 Man City - Tottenham Hotspur

Match Manchester City - Tottenham Hotspurs Flott atmosfære på stadion! Bra sted, fint spill; Alt godt ordnet, kampbilletter klare på hotellet.

P. Opsteeg (NL) 2 personer
Liverpool FC - Stoke City
27 desember 2016
9 / 10 Liverpool - Stoke City

Besøk til Liverpool. Flott kamp og praktfull atmosfære. Alt var arrangert  fra start til slutt av fotballtravel. Byen Liverpool er veldig koselig. Flott sted å komme seg vekk fra ting. Live musikk overalt. Kan ikke forvente noe annet fra byen til Beatles. Vær imidlertid oppmerksom på at Abbey Road ligger i London :-)

Anonym (NL) 2 personer
Chelsea FC - AFC Bournemouth
26 desember 2016
8 / 10 Chelsea - Bournemouth

Alle spørsmålene vi hadde før turen ble besvart klart og tydelig av voetbaltravel.nl. Flyet hadde en liten forsinkelse, men ingen kunne gjøre noe med turen.  Fra hotellet var stadion ganske enkelt å finne, men det er litt gå-avstand. På hotellet vi hadde (IBIS Earl Court 47 Lily road) var de veldig mottakelig, og hadde alt klart. Fra hotellet finnes et kjøpesenter ca. 10 minutter unna med buss (74). På hjemreisen tok vi en taxi til Luton fra hotellet (£70 med mini cab service tilgjengelig!) På Luton møtte vi mye forsinkelser fordi ingen fly kunne ta av i London.

Tips: Restauranten på hotellet IBIS Earl Court 47 Lily road er utmerket, ikke dyrt og med perfekt mat!

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding