Gode nyheter! Bestill din tur med pengene-tilbake garanti.

Ring gratis 800 62 867
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
I snitt rangerer våre kunder reisene våre som
Fantastisk 9.1
Basert på 51 omtaler
Hotell
8
Atmosfære
9.6
Flyreise
8.3
Tjenester
9.8
By
9.5
Sitteplasser
9.4
Anonym, 2 Personer
Juventus FC - UC Sampdoria
29 desember 2018
8 / 10 Forca Juve

Fin by, fint hotell. Se opp for svindlere som vil selge verdiløs tvunnet hyssing til blodpris.

tipSe opp for svindlere som vil selge verdiløs tvunnet hyssing til blodpris.

Anonym, 2 personer
-
9 mai 2018
9 / 10 Enkelt og greit å bestille

Enkelt å greit å bestille. Ble billigere enn om vi hadde bestilt alt hver for seg. Bra service fra fotballtravel når vi hadde spørsmål, og fikk svar på det vi lurte på. Besøkte mange andre severdigheter i London i strålende sommervær i mai. Hotellet var helt greit, men litt liten og kjedelig frokost. Frokosten måtte man forøvrig bestille i tillegg. Ganske små rom uten at det betydde så mye, men ganske varmt uten aircondition. Stemningen på stadion var god, bortsett fra en full mann på setet foran, som besvimte over oss, men han ble heldigvis borte i 2.omgang. Føltes trygt med mange vakter og politi rundt stadion etterpå da nærmere 45000 folk skulle ut i gatene. Kampen ble flyttet fra lørdag til søndag. Dette gjorde at vi måtte gjøre om på planene vi hadde lagt på lørdag og søndag. Det nye tidspunktet passet oss forøvrig bedre enn det opprinnelige, men vi oppdaget det ved en tilfeldighet da jeg leste litt nøyere på billettene lørdag morgen. Billettene hentet vi på hotellet fredag kveld. Jeg kunne ønsket meg en mail med info om at kamptiden var endret da dette ble avgjort 10 dager før kampstart. Skriver forslag til bedring av pakkene her fordi det ikke går an å skrive det i riktig rubrikk: Kanskje flere hoteller å velge blant og at frokosten var inkludert på hotellet, muligens dette gikk an å velge uten at jeg oppdaget det?

 

 

Anonym, 6 personer
Liverpool FC - Newcastle United
3 mars 2018
8 / 10 Liverpool - Newcastle

Totalt sett hadde vi en flott tur til Liverpool . Vi fikk god service av Margit fra Fotball Travel før turen og underveis. Bortsett fra lang venting på kofferter i Manchester gikk flytur og retur knirkefritt. Hotellet var noe shabby - kaldt og med dårlig frokost. Vi dro ikke til Liverpool for maten sin skyld, og synes derfor oppholdet i Liverpool var enestående, og Anfield en opplevelse!

T. Andersen, 2 personer
Manchester United - Huddersfield Town
3 februar 2018
10 / 10 Fotballtur med sønnen

Vi har hatt en fantastisk tur med fotballtravel. Alt var fikset og tilrettelagt. Fint hotell med god mat og atmosfære. En utrolig bra plass på stadion med god stemning. Et stort pluss var at hotellet bare lå 7 min gange fra Old Trafford. Dette har vært en minnerik tur for meg og min sønn. Kan anbefale fotballtravel på det sterkeste.

J. Holtet, 2 personer
FC Barcelona - Deportivo Alavés
28 januar 2018
9 / 10 Fantastisk opplevelse for sønnen min og meg i Barcelona.

Fotballpakken til Barcelona var veldig bra og til en fornuftig og grei pris.
Servicen var tipp topp, tommel opp.
Barcelona er en fantastisk fin by som bør besøkes og det skal vi garantert igjen.
Stemmingen på Camp Nou er helt utrolig.
Denne gangen var vi ikke på museet og vi tok ikke omvisning på stadion, men det skal vi neste gang. Fotball-butikken var gigantisk med 3 etasjer, så det er lurt å ha med nok penger, for gratis er det ikke. Alt i alt helt perfekt for guttungen min og meg.

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding