Gode nyheter! Bestill din tur med pengene-tilbake garanti.

Ring gratis 800 62 867
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
I snitt rangerer våre kunder reisene våre som
Fantastisk 9.1
Basert på 51 omtaler
Hotell
8
Atmosfære
9.6
Flyreise
8.3
Tjenester
9.8
By
9.5
Sitteplasser
9.4
Wilco van Izerloo, 2 personer
Manchester City - Everton FC
15 oktober 2016
9 / 10 Man. City - Everton

Så kampen mellom Manchester City - Everton sammen med sønnen min. Fløy fra Amsterdam på en time før perfekt timet innsjekking-og billettkort. Gode ​​seter, god atmosfære og godt arrangert. Og selvfølgelig er sentrum av Manchester supert for middag og engelske halvlitere. Kort sagt den perfekte far og sønn “getaway”, og noe som gjerne gjentas!!

Tips: Spis Fish and Chips før kampen, det setter deg rett inn i en engelsk atmosfære! 

 

Glen Enfield fra Maidstone (UK), 3 personer
Atlético Madrid - Málaga CF
24 april 2016
10 / 10 Atlético Madrid - Malaga

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med servicen og billettene vi fikk. Atmosfæren på Vicente Calderón var fantastisk og det å slippe å finne flybilletter og overnatting selv gjorde bare denne nettsiden enda bedre. Madrid er en fantastisk by, og jeg vil anbefale alle å besøke den, jeg vurderer allerede en tur igjen i begynnelsen av neste sesong. For alle som vurderer å bruke denne nettsiden så jeg har ingenting annet enn ros å gi for servicen jeg fikk.

Dra på stadion tur også, bare 10 euro og skikkelig interessant. Jeg vil også anbefale å lære noen spanske fraser siden svært få mennesker snakket engelsk utenfor sentrum (noe som er ganske forståelig egentlig).

Glenn Enfield fra Maidstone (Storbritannia)
Atlético Madrid - Málaga CF
24 april 2016
10 / 10 Atlético Madrid - Malaga

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten og billettene vi fikk. Atmosfæren på Vicente Calderón var fantastisk, og det å kunne bestille fly og overnatting på samme sted, gjør det så mye enklere å bruke dette nettstedet. Madrid er en fantastisk by, og jeg vil anbefale den til alle, jeg tenker å reise en tur tilbake allerede i begynnelsen av neste sesong. For alle som vurderer å bruke fotballtravel; jeg har ikke annet enn ros å gi til servicen som FootballBreak gir til kundene sine.

Tips: Ta en guidet tur på stadion også, koster bare 10 euro og er veldig interessant. Jeg vil også anbefale at man lærer seg noen enkle spanske setninger, da det ikke er så mange som kan engelsk i utkantstrøkene (og det er jo egentlig forståelig).

James Fisher Fra Kelvedon(UK)
Atlético Madrid - Deportivo La Coruña
12 mars 2016
10 / 10 Atlético Madrid - Deportivo La Coruña

Vi kan sterkt anbefale å bruke fotballtravel. Vi var forbløffet over kvaliteten på hotellet og personalet for prisen vi betalte. 

Tips: Bare sug inn atmosfæren i Madrid.

Clemens de Vries fra Hoofddorp (NL), 2 personer
Manchester United - Watford FC
2 mars 2016
9 / 10 Manchester United - Watford

Hadde en flott fotballtur. Det var noen problemer med fly til og fra Manchester, men Voetbaltravel ordnet opp i det veldig fort og bra. Ved ankomst på hotellet var fotball-billettene allerede klare, perfekt arrangert. Hyggelig hotell i sentrum av Manchester. Første dag; stadiontur på Old Trafford og museumstur, sterkt anbefalt! Den andre dagen var kampen mot Watford. Vi var glade for å ha tilgang til "The 500 Club" lounge med billettene våre, hvor vi kunne ta en drink i ro og mak etter kampen. Det var virkelig en flott opplevelse å se Manchester United-kampen på Old Trafford. Vi hadde en uforglemmelig fotballtur.

Tips: Stadiontur/museum Old Trafford. Hvis du liker å handle, finnes et innendørs kjøpesenteret i Manchester.

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding