Gode nyheter! Bestill din tur med pengene-tilbake garanti.

Ring gratis 800 62 867
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
I snitt rangerer våre kunder reisene våre som
Fantastisk 9.1
Basert på 51 omtaler
Hotell
8
Atmosfære
9.6
Flyreise
8.3
Tjenester
9.8
By
9.5
Sitteplasser
9.4
T. Natland, 3 Personer
Manchester United - Cardiff City
12 mai 2019
9 / 10 Perfekt tur! Men setene var perfekt på en måte! Men for 3 blodfans på 22-år var setene litt for for fise fine

Allt var bra! 6/6, bare setene på stadion var litt for ”turist"...

 

De skal på old trafford!

Tomas, 2 Personer
Chelsea FC - West Ham United
8 april 2019
9 / 10 Strålende tur for far og sønn

Vi valgte etter anbefaling fra venner å gå for en totaltpakke til denne turen og landet på fotballtravel. Service i forkant av reisen var ryddig og profesjonell. Etter noen fine dager i London kom turens klare høydepunkt med fotballkampen. Hazard scoret kampens to eneste mål mens sønnen satt i hans trøye. Jeg har rett og slett aldri sett gutten så glad og den opplevelsen var ubetalelig. Det var veldig behagelig å forholde seg til en aktør for hele turen. Det gjorde det enkelt å planlegge, stille spørsmål - og få svar og ga mer tid til å glede seg til tur.

 

Tip:Vi var uheldig ved at flytoget hadde signalfeil og svært store forsinkelser som gjorde at vi mistet flyet hjem. Ryanair ordnet greit opp, så vi kom oss hjem (men ikke helt hjem før 04.46). Det kan være lurt å sjekke om flytog eller flybuss går som normalt før man velger det ene eller det andre alternativet.

Anonym, 2 Personer
Chelsea FC - West Ham United
8 april 2019
10 / 10 Chelsea FC - West Ham United

Takk for en flott tur!

Sønnen min og jeg hadde en strålende helg i London!
Fotballkampen var det klare høydepunktet og det at Hazard scoret kampens to eneste mål til hjemmeseier mens guttungen satt med trøya hans på seg var fullklaff.

Takker for god service og informasjon underveis.

Anbefaler dere gjerne videre.

Anonym, 2 Personer
Leeds United - Sheffield United
16 mars 2019
9 / 10 Elland Road

Sitter igjen med proft inntrykk av FotballTravel. Har tatt kontakt et par ganger før turen og fått gode svar uten å vente i telefonkø. Billettene var svært gode.

 

 Restauranten Estabulo var og kjempebra matopplevelse til og jagged pris, 16 pund for Biff buffet. Skyttelbussen til Elland Road, vil anbefale å bruke fremfor taxi. Jo mer grundig, uregelmessig og mann får bygd opp tuning før kampen ved å reise med supportere. Folk i Leeds er trivelig

Kai, 4 personer
Tottenham Hotspur - Arsenal FC
2 mars 2019
10 / 10 Drømmehelg

Vi bestilte totalpakke, og kan anbefale dette til andre som ønsker en fotballtur. Med denne løsningen får man servert alt på «sølvfat». Strukturerte dokumenter blir sendt i forkant av turen, oppfølging og service fra Fotballtravel var meget god. Vi tok tre overnattinger for å oppleve London i tillegg til høydepunktet som var Tottenham-Arsenal på Wembley. 2 gutter på 12 år fikk en opplevelse for livet.

 

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding