Vi må vente enda litt lengre for at fotball skal åpnes for publikum. Les brevet fra direktøren vår.

Ring gratis 800 62 867
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
I snitt rangerer våre kunder reisene våre som
Fantastisk 9.1
Basert på 51 omtaler
Hotell
8
Atmosfære
9.6
Flyreise
8.3
Tjenester
9.8
By
9.5
Sitteplasser
9.4
Roy, 2 Personer
FC Barcelona - Real Madrid
28 oktober 2018
9 / 10 Toppkamp mellom Barcelona og Real Madrid

Dette er et skikkelig seriøst opplegg... foballtravel er super flinke og ryddige mennesker og har alt på stell... fotballbillettene kom på mail til hotellet og med kopi til meg.. når vi kom på hotellet hadde betjeningen der skrevet ut billettene så du lå klare til oss. Vi har brukt fotballtravel 3 ganger nå og er superfornøyde... vi kommer garantert til å bruke dere igjen og kan anbefale allesammen til å bruke dere. Hotell betjeningen var kjempe hyggelige, knall bra mat. Barcelona tåler for seg selv .... knall by ?? Kamp atmosfæren på camp nou er magisk,, 94000 tilskuere masse hyggelige fans fra både hjemme og borte lag... ikke noe bråk og tull bare smilende fans glade og syngende.

 

Besøk camp nou også 1 dag kamp... flott museum og egen Barca shop!

 

 

 

NOT 7.11 season 18-19

Tommy, 2 personer
Real Madrid - Athletic Bilbao
18 april 2018
10 / 10 Fantastisk tur med konfirmanten..

Anbefaler alle å bruke Fotballtravel, veldig proft opplegg og suverene plasser på Santiago Bernabeu. Opplevelse for livet!

 Madrid er stort..ta på gode joggesko. Og ta omvisning på stadionen. Den var topp!

NOT030091

Helge, 2 personer
PSG - Monaco
15 april 2018
9 / 10 Paris Saint-Germain - AS Monaco

Far og sønn full av forventning til at PSG skulle sikre mestertittelen i Ligue 1 i kamp mot Monaco 15. april. Det ble en målrik kamp som endte 7-1.

NOT032235

Lucy Collins fra London (UK), 2 personer
FC Barcelona - Celta de Vigo
14 februar 2016
9 / 10 Fc Barcelona - Celta de Vigo

Hele pakken var veldig grei og godt organisert. Vi fikk informasjon når vi trengte det og alt gikk etter planen. Hotellet var helt ok, men det lå i en flott beliggenhet og var perfekt for korte turer ut. Vår opplevelse på Camp Nou var fantastisk - setene var ganske høyt oppe og langt fra selve handlingen, men vi var ganske fornøyde med hvor vi satt. Generelt så hadde vi en fantastisk tur - Takk til  FootballBreak for å gjort det hele til en hyggelig opplevelse!

Benytt deg av todagersrabatten på turistbussene  - definitivt den enkleste måten å se hele byen i løpet av kort tid! ballfoot

John Fisher fra Wilmslow (UK), 3 personer
Real Madrid - Athletic Bilbao
13 februar 2016
9 / 10 Real - Athletic Bilbao

Det var en flott tur, og vel verdt å betale litt ekstra for noen ting f.eks. seter på stadion, og det sentrale hotellet. Det av vi oppgraderte billettene våre i siste liten var vel verdt, det var bare synd at vi spiste før vi ankom!! Siden kampen ble spilt på en lørdag ettermiddag, ga det oss en hel dag på søndag (og mandag morgen) til å utforske Madrid, som var en stor by og lett å navigere. Vi hadde en fin helg, og ser frem til å reise et annet sted med dere snart.

Det er mange steder å besøke. Vi dro på Rastro Market på søndag morgen, og dro til Prado utstillingen på ettermiddagen. Jeg vil råde mot å kjøpe et "Madrid-kort" siden jeg tror ikke det er nok tid til å besøke så mange steder. Det er billigere å kjøpe dem separat. Også, hvis du har en VIP billett til kampen så vær der tidlig for å dra nytte av fordelene. Vi spiste før vi ankom. ball

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding