De beste lagene du bør se innen sommeren er over

Sommeren er snart over, men ikke helt ennå. Denne tiden på året er alltid fantastisk. Været er (for det meste) fortsatt varmt, og de beste fotballigaene rundt om i Europa starter opp. Her er de beste lagene du bør se før sommeren 2023 er over.

FC Barcelona

Denne sesongen er første gang FC Barcelona ikke spiller hjemmekampene sine på Camp Nou siden 1956. Verdens tredje største fotballstadion (når det gjelder kapasitet) er under renovering, og derfor vil Barca spille på Montjuic stadion (det olympiske stadionet i byen). La Liga-sesongen 2023-24 er allerede i gang, og denne sesongen er en opplevelse for livet der du kan se Barca spille hjemmekamper på et annet stadion. Ikke gå glipp av denne sjansen.

Real Madrid

Da Borussia Dortmund kjøpte den da 17 år gamle Jude Bellingham i 2020, ble han ansett som et av de største talentene i verden. Nå, tre år senere, ryktes det at den unge engelskmannen er i stadig vekst. Forrige sesong var hans beste så langt, og nå tar han med talentene sine til den spanske hovedstaden hvor han (sannsynligvis) vil fortsette å sette sitt preg på europeisk toppfotball. Når karrieren er over, kan han bli ansett som en av de beste midtbanespillerne noensinne. Benytt sjansen til å se Bellingham og lagkameratene hans i Madrid live før sommeren er over.

Liverpool FC

Jordan Henderson, James Milner og Fabinho er ikke lenger en del av Liverpool. Men de har en yngre og mer spennende midtbane med nykommerne Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister. Hvem vil vel ikke ønske å se dem live på Anfield – en av de beste stadionene i verden? Premier League er allerede i gang, og Liverpool ønsker hevn etter forrige sesongs fiasko.

Arsenal

De har allerede hentet hjem sin første tittel for sesongen, og slo Manchester City i Community Shield. Men ingen vil egentlig bry seg om den tittelen hvis resten av sesongen blir en fiasko for Arsenal. Ingenting tyder imidlertid på at laget til Mikel Artetas vil mislykkes. Laget ser sterkere ut denne sesongen, så hvorfor ikke se en Arsenal-kamp før sommeren er over og regnet pøser ned i Storbritannia?

Napoli

De italienske mesterne ønsker å vinne Serie A-tittelen. Men vil de klare det? Inter og Milan ser begge sterke ut og spesielt Milan som har styrket sin allerede sterke tropp med nye spillere. Napoli vil bli jaktet på denne sesongen, men det vil de sannsynligvis nyte. Og når vi snakker om nytelse – hvorfor ikke ta et besøk til Napoli før sommeren er over for å se et av de mest underholdende lagene i Europa?



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *