Oppdage Tottenham: Den andre klubben i Nord-London.

Oppdag den revitaliserte Tottenham Hotspur, ledet av trener Ange Postecoglou, når de legger ut på en elektrifiserende sesong. Fordyp deg i det moderne vidunderet Tottenham Hotspur Stadium; den største i London! Tottenham Hotspur er en klubb fra Nord-London. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvorfor du bør se Spurs spille denne sesongen!

1– Tottenham opplever sin beste start på sesongen på nesten 15 år!

Tottenham Hotspur har hatt en bemerkelsesverdig start på sesongen under veiledning av den nye treneren, Ange Postecoglou. De har forvandlet seg fra et litt kjedelig og Kane-avhengig lag til et driftig, offensivt lag som er gøy å se, takket være den tidligere Celtic Glasgow-treneren.

Dette har gjort det mulig for Tottenham å gå ubeseiret hittil i denne sesongen (en prestasjon som kun Arsenal kan matche). Spurs kan stole på en Heung Min Son som har forvandlet seg til en toppscorer siden Kane forlot klubben, samt en virkelig tent James Maddison. Den tidligere Leicester-spilleren, plassert som nummer 10 av Postecoglou, blomstrer virkelig denne sesongen og bidrar til at Spurs kan vise frem attraktivt spill.

Etter den mirakuløse reisen til den første Champions League-finalen i 2018-2019-sesongen, vil Spurs oppnå et nytt landemerke denne sesongen? Vil de være i stand til å holde tritt med tempoet som Guardiolas menn har ledet an med de siste sesongene? Det er dette Spurs-supporterne, som har ventet desperat i over 60 år, håper på. Utfordringen er satt, og det er din tur til å vise støtte for dette Tottenham 2.0-teamet ved å være til stede!

2- Det ultramoderne stadionet

Tottenham Hotspur Stadium er for tiden det største stadionet i London. Med en kapasitet på 62 850 plasser, er det blant de tre største stadionene i England, rett bak Old Trafford og, selvfølgelig, Wembley.
Men det som gjør dette stadionet fantastisk er ikke bare kapasiteten, men også fordi det er en ekte perle av teknologi og modernitet. Ja, Tottenham stadion er det første stadionet med en uttrekkbar delbar bane i verden. Dette gjør det også mulig å arrangere en NFL-kamp i London hvert år, samt konserter.

Det har også den største baren i Europa, «Goal Line Bar», en 65 meter lang bar i sørlige tribune, nok til å glede engelske fotballfans som elsker fotball og god øl! Stadionet har også mange restauranter og et hotell med over 180 rom. Dette burde begeistre fotballentusiastene; stadionet har alt en fotballfan kan ønske seg: lidenskapelige fans, et stadion verdig de største europeiske klubbene, og et lag som tar til orde for offensiv fotball. Hva mer trenger du?

3- Noen steder du kan være en ekte Spurs-fan

Hvis du planlegger å dra til London for å delta på en Tottenham-kamp, må du kjenne til stedene som gjør Tottenham til hva det er. Først vil jeg fortelle deg om «Elmhurst» som gjenåpnet i år. Dette er virkelig PUBEN for Spurs-supportere. Et skikkelig kult sted der du kan fordype deg i sportskultur og nyte en drink med venner eller «spise fish and chips» før kampen!

Du må også besøke puben «The Bricklayer». Her kan du også møte Spurs-supportere for å diskutere favorittlaget ditt, men også bare ta en øl på terrassen. Denne puben ligger i nærheten av stadionparkeringen, så det er perfekt hvis du kommer til stadion med bil. Her er to adresser som bør gi deg sjansen til å oppleve et øyeblikk i skoene til en Spurs superfan!



Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *