Ring gratis800 24 639
KUNDEVURDERING 9.1/10 av 51 Omtaler
Komponeraenkelt hela din fotbollsresa
Reiseoppdatering (Corona - Covid19). Les mer

Reiseoppdatering (Corona – Covid 19)

Les direkte oppdateringer og følg statusen på din reise her.

Erklæring fra firmaets styremedlemmer

Kjære kunde,

Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan, spesielt i disse vanskelige og usikre tidene.

Vårt firma har 15 års erfaring i organiserte fotballreiser og å skape minneverdige turer for fotball fans over hele Europa. Vi har bevist at vi kan hjelpe de fleste med fotballreiser, spesielt i usikre tider som vi har opplevd tidligere.

Vi forstår at en fotballreise er årets eller kanskje livets høydepunktet. Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan og vårt mål er å sikre at du vil – på en eller annen måte- se toppkampen til ditt favorittlag, selv om det vil kreve mer av oss å realisere det.

Takk for ditt samarbeid og tillit.

Vennlig hilsen,

Fotballtravel
Alizee Marques (Daglig leder)
Reinier Linthorst Homan (Grunnlegger)

Når og hvordan du vil høre fra oss

Hvis din tur er påvirket, vil vi kontakte deg vie e-post. Vi kontakter våre kunder i rekkefølge etter kampdatoen eller avgangsdatoen, derfor trenger du ikke bekymre deg hvis du ikke blir kontaktet med en gang. Du trenger ikke bekymre deg, vi kommer ikke til å glemme noen, vi vil kontakte deg så fort som mulig. Vi vil også sette veldig pris på om du venter på vår e-post før du kontakter oss. På denne måten kan vi ha en klar kommunikasjon på de beste løsningene.

Oppdateringer

Vi ønsker å utnytte denne tiden med å oppdatere deg og holde deg informert om de siste utviklingene om Coronaviruset og din fotballtur.

Som du sikkert har fått med deg, så har det blitt tatt i bruk mange forholdsregler over hele Europa for å forhindre spredning av viruset. Disse forholdsreglene er alle fortsatt i bruk. Alle store sosiale hendelser som fotballkamper er for øyeblikket utsatt. Dette er uheldig dessverre, men helsen og sikkerheten til spillere og tilhengere er det som er aller viktigst nå.

Vi ønsker ikke å forstyrre deg med detaljert informasjon angående hvert land eller hver eneste kamp, derfor kan du nå finne en liste over generelle forholdsregler som er tatt i bruk.

Vi håper at vi kan begynne å arrangere utrolige fotballturer for deg igjen veldig snart.

I mellomtiden ønsker vi å takke deg på forhånd for din tillit og forståelse. Viktigst av alt, hold deg trygg og frisk.

Vi bruker cookies for å lage en bedre hjemmeside for våre kunder. Mer informasjon om våre cookies.
Lukk melding